Friss időjárásjelentés

Komolyabb csapadék érkezhet Békés megyébe! Részletek!

- Hirdetés
254 Shares

A várakozásoknak megfelelően  a vasárnap délelőtt viszonylagos nyugodtsággal telt, azonban már a  reggeli órákban beindult a gomolyfelhőképződés, az esti órákban komolyabb csapadék érkezhet!

A vasárnap kora délutáni órákban Békés, és Csongrád megye térségében kisebb területeket érintő záporok, és zivatarok érkeztek, azonban most, a késő délutáni, kora esti órákhoz közeledve egy komolyabb csapadékzóna állt állt össze, mely egyenesen Békés megyét vette célba.

-- Hirdetés

Mindössze 27 fokon tetőztek a hőmérsékletek vasárnap délután, ez a nyár közepéhez érve, nem túl nagy produkció, ritka, és változékony nyárnak lehetünk szemtanúi, az bizonyos.

Az északi légmozgás némileg mérséklődött, így a Békés megyét délután elérő csapadékzóna nem fog “sietni”, így aki ma délutánra, kora estére programot tervezett, az sajnos “úszni fog”.

Hétfőn reggel 15-17 fokra ébredhetünk Békés, és Csongrád megye szerte, és bizony a jövő hét sem mutat kedvezőbb időjárást, hétfőn sok lesz a felhőátvonulás térségünk felett, 27 fokon tetőznek majd a napi maximum értékek, és a hétfő déli órákat követően újabb záporok, és zivatarok érik majd el Békés, és Csongrád megye térségét.

Sajnos kánikulára, de legalább kellemesen meleg, nyárias időjárásra az előttünk álló 3-4 napban igen csekély az esély.

Összegezve az előttünk álló órákban, valamint a hétfő napon, főleg délután, változékony, és csapadékos időjárásra készülhetünk, 27 fok kíséretében, egy-egy zivatar sem kizárt, vasárnap, az esti órákhoz közeledve elsősorban Orosháza térségét érintheti említésre méltó csapadék.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

-- Hirdetés
254 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez