Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Nehéz, és egyben fárasztó hétköznapok állnak mögöttünk, sok volt a felhalmozódott probléma, de végre minden probléma végére pontot tehetsz, s persze csak ha te akarod. Lássuk, vajon mit ígér horoszkópod a pénteki napra?

Kos:

Senki sem tökéletes, és tőled sem várja el senki a tökéletességet pénteken. Arra azonban szükség is van, hogy a lehető legjobbat akard elérni ma. Legyen a célod, hogy a lehető a legtöbbet hozod ki magadból és a mai napból. Ez pedig segíteni fog neked és másoknak is. Arra áldozz csak energiát, amire te úgy látod, hogy érdemes.

Bika:

Könnyedén beleszerethetsz valaki szavaiba pénteken. Olyan gondolatokat fogalmaz meg, amiért azonnal rajongani kezdesz, és bármit megtennél, hogy segíthess neki. A szavak mögött azonban nem mindig van tartalom. Ma meg kellene vizsgálnod, mennyi tartalom és őszinteség van a szavakban, később még akár ez kamatozhat is számodra.

Ikrek:

Ne dolgozz keményen azért, hogy bizonyítsd, az emberek tévednek ám,veled kapcsolatban. Az az igazság, hogy egyáltalán nem kellene most azzal törődnöd, hogy az emberek mit gondolnak rólad. Valójában csak magadnak kell bebizonyítanod, hogy értékes vagy, és megérdemled mások elismerését és a sikert. Ez így van rendjén.

Rák:

Bátorságra van szükséged ezúttal, hogy meg merd tenni, amire igazán vágysz. Ezt a bátorságot most egy szeretted mosolyából merítheted. Az, hogy tudod, neki sokat jelent, amit tenni készülsz, valóban erőt ad a cselekvéshez is. Ma tartsd észben, milyen sok embernek segítesz a tetteiddel, és ne feledd a mondást, jó tett helyében jót várj.

Oroszlán:

Varázslatos napra számíthatsz pénteken. Ma varázsütésre megtörténik az, amire régóta vártál. Könnyen lehet, a mai napodat úgy éled meg, mint egy napot, amikor az öledbe hullanak az eredmények. Pénteken nem kell túl sokat erőlködnöd, hogy célba érj, de ahhoz sem, hogy megkapd az elismerést, amire vágysz. Így pénteken nagyon jó, és kellemes napra számíthatsz.

Szűz:

Szedd össze a gondolataidat már, mielőtt bemész egy megbeszélésre. Gondold végig az összes lehetséges végkimenetelt, de viszont a legrosszabb reális forgatókönyvet is. Na nem azért, hogy arra készülj, hanem hogy észrevedd, még ez a legrosszabb lehetőség is kezelhető, és megoldható feladatokat jelent., számodra nincsen lehetetlen.

Mérleg:

Fontos felismerned azt, a világ nem támogatja minden tervedet. Az ilyen terveket nem érdemes erőltetni. Azt azonban érdemes tisztázni, mit jelent a világ támogatása. Nem az a kérdés, hogy a családod, főnököd vagy a barátaid támogatnak-e, hanem hogy a körülmények miben támogatnak és merre vezetnek téged. Erre koncentrálj, és akkor boldog napod lesz.

Skorpió:

Őszintén kellene beszélned az érzéseidről pénteken. Arra lenne ma a legnagyobb szükséged, hogy bátran elmondd és megmutasd az embereknek, mit is érzel. Pénteken mondd ki bátran mindazt, ami a lelkedet nyomja. Ha így teszel, biztos lehetsz, hogy támogatásra és segítségre lelsz, és bizony sok időt is nyersz.

Nyilas:

Nyugodt helyet kellene találnod pénteken. Olyan csendes zugot, ahol elvonulhatsz, s pont úgy, mint egy szentélyben tennéd. Szükséged van, hogy kicsit magadban legyél, és elcsendesedj. Ebben pedig az segít, ha megtalálod azt az eldugott, békés helyet, amely legalább egy lépésre van a megszokott életed zajától, s rendezheted gondolataidat, és megújult erővel vághatsz bele a hétvégébe.

Bak:

Érvényesülni nemcsak valaki kárára lehet. Ezt azért kell tudatosítanod magadban pénteken, s mert amíg azt hiszed, hogy csak valaki kárára lehetsz sikeres, addig önmagadat akadályozod, hogy eredményeket érj el. Valójában a siker is egy energia, amely mindenki számára egyformán rendelkezésre áll. Pontosan úgy, mint a napfény.

Vízöntő:

Olyan erős benned a vágy, hogy megvédd magad egy helyzettől, hogy észre sem veszed most, épp ezzel a védekező vággyal akadályozod, hogy jó dolgok történjenek veled ma. Most kellene elengedned a félelmet, hogy valaki kihasznál téged,  hátrányba kerülsz a többiekkel szemben, ne aggodalmaskodjál feleslegesen.

Halak:

Meg kell tanulnod őszintén, s tisztán és szeretettel beszélni a saját sikereidről és eredményeidről. Sokan talán azért nem tudják, mi mindent értél el a világban, mert nem beszélsz ezekről. Sokan talán azért nem tudják, milyen nagyszerű eredményeid vannak, mert nem vagy hajlandó megmutatni ezeket., pedig akár büszke is lehetnél rájuk.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.