Hírek

Óriási akcióra készülnek az áruházak!

- Hirdetés

Hazánkban a legnagyobb áruházak szokatlan, és egyben érdekes akcióra készülnek, mindszentek jön, így nem is csoda, hogy az áruházak ezzel kapcsolatosan indítják kezdeményezésüket, amiről kár lemaradni, s lássuk is, mivel készülnek.

Ismét csonka hét előtt állunk, s november elseje, mindenszentek ünnepe ugyanis 2001 óta munkaszüneti nap. Milliók keresik fel a következő napokban szeretteik sírjait, virágot, mécsest visznek.

A roham már hetekkel ezelőtt elkezdődött és várhatóan még a következő napokban is kitart. De nem csak virágboltokban és temetők környékén lehet megvenni majd a sírravalókat, hanem a nagy áruházláncok is meglovagolják akcióikkal ezt az időszakot.

Az Aldi akciós újságban a meleg ruhák mellett, (amire jövő héten amúgy már tényleg szükségünk lesz) a halottak napjának kellékei is helyet kaptak, s például 2 darab nagyméretű temetői olajmécsest 100 forint kedvezménnyel, 499 forintért vásárolhatod meg, de ugyanennyibe kerül 50 darab teamécses is. Koszorúk helyett inkább a manapság divatos “temetői díszt” kínálják a diszkontok 1999 forintért.

Persze az sem fog csalódni, aki inkább a Lidl üzleteibe szokott járni, mécsesből, virágból itt sincs hiány. A sírdísz 1799 forintba kerül és a sírkoszorú pedig 2299 forintba. Az ilyenkor népszerű gömbfejű krizantém szálja 250 forint, s ezt hármasával lehet megvásárolni 749 forintért, a 35 cm-es cserepes krizantém 1999 forint.

Az akciós újság szerint a Tesco idén inkább a mécsesekre erősített rá most, 20 százalékos kedvezménnyel kínálja számos termékét. A kétdarabos 80 g-os üvegmécses 239 forint, és a 120 grammos előkelő kristály mécses 799 forint, cserébe viszont 28 cm magas és az ígéret szerint 36 órán keresztül ég.

Kicsit borsosabb az ára az Artemis mécsesnek, 1999 forint, viszont 60 órán keresztül ég.

Végül, ám de nem utolsó sorban érdemes az Auchan akciói között is szétnézni, a mécses darabját már 69 forinttól meg lehet vásárolni, és koszorú pedig 1290 forintért is van, sírdísz 2490 forinttól kapható. A 14 cm-es cserepes krizantém 279 forintba kerül.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.