Hírek

Megugrott a koronavírus estek száma!

- Hirdetés

Sajnos minden jel arra utal, hogy bár stagnáló tendenciát mutat maga a vírus, de több szakember, epidemiológusok, infektológusok sokasága korainak tartja ezt a gyors, s így elhamarkodott nyitást, amit a világ országai művelnek.

Fel kellett dobniuk a érmét, pénzt, vagy életet, ők a pénzt választották, de pedig pénzen életet nem lehet vásárolni, és sok ország jelentősen segítette lakosságát anyagilag s úgy mint védőfelszereléssel.

Amerikában felnőttenként 1200000, gyerekekként 600000 forint segélyt kaptak, és a legjobbkor, és sok más állam az Unión belül is jelentős bérpótló támogatással segített bajbajutott állampolgárain, és hazánkban jóformán csak olyan intézkedések történtek, amiknek később nagy hátulütője lesz, például a hitel-móratóriumra.

Idén nem kell fizeti ugyan, de ki tudja januártól mennyi lesz a kamat? Erről nem szól a történet, aki azt választotta, hogy nem törleszt idén, akár a devizások sorsára juthat, de ezt előre nem árulják el, és nem bizonyítható, kétségben tartják az embereket.

A második hullámot is már belengették, növelve ezzel az emberek félelmét világszerte, és már harmadik hullámról is beszélnek sajnos, ami nem látható előre.

A koronavírusok családjába tartozik a SARS, és a MERS is, azok is produkáltak bizony második harmadik hullámot, második hullám ötször volt erősebb mint az első hullám s így nem biztos hogy jól kezelték a krízist, hiszen még a világ több pontján nagy erővel tombol a járvány, és szedi áldozatait, most éppen Brazíliában, és környékén Afrikába is Dél-Koreában pedig újabb gócpontok jelentek meg, Kínában is tehát érdekes veszélyes mert a járványnak pár nap elég, hogy berobbanjon.

Ajánlott az előírt óvintézkedéseket betartani, mert a járvány napok alatt berobbanhat, és ha ez megtörténne, akkor már év végéig is eltarthatna, s gazdaságilag pedig jelentős mondhatni beláthatatlan következményeket hozna magával.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.