-Hirdetés-

Nem sokáig tart a napsütés Békés, és Csongrád megyében, élvezzük, míg lehet!

A várakozásoknak megfelelően a mögöttünk álló éjszaka második felében kitisztult az égbolt térségünk felett, Békés, és Csongrád megye szerte -5 fok alá süllyedtek a hőmérsékletek.

Némi vigasz, hogy a csütörtöki nap főként a napsütésről szól majd, régen volt már ebben részünk, ennek ellenére a déli órákhoz közeledve árnyalatnyit megélénkül az északkeleti légmozgás, így a napsütés ellenére is csak 5 fokon tetőznek a hőmérsékletek.

A késő délutáni órákban egyre többször zavarják majd felhőátvonulások a zavartalan napsütést, jól jelezve, hogy a péntek ismét változást hoz Békés, és Csongrád megye időjárásában.

A csütörtök éjszaka második felében délnyugat felől újra megnövekszik a felhőzet, melyet a tőlünk délre tevékenykedő mediterrán ciklon számlájára írhatunk, ami beárnyékolja majd a hét utolsó munkanapját.

Pénteken enyhébb hajnallal számolhatunk, részben a felhős égboltnak köszönhetően, mérséklődik a légmozgás, és a hét utolsó munkanapján kisebb csapadék érkezik havas eső, kisebb eséllyel gyenge, jelentéktelen mennyiségű havazás formájában.

Szombattól lassú javulás kezdődik időjárásunkban, azonban a tavaszias hőmérsékletekről az előttünk álló 5 napban még nem is álmodhatunk sajnos, az éjszakai fagyok is igen kitartóak lesznek.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

190 Shares