-Hirdetés-

Már hétfőn délelőtt csapadék érkezik Békés, és Csongrád megyébe!

A mögöttünk álló vasárnap viszonylag nyugodtsággal, és kellemesen meleg időjárással telt Békés, és Csongrád megye szerte, azonban a szép időjárás sem tart örökké, lássuk a folytatást!

Enyhe reggelre ébredhettünk, 18 fokot mutatnak a hőmérők térségünkben, észak, északkelet felől egy viszonylag nagyobb kiterjedésű csapadék közeleg Békés, és Csongrád megye irányába.

Az égi áldás sem sokat várat magára, már a hétfő délelőtti órákban elered az eső, csapadékhullásra ezúttal inkább Békés megyében van esély, de Csongrád megyét is érinteni fogja a csapadékzóna.

A záporok mellett kisebb zivatarok is kialakulhatnak a hétfői napon, 30 fokon tetőznek a napi maximum értékek.

A légmozgás csak záporok, zivatarok idején élénkülhet meg, déli szél jellemzi majd térségünket, melynek köszönhetően keddre jelentős felmelegedés következik be, a hét második napján akár 33 fokot is mérhetünk.

Záporok, kisebb zivatarok érkezésével a hétfő késő délutáni órákban is számítanunk kell Békés, és Csongrád megye térségében.

Időjárásunkban komoly változás leghamarabb szerdán következhet be, ekkor egy erős hidegfront érkezik térségünkbe, jelentős csapadékkal, és komoly lehűléssel.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az előrejelzés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

135 Shares