Friss időjárásjelentés

Nagyon kemény zivatarok érkezhetnek Békés, és Csongrád megyébe!

- Hirdetés

Bizony, nagyon kemény, s veszélyes éjszaka elé nézünk Békés, és Csongrád megyében! A hétfői napon 27 fokon tetőztek a hőmérsékletek s Békés megyében már a mögöttünk álló órákba is komoly zivatarok pattantak ki Mezőtúr, Gyomaendrőd környékén lássuk milyen időjárásra számíthatunk az előttünk álló éjszakán, és keddi napon.

Egyébként Kisköre, és Debrecen is nagy esőt kapott, intenzív villámlással, jégesővel.

Az előttünk álló kedd éjszaka folyamán, Szerbia felől igen erős zivatargócok érik Békés  Csongrád megye térségét, méghozzá több hullámban, sok helyen már most is dörög az ég, de ez még csak a kezdet, a java még hátra van.

Sajnos már kedd éjszaka igen erős zivatarokkal, és viharokkal kell számolnunk Békés s Csongrád megyében, felhőszakadás, és jégeső, valamint viharos kifutószél előfordulhat és akár 90/km-h széllökések is előfordulhatnak, fák alávéletlenül se parkoljunk.

Békés, és Csongrád megye több pontján, akár kisebb körzetekben 25 mm csapadékkal is számolnunk kell, és sajnos mint említettem jégeső is előfordulhat igen nagy eséllyel.

A zivatarok több hullámban érkeznek majd Szerbia térségéből, komoly károk lehetnek gyümölcsösökben, a mezőgazdaságot is komoly kár érheti, s ami a boltok polcain majd visszaköszön, összegezve igen komoly, erős viharokkal kell számolnunk éjszaka Békés és Csongrád megye térségében.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.