Érdekességek

ORBÁN ELÁRULTA MENNYI GYEREKRE LENNE SZÜKSÉG! ÁLLÍTJA, ŐK MINDENT MEGADNAK!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Orbán Viktor megszólalt családmodell ügyben, Ő tudja mennyi gyerek kell egy családba, amikor devizahitellel családok tízezreit tették tönkre, akkor erre nem gondoltak? Ez még csak a kezdet!

Egy hazafias kormányzás célja csak a nemzet és az ország megerősítése lehet – hangsúlyozta Orbán Viktor szombaton Tusnádfürdőn, a 28. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján tartott előadásában.

A miniszterelnök kifejtette, hogy egy erős ország esetében nem lehet beszélni demográfiai hanyatlásról, mert csak azok az országok maradnak fenn, amelyek biológiailag képesek magukat fenntartani. Ahhoz, hogy Magyarország ilyen országgá váljon, családonként átlagosan 2,1 gyerekre lenne szükség.

Az állam ezt csak azzal segítheti elő, hogy családbarát környezetet teremt – magyarázta.

Magyarország a családtámogatásra fordított pénzt a multiktól veszi el, különböző különadók formájában – mutatott rá, ismertetve, hogy a bankszektortól 272, a biztosítóktól 31, az energiaszektortól 120, a telekommunikációs ipartól 55 milliárd forintnyi különadót hajt be évente a kormány.

“A nagy profitok egy részét elvesszük, annak érdekében, hogy odaadjuk azoknak, akik dolgoznak és közben gyermeket nevelnek, és így gondoskodnak a nemzet jövőjéről” – magyarázta Orbán Viktor.

Forrás: www.cslad.hu

Amennyiben mások számára is érdekesnek találta a cikket, megoszthatja ismerőseivel, az írás alatt található facebook jelre kattintva.

Csatlakozzon a beszélgetéshez