Az időjósdás reklám lehetőséget biztosít Önnek is a weboldalam megjelölt részein.

Cégének, vállalkozásának is odacsapott a járvány, netán új vállalkozásba fogna?

Itt a megoldás, hirdessen a legkedvezőbb árakon az Időjósdás.hu weboldalon, mely jelenleg Békés, és Csongrád megye harmadik leglátogatottabb weboldala, havi látogatói számunk folyamatosan 300000 fő felett mozog.
Elérésünk országos, évente közel 1 millió felhasználó látogatja a weboldalt, és több mint 3 millió cikket olvas el rajta, és az Ön hirdetése minden oldalon szerepelni fog!
Békés, és Csongrád megyén kívül látogatottságunk országos, mivel a weboldalnak hír-média jellege is van, Budapestről például tavaly több mint 300000 felhasználó kereste fel weboldalunkat, de Magyarország minden régiójából nagy a forgalom, ha webshopja van külön előny, az online hirdetéseknek most jött el az ideje!

Hirdetése rendkívül aktív Facebook csoportunkban, és közösségünkben is megjelenik, ami további látogatókat vonz, így óriási tömegek látják hirdetését az ország minden pontjáról.
Amennyiben a legkedvezőbb áron, és legjobb helyen akar hirdetni, keress bátran a részletekért minket, kérésre az utolsó 6 hónapról hiteles,részletes analitikát küldünk.

Lehetőségek:

Az ön hirdetése asztali számítógépen,  mobiltelefonon, táblagépen is megjelenik.

A főoldal teljes bal oldali oldalsávjában
A nyitóoldal alján
A bejegyzések tetején
A bejegyzések teljes bal oldali oldalsávjában
A bejegyzések szövegrészében

Hirdetési lehetőséget biztosítunk már 1 hét időtartamtól különböző méretekben.
Kérésére elkészítjük a reklám képet, vagy mozgó bannert is.

A bannerek méretét és elhelyezkedését itt nézheti meg.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, úgy kérem jelentkezzen itt, vagy küldjön e-mailt esetleg hívjon az alábbi telefonszámon:

Tel.: +36 20 261-7947

Email: gubarandras34@gmail.com

 

 

44 Shares