Hírek

Kemény emelés jön a benzinkutakon pénteken!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Szinte hihetetlen ámokfutásba kezdtek az üzemanyag árak, már szerdán kemény pofont osztott ki a Mol, az autósoknak, nincs idő felállni se, érkezik a következő, pénteken újabb, igen komoly áremelés várható a benzinkutakon!

Ha minden ilyen ütemben halad, akkor akár nyáron az üzemanyagok ára rekordot dönthet, nincs kizárva júliusra a 450 forintos rekordár sem, amit már mindenki jelentősen megérezne, s ami pedig külön sajnos a nyaralókra mérne nagy csapást, de a fuvarozók sem fognak örülni.

Sajnos gyengülésnek indult a napokban a forint is, a hét eleji 280 forintról mostanra 286 forintot is kell már fizetnünk 1 dollárért, ez 2%-os gyengülést jelent a forintot tekintve.

Pénteken még tovább emelkednek az üzemanyagárak, a benzin ára bruttó 6 forinttal, a gázolaj ára pedig bruttó 4 forinttal változik. Így a benzin átlagára már 392 forint lesz, gázolajé pedig 399 forint literenként.

Szinte teljesen eltűnik az árkülönbség a két termék között, s még a korábbi akár 50 forintos árkülönbség mostanra csupán 7 forint lesz.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.