-Hirdetés-

Kora nyári időjárás köszönt be, Békés, és Csongrád megyébe! Részletek!

Sajnos időjárásunk ismét nem tartja a fokozatosság elvét, szinte a télből a kora nyárba csöppenünk, 2 hete még havazott, most pedig már szinte strandidő van, lássuk a folytatást!

A mögöttünk álló éjszaka folyamán egy kisebb csapadékgóc haladt át térségünkön, déli irányból észak felé, főleg Békés megyében alakult ki egy-egy frissítő zápor, azonban a lehulló csapadék mennyisége sehol nem haladta meg a 2 mm-t, a levegő kellemesen felfrissült.

Enyhe volt az éjszaka , 10 fokra ébredhettünk Békés, és Csongrád megye szerte, és a délelőtti órák még a felhőátvonulásokról szólnak majd, így kissé mérsékelt lesz kedden a felmelegedés, kedden 21 fokon tetőznek a napi maximum értékek, sőt, a déli órákhoz közeledve a délkeleti szél kissé meg is élénkül.

Kedden sok lesz a felhőátvonulás Békés, és Csongrád megye felett, azonban azért a napsütés is szerephez jut.

Szerdán ismét egy csapadéktömb halad át térségünkön, azonban jelentős csapadék a hét közepén sem várható, tovább folytatódik felmelegedés, csütörtökön már például akár 24 fokot is mérhetünk Békés, valamint Csongrád megye szerte, ami már-már kora nyáriasnak mondható.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

Shares 161