Hírek

Nem kímélték a kamionosokat a rendőrök!

- Hirdetés

Az utóbbi hetekben, sőt hónapokban egyre inkább a kamionosokra, fuvarosokra irányul a hatóságoknak a figyelme, marékszámra gyűrik a pilótafülkébe a csekkeket, így nem csoda hogy egyre többen be is adják a slusszkulcsot, mert elegük van.

Tény, hogy a szabályokat, és törvényeket be kell tartani, és mindenkire vonatkoznak is, de amikor bizony 50 kilométeren belül harmadjára állítják, s büntetik meg a sofőröket, az már bosszantó tud lenni, sajnos az autósokra, és ha már itt tartunk, a kerékpárosokra kellene inkább fókuszálniuk, mert ők okozzák ám a legtöbb balesetet, ráadásul már hazánkban bizonyos mértékig lehet ittasan kerékpározni.

Ha egy kamionos elcsap egy ittas kerékpárost, akkor mindenki tudja, kit fognak felelősségre vonni, nem a kerékpárost természetesen, pedig ő volt bódult állapotban.

Ezúttal az M1 autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán vadásztak az egyenruhások.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály rendőri állománya a közlekedésbiztonság fenntartása érdekében folyamatos ellenőrzéseket végez ezúttal az autópálya megyei szakaszán.

Ennek keretében pedig 2019. április 10-én az autópálya 142-es és 172-es kilométerszelvényei között pont tehergépjárművek szabálytalan előzéseit, leállósáv indokolatlan használatát, a teherszállítási és vontatási szabályokat megszegőket, valamint az ittas, vagy bódult állapotban vezetőket ellenőrizték.

Sokan fennakadtak az ellenőrzésen, pontos adatokat a rendőrség vélhetően jövő héten közöl.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.