Mezőgazdaság

Nemzetközi elismeréssel gazdagodott a Phylazonit

- Hirdetés Hirdessen Ön is az idojosdas.hu weboldalon! Kapcsolat
0 SharesSzántóföld

2018. február 13., kedd • 16:03 Nemzetközi elismeréssel gazdagodott a Phylazonit

2018. február 8-án Spanyolországban – Bilbao városában – került sor a Quality Innovation Award nemzetközi minőségügyi innovációs verseny eredményhirdetésére, melyen a Phylazonit Technológiát International Finalist minősítéssel ismerték el.

Finnország Államelnöke a finn minőségügyi partnerszervezet kezdeményezése alapján 2007-ben indította útjára a „Minőség-Innováció” pályázatot. Finnország sikeres kezdeményezéséhez azóta csatlakozott: Svédország, Lettország, Észtország, Csehország, Izrael, Kazahsztán, Litvánia, Spanyolország, Kína, Oroszország és Magyarország. Az Európai Minőségügyi Szervezet (EOQ) Magyar Nemzeti Bizottsága által meghirdetett Minőség-Innováció 2017 pályázaton a "Felelős és a környezet fenntarthatóságára irányuló innovációk" kategóriában a Phylazonit Technológia kapta a nemzeti díjat, ezáltal jogosulttá váltak a nemzetközi megmérettetésen is részt venni – tájékoztattak közleményükben.

A Phylazonit Technológiát ezen a rangos versenyen International Finalist minősítéssel ismerték el, ami egy újabb bizonyítéka annak, hogy ezzel az eljárással jelentősen hozzájárulnak a környezetünk védelméhez, fenntarthatóságának megőrzéséhez.

Lengyel Tamás marketingvezető a nemzetközi elismeréssel

"Számunkra ez az elismerés is megerősíti azt, hogy jó irányba haladunk. A Phylazonit talajbaktérium készítmények gyártása és forgalmazása nekünk nem csak egy egyszerű munka, hanem egy csodálatos eszköz is arra, hogy óvjuk a környezetünket, hozzájáruljunk egy fenntartható mezőgazdasághoz és hosszú távon megőrizzük és javítsuk a táplálék alapjául szolgáló termőföldek állapotát. Termékeink folyamatos fejlesztésével igyekszünk olyan értéket teremteni, amely a gyermekeink, unokáink számára is biztosíthatja az élhetőbb jövőt. Haladunk tovább ezen az úton, hiszen Szívügyünk a termőföld!"

agrotrend.hu / Agrova Kft.

nyomtatható verzió küldés e-mailben


0 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez

Share
Tweet
+1
0 Shares
WordPress Security