Hírek

Neki estek a pedagógusoknak!

- Hirdetés

Hazánkban már minden megtörténhet, akár egy darab alma miatt nyomozás indulhat, s elképesztő dolog történt, egy elszámolt alma miatt meghurcoltak egy pedagógust, ami több mint erkölcstelen, lássuk azt, s hogy mi is történt.

A Pécsi Stop cikkéből kiderült, hogy utasításba adták az egyik észak-magyarországi tankerületben, hogy gyűjtsék össze az iskolák név szerint, kik hiányoztak az elmúlt öt évben és napi bontásban számoljanak el az ingyenes kiszállított almákkal, írja a Magyar hang.

Egy, mint a végén kiderült, elszámolt alma miatt nyomozás is indult, amit több, mint felháborító, sajnos a pedagógusokra rendesen rájár a rúd, s pedig a keresetük sincs az egekben, de nem almából szeretnének megélni, pláne nem a gyerekek kárára.

A  Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke a Magyar Hangnak el is mondta, az iskoláknak minden esetben egy átvevő ívet kellett aláírni az ingyenes gyümölcsök átvételéről.

Ám arról nincs információja, hogy az almákat egyenként adminisztrálni kellett volna, ami önmagában is nevetséges lett volna, de ilyen országban élünk, a kishalakat elkapják, a nagyok csak úszkáljanak.

Bevitték a gyümölcsöt az iskolákba, ott szétosztották az osztályok között, aztán ha valaki kért, evett, s aki nem kért, az nem evett az ominózus gyümölcsből, tette hozzá Szűcs Tamás, aki nem tudja, kivel akarják elvégeztetni a fenti feladatot, ugyanis a pedagógusok szabadságukat töltik, mivel nyár van.

Egy biztos, sajnos kis hazánkban már bármilyen lehetetlen dolog megtörténhet.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.