Horoszkóp

Pénteki horoszkópod jóslata!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Fárasztó, és küzdelmekkel megtűzdelt héten vagyunk túl, lassan kijárna a pihenés, de nemsokára érkezik a hétvége, azonban előttünk áll még egy izgalmas, és mozgalmas pénteki nap, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

Nem biztos, hogy nem mondhatsz most nemet. Mostanában félsz nemet mondani, mert azt hiszed, ezzel örökre elszalaszthatsz egy-egy lehetőséget is. Az igazság az, hogy a lehetőségek elszalasztásától nem kell félned. Arra érdemes figyelned, hogy ne mondj igent arra, ami árt neked, ez most sokkal fontosabb.

Bika:

Szívesen intézel lakással kapcsolatos ügyeket pénteken, s bizony talán azzal is szívesen foglalkozol, hogy nagyobb átalakítást is tervezz meg. Most minden olyan tevékenységbe érdemes belevágnod, amely végén nagyobb, szebb és otthonosabb lakásban élhetsz, így a közérzeted is jó lesz, boldogabb leszel.

Ikrek:

Nagyon csavaros módon akarod bebizonyítani valakinek, hogy az ő észjárása a hibás. Azonban könnyen rájöhetsz, hogy valójában most te látod most rosszul a dolgokat. Könnyen rájöhetsz, hogy neked kellene változtatnod, ahogy most a világot nézed és látod. Kicsit gondolkozz el ezen, rájössz a megoldásra.

Rák:

Azon leszel a legjobban meglepődve, amikor pénteken rájössz, hogy az emberek most mennyire másnak látnak, mint te önmagadat. Most azzal szembesülhetsz, s talán teljes tévedés, ahogy magadat látod. Arra jöhetsz rá, hogy talán valaki más sokkal jobban ismer téged, mint te saját magadat, de ez nem így van.

Oroszlán:

Valóban el kellene kezdened megvalósítanod kreatív tervedet, az üzleti ötletedet, vagy a vállalkozásodat. Valójában jól érzed, hogy az Univerzum kreatív tervek megvalósítását szánja neked. De ezeket a terveket neked kell kitalálnod és megvalósítanod is. Vágj bele most, ne késlekedj, nem fogod megbánni az biztos.

Szűz:

Kicsit talán túl monoton neked most a mai nap. Könnyen érezheted, hogy te csak ugyanazt a mozdulatot ismételgeted újra és újra. Könnyen érezheted azt, hogy mindig minden ugyanolyan, semmi sem változik. Pénteken változatosságra vágysz ki akarsz törni az ismétlődő folyamatok egyhangúságából, ne késlekedj.

Mérleg:

Észrevetted, hogy akkor beszélsz sokat, amikor bizonytalan vagy benne, valóban mennyire értékes, amit mondasz? Ha te ezt nem is vetted észre, akár mások könnyen megfigyelhették már. A megoldás, hogy ma tudatosan keveset beszélsz. Elég néhány szó is, ha azokat jól választottad meg, a siker nem marad el.

Skorpió:

Ma az okozza a legnagyobb örömet, amit nem kell most megcsinálnod. Ma bizony kihagyhatsz valamit a napirendedből, vagy lemondanak egy felkérést, visszaadhatsz egy feladatot, más módon is szabadulhatsz attól, amit nem is akarsz megcsinálni. Ez pedig igazán hatalmas siker a számodra, érezni fogod.

Nyilas:

Észrevétlenül készít elő az Univerzum számodra egy nagy lehetőséget. S ez azt jelenti, talán még nem is érzékeled, de hamarosan óriási lehetőség is szakad a nyakadba. Most azt teheted, hogy lélekben felkészül erre a lehetőségre. Valószínűleg reagálnod kell rá, mondhatsz igent is, nemet is, ezt gondold át ma.

Bak:

Végre rá kell jönnöd, önmagadnak tartozol bocsánatkéréssel és megbocsátással is. Azzal, ha bocsánatot kérsz magadtól, és meg is bocsátasz magadnak, helyrezökken a világod, és minden sokkal békésebb lesz. Engedd el a bűntudatodat pénteken, hiszen pontosan azt tetted, amit ott és akkor tenni lehetett, nem is volt más választásod.

Vízöntő:

Néha éppen az a legnagyobb szabadság, ha nem is kell oda menned, ahová nem akarsz, és nem kell azzal beszélned, akivel nem is akarsz. Ez a szabadságod már most is megvan. Ez a szabadság a tiéd, csak nem mindig mered használni. Ma itt az ideje, hogy élj a szabadságoddal, légy felszabadult, és lazíts.

Halak:

Költözésen gondolkodsz, és mindegy, hogy közelre vagy messzebbre akarsz költözni, egy valamit tudnod kell. Te mindig magaddal költözöl. Hogy mit értek ez alatt? Azt, ha valójában magaddal, az életeddel van problémád és nem a lakásoddal, azt egy költözés sohasem oldhatja meg, máshogy áll hozzá a dolgokhoz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.