Horoszkóp

Novemberi horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Bizony, lassan közeleg az év vége, hiszen már novembert írunk, az ide év bizony igazán sok váratlan, s így egyben izgalmas eseményt hozott, de még a november is igazán izgalmasnak s így egyben mozgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér november hónapra.

Kos:

Már november legelső napjától kezdve is használd ki a kedvező bolygóállásokat, s sokat segítenek ezúttal fejlődésben, a tisztán látásban. Tanulásod, munkád,  és magánéleted fellendítésére kiváló időszak az ősz utolsó felvonása. November második felének különféle történései, és így pedig például az ezekből fakadó lehetőségek hosszú távra megalapozhatják sikereidet. Hidd el, kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó alkalmakat, ugye nem legyintesz egy nagyot mindenre? Könnyen megeshet, hogy egy külföldi útnak vagy egy költözés lehetőségének kapuja tárul fel most előtted. A siker évekig elkísérhet, meglepő formában és helyeken találhatsz segítőket, akik elkísérnek utadon. Mondd ki önmagadnak, mit akarsz, az megvalósul.

Bika:

November közepéig sok dolgot elrendezel, de emellett nagy szerencse lesz az, hogy nyugalom ölel körbe, ez segíti a jó tervezést s az alkalmanként lassú, de biztos előrejutást. November 21-ét követően váratlanul kifejezetten nagy mozgalmasság költözik majd mindennapjaidba és ez kitart a hónap hátralévő részében. Mindent egybevetve remek lehetőségeket ígérnek most az égiek, s ha képes vagy elhatározni, mit helyezel fókuszba, abból a legtöbbet tudod kihozni. Népszerű leszel, és ami talán életidegen helyzeteket produkál, ugyanakkor használd ki ezúttal ezt az időszakot új ismeretségek, s barátságok kötésére, akár üzleti ügyek rendezésére, amik később nagyon hasznossá is válhatnak részedre. Most szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz.

Ikrek:

Légy őszinte magadhoz, és lásd be, egészen jól haladtak a dolgaid, emellett kiváló ötleteidet hasznosítani tudtad. Ez nem változik, sőt, még a helyzet inkább fokozódik novemberben, érdemes több időt s energiát szánnod arra, ami érdekel. Szelektálj bátran, így a lényegtelen dolgokat dobd félre. Meglehet, hogy ennek ellenére sem leszel maradéktalanul elégedett önmagaddal s a sikerekkel sem. A pénzügyek most kevésbé érdekelnek, de nem is kell ezzel a témával sokat törődnöd, leginkább azért, és mert valamilyen formában kisebb, váratlan bevételre is szert teszel. November vége átmeneti, rövid idejű problémákat mutat s ezért ne keveredj ezúttal vitába senkivel, ne adj kölcsön senkinek, ne fogadj a bizalmadba idegeneket! A hónap legvégén a szerelem is megérkezik, ha egyedül vagy.

Rák:

Egy kifejezetten mozgalmas, sok változást hozó hónapot ígér november hava. Nem lesz idő pihenésre és láblógatásra, viszont, az a Rák, aki szorgalmasan teszi a dolgát, beleáll az új helyzetekbe, így rá mer lépni ismeretlen utakra, nyerni fog! Sikert, elismerést, gratulációt vagy akár anyagi gyarapodás formájában is megmutatkoznak a jó eredmények. Most jött el a változás pillanata számodra, ne várj másokra, cselekedj spontán. Azok a módosulások, s amik most zajlódnak ezúttal körülötted, legalább két évre meghatározók lehetnek, s így nem érdemes struccpolitikát folytatnod. Minden dolog, esemény, történés jó irányba visz téged, különösen november elején és közepén, csupán arra kell figyelned, hogy ne légy túl adakozó, és ne oldj meg mások helyett mindent. Míg a hónap eleje a pénzügyeknek kedvez inkább, a közepén a szerelmi sikereidre lehetsz büszke.

Oroszlán:

November elején ne bámészkodj, hanem cselekedj. Ne várj másokra, mert magadra leszel utalva, Minden feladat, ami adódik most neked szól, rád van szabva, te tanulhatsz ezekből a legtöbbet. Új ismeretségekre tehetsz szert, s olyasmiből is profitálhatsz még amiből eddig sosem. Elégedett leszel a hónap végén, ezért viszont tenned kell sokat még, új tervek elindításához vagy akár már a teljes megvalósításhoz kiváló teret kínál a hónap közepe még. Emberi kapcsolataid inkább a hónap elején mutatnak békességet míg a hónap közepe egy érdekes, és akár új szerelem megjelenését is ígérheti számodra. Minden rejtett és nyílt vágyad teret kap, bátran merj nagyot álmodni. Ugyanakkor ne ragaszkodj semmihez, ami menni akar.

Szűz:

Örömteli, sok izgalmas pillanatot rejtő hónap vár rád most. Bár november nem feltétlenül szokott neked kedvezni, a 2019-es ősz végének hetei kiválók lesznek majd. Ez a te időd felemelkedhetsz, kiteljesedhetsz legyen szó anyagi, erkölcsi, s munka vagy épp tanulmányi sikerekről. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy ezen ígéretek nem adnak okot a lazításra s a sikerért most meg kell dolgoznod. Ha pihenés kikapcsolódás után áhítozol, akkor erre inkább a hónap eleje alkalmas és a hónap közepének sokat ígérő konstellációját kár lenne elvesztegetni lazsálásra. Hivatásban, és tanulásban vadonatúj fejezet indul el s ami akár évekre meghatározhatja céljaidat. Ámor nyila is végre már eltalálhat, 25-e és 29-e között erre különösen nagy az esély.

Mérleg:

Környezeted téged nagyrészt megfontolt, és óvatos személynek ismer, ám novemberben megnő az esélye annak, hogy valaki könnyen félrevezessen, akár alaposan be is csapjon. Nem kell, hogy ez anyagiakban is megnyilvánuljon, éppen elég, ha megígér valamit, és nem teljesíti, neked pedig emiatt kell pironkodnod mások előtt. Épp ezért légy a megszokottnál is jóval óvatosabb, s körültekintőbb, akár bizalmatlanabb is! Tartsd szem előtt, hogy elsősorban magadra számíthatsz, s csak akkor kérj külső segítséget, ha egyáltalán nem boldogulsz ezúttal valamivel. A hónap második felében bármibe vágd a fejszédet, azt biztos, hogy jó eredményeket érsz el. A magányosoknak 18-a után megnő az esélyük a pártalálásra, s de bizony szerelmi háromszögek is kialakulhatnak.

Skorpió:

Karriered, vállalkozásod, s vagy éppen tanulmányaid terén meglepően érdekes fordulatokra számíthatsz. Kifejezetten leleményes ötletekkel rukkolsz elő most így pedig eredményes lehetsz a következő hetekben. Mindemellett legyen helyén az eszed és láss meg mindent, ami körülötted történik. Könnyen megeshet, s hogy néhány téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, s így sok gödröt ásnak neked a 16-a utáni napokban. Ezeket észre lehet venni kellő figyelemmel. Ötletek megvalósításához a 9-e után időszak nyújt teret. Ugyanezen időszakban a családi ügyek is több figyelmet és energiát igényelnek.

Nyilas:

Az év eddigi hónapjaiban igen sok negatív dolog történt veled, amit igen nehéz volt feldolgozni, de azért búsulj, a november nagyon ígéretesnek, eseménydúsnak, és mozgalmasnak ígérkezik s nagy lehetőségek is adódnak, amikkel csak élned kell, és ez a hónap kárpótolhat könnyen, az eddigi rossz élményekért, így akár kudarcokért is. Nem vagy vesztes alkat, de ezt neked is el kell hinned, de sokat kell tenni azért, hogy a dolgok jóra forduljanak, viszont neked menni fog, hiszen erős, és egyben ügyes is vagy. Ne hagyd most hogy mások diktáljanak, légy eltökélt egy irányba, és senki, valamint semmi nem állíthat meg. Tervezzél a jövőt illetően, jelöld ki a határokat, tedd tisztába, ki a barát s az ellenség. Ha ezt megteszed akkor most igazán kiváló novembert zárhatsz.

Bak:

Rengeteg a tennivalód most, asztalodon tornyosulnak a feladatok, azt sem tudod november elején, mivel kezdj, hogy mindennek a végére érj. Mivel nem pontos céljaid lesznek, tudod, miért is teszel erőfeszítést. Nem csak kötelességből dolgozol vagy tanulsz, s hanem konkrét elképzeléseid megvalósításáért. Így nem csoda, ha november közepén már látszódnak a sikerek, s így jönnek a pozitív visszacsatolások. Munkádat siker koronázza már, és ennek meglesznek az erkölcsi és anyagi vonzatai is. Ha már ilyen jól teljesítesz, a hónap végén lazíthatsz is megérdemled. November 10-e után napról napra kellemesebb hatások érnek, a hónap végén a lehető legjobban alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, hát jöhet az elsöprő szerelem.

Vízöntő:

November elején megnő az esélye annak, hogy kirobbanjon pár konfliktus körülötted akár családi, baráti vagy munkahelyi közegben. Ezek szerencsére meglepő gyorsasággal oldódhatnak meg, ha toleráns leszel, s hajlandó vagy az érem mindkét felét meg is nézni. Légy óvatos és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit most akkor se, ha egyébként erre lenne jó okod! Ha dolgozol, november 24-ét követően hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségek tárulnak fel előtted, s így ezeket bizony érdemes kihasználni. Szerelmi ügyeid szintén remek fordulatot vehetnek, és 22-e után minden fellendül. Most nagy segítségre számíthatsz Vénusztól, mert meglátod az átlagos dolgok mögött megbúvó kiváló lehetőségeket.

Halak:

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hetek állnak előtted, és pihenni aligha lesz időd. Le leszel terhelve, ugyanakkor jó hír, hogy az eredmények sem váratnak magukra. Az első munkanapokban teljesen leköt a tanulás ezúttal, vagy a karriered, akár a saját vállalkozásod. Eltökélt vagy abban, hogy meglévő ötleteidet megvalósítsd ezúttal. Arra viszont figyelned kell s hogy ezek akár otthoni konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhatsz, s mert támogatót nyerhetsz meg magadnak, aki segít, utat mutat vagy akár anyagi támogatást is biztosít neked. Ne hagyd azt hogy bárki lebeszéljen terveid megvalósításáról. A hónap vége nem várt bevételt hozhat. Egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja érzelmeidet.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.