-Hirdetés-

Kemény téli időjárás közeleg Békés, és Csongrád megye felé, pedig már sokan a tavaszt várták! Részletek!

A várakozásoknak megfelelően a csütörtöki napunkat is a felhők árnyékolták be, Békés, és Csongrád megye szerte 2-4 fok között tetőztek a hőmérsékletek, még ennek is örülhetünk, lássuk a folytatást!

Bizony a folytatást, ami egyáltalán nem biztató a tavaszt várók számára.

Az előttünk álló éjszaka első felében még számolhatunk kisebb havas esővel, esővel térségünkben, az éjszaka második felében a csapadékzóna elhagyja térségünket, a reggeli órákban felhős égboltra, és fagypont körüli értékekre ébredhetünk.

A reggeli órákban főleg lakott területen kívül pára, és ködmezők képződhetnek, óvatosan a közlekedéssel, kanyarokban, erdősávokban kisebb útlefagyások keletkezhetnek!

A pénteki napunk is a felhőkről szól majd, napsütéssel nem számolhatunk, 4 fokon tetőznek a napi maximum értékek, említésre méltó csapadék nem várható.

A péntek éjszakai órákban megkezdődik a sarkvidéki eredetű fagyos levegő beáramlása a Kárpát-medence térségébe, és ebből már Békés, és Csongrád megye sem marad ki, a szombati napon már számolhatunk némi napsütéssel, azonban időközben megerősödik az északkeleti szél, így a napsütés ellenére hőérzetünk nappal is fagypont körül mozog majd.

Vasárnap hajnalban már Békés, és Csongrád megye szerte igen kemény éjszakai faggyal számolhatunk majd, sok helyen -5 fok alá csökkennek a hőmérsékletek, és a hét utolsó napján egész napos fagyra készülhetünk.

Hétfőn hajnalban pedig már fogcsikorgató hideg fogadja a korán ébredőket, és a jövő hét első napján megérkezhet az idei első jelentősebb havazás Békés, és Csongrád megyébe, megmaradó hóval számolhatunk!

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

507 Shares