Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Hosszú, és eseménydús héten vagyunk túl, de ne siessünk ennyire előre, hiszen előttünk áll még a péntek mely minden szempontból izgalmasnak és egyben mozgalmasnak is ígérkezik, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Ha egész héten csak kereseted magadat, pénteken végre minden a helyére kerül a lelkedben s körülötted is. Lelkesedésed, a jó hangulatod mindenkire átragad a környezetedben. Ha kedvet érzel hozzá, s ma két napnyi feladatot is könnyedén elvégezhetsz. Miért ne dolgozhatnál előre, és vagy miért ne érhetnéd utol magad végre?

Bika:

Elemedben leszel pénteken már. Meglepő módon olyan friss és aktív vagy, mint nagyon ritkán. Alig tudsz megülni egy helyben, ráadásul a figyelmed is ide-oda ugrál. A lelkesedés bizony nagyszerű, és csak épp a feladatokkal nem haladsz, ha koncentráció helyett kapkodsz és csapongsz. Próbálj összpontosítani, s egy bizonyos dologra, és akkor sikerrel zárod a napodat.

Ikrek:

Türelmetlen lehetsz most pénteken. Nem sok kedved van a munkához, inkább beszélgetnél, csacsognál a többiekkel. Próbáld meg összeszedni magad egy kicsit, és hiszen itt a hétvége, és jöhet a lazulás. Az előző napok csodás teljesítményét sem kéne elrontani, tart még ki egy kicsit, utána már jön a hétvége, és ezzel együtt a jól megérdemelt pihenés, szórakozás, kikapcsolódás is.

Rák:

Ma rólad sem lehetne éppen a türelem szobrát mintázni. Egyszerűen semmi türelmed a türelmet igénylő feladatokhoz. Pillanatok alatt feladod, amit elsőre nem tudsz megoldani. Talán jobban is teszed, ha nem pazarolsz fölösleges energiákat olyan dolgokra, amiket ráérsz a jövő héten is befejezni. Koncentrálj most a hétvégére, mert minden szempontból izgalmasnak ígérkezik.

Oroszlán:

Pénteken már a hétvégét tervezed. Jól alakul most minden. Azt ugyanakkor észre kéne venned, mennyire nem a jelen pillanatában vagy. Folyamatosan arra gondolsz, mit és hogyan teszel majd. De mit és hogyan teszel most a boldog holnapért és hétvégéért? Időben kell kezdeni a tervezést, és akkor biztosan rendben is lesz minden, és a számításaid szerint alakulnak a dolgok pénteken.

Szűz:

Nem igazán érzed azt a felszabadult örömet, amit körülötted a többiek. Valójában nem is érted, mitől van annyira jó kedvük? Rendben hogy péntek van, s de ma is meg kell csinálni a feladatokat. Viszont téged is örömmel tölthet el a tudat, hogy ma minden sokkal könnyebben és gyorsabban halad, és lassan a hétvége is közeleg, és lesz időd feltöltődni, hiszen fárasztó, terhelt napok állnak mögötted.

Mérleg:

Vártad már, hogy péntek legyen. Ha visszagondolsz, nagyon gyorsan elszaladt ez a hét is, nem igaz? Nos, az év hátralévő néhány hete is pontosan ilyen gyorsan telik majd. Már önmagában ezért is érdemes lenne megélned végre a jelen pillanatait is. Csak így tudsz majd szép emlékeket felidézni január elsején. Bizony itt van a nyakunkon is a hétvége, kapcsolódj ki, mozdulj ki a természetbe, és töltődj fel.

Skorpió:

Pénteken is nagyon jó a hangulatod. Tetterősnek, aktívnak érzed magadat. Ha tehetnéd, megváltanád ma a világot is. Ha ennyire nagy dolgokra nem is kell vállalkoznod s annyit mindenképpen megtehetsz, hogy besegítesz a többieknek. Nagyon ingerültté válhatsz, ha csak lógatod ma a lábadat, ezért légy aktív, kösd le magad, hétvégén ráérsz pihenni, és a jutalom sem marad el, egy jó élmény képében.

Nyilas:

Örömmel tölt el a péntek gondolata ezúttal. Valójában már napok óta azon járt az agyad, mivel tölts ezt a novemberi hétvégét. A horoszkóp javaslat szerint mindenképpen aktív programot válassz magadnak ma. Teljesen mindegy, milyen lesz az idő, neked most mozognod kell, ha épp esik az eső, menj el például egy edzőterembe, vagy színházba, jót fog tenni, meglátod.

Bak:

Pénteken nagyon könnyen megtalálod a közös hangot a környezeteddel. Így ma mindenki optimistábban látja a lehetőségeket, ami természetesen téged is feldob. Ne kövesd el a hibát, hogy el kezded boncolgatni a részleteket, s mert azzal csak mindenki hangulatát lelomboznád. Most csak a közös cél a lényeg, semmi más, összetartásban van az erő, és így a jutalom sem marad el.

Vízöntő:

Pénteken pillanatok alatt összeszervezheted a barátokat. Munka után érdemes is beülnötök valahová, és beszélgetni egy jót. A társaság ma különösen feldob téged. Hirtelen ötletből fogva még az is lehetséges, s hogy beülsz a moziba és megnézel valamilyen filmet. Ma nem választhatsz rosszul, ez a te napod, persze a hétvége is közeleg, és még akkor is sok pozitív élmény vár rád.

Halak:

Nagy kísértést érzel a vásárláshoz. Legyél megfontolt, mert sokkal többet költhetsz, mint ahogy tervezed. Még épp csak megkaptad a fizetésedet. Nem beszélve arról még hogy a hamarosan kezdődő leárazásokon sokkal kedvezményesebben vásárolhatsz majd. Nagyon bánnád, ha most fizetnél érte többet, várj még, s hidd el megéri, ezzel csak jól járhatsz, csak egy kicsi türelem kell, semmi más.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.