Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Bizony igen szorgalmas, dolgos, és egyben pörgős hétköznapok állnak mögöttünk, unalomban nem volt hiány, azonban az előttünk álló péntek is mozgalmasnak ígérkezik s lássuk, hogy vajon horoszkópod mit ígér számodra a pénteki napra.

Kos:

Gyorsan eltelt ez a hét is, igaz? Nos, élvezd ki a péntek minden pillanatát, mert holnaptól rázósabb napok jönnek. Ma nyugodtan, már a magad ritmusában végezheted be a munkahelyi s vagy otthoni feladatokat. Holnaptól nagyon más világ kezdődik. Készülj fel rá, felpörögnek körülötted az események.

Bika:

Könnyen lehet, ma nagyon szimpatikus idegennel találkozol. Az is lehet, mély nyomokat hagy benned, és pedig alig váltotok egymással néhány mondatot. Ha van párod, jól tennéd, ha mielőbb elfelejtenéd őt, és legfeljebb így csak a bizsergető érzéseket vinnéd haza, de azokat is a párodnak adnád át. Ha nincs társad nos, ki tudja, még bármi megtörténhet.

Ikrek:

Pénteken zavaros ügybe keveredhetsz a munkahelyeden. Egyszerűen nem látsz tisztán, és nem tudod azt sem, hogy ki kinek az oldalán áll. A legjobb lenne s ha nem most akarnád az összegubancolódott szálakat kibogozni. Nem ér annyit ez az igazság, hogy elrontsd vele a hétvégédet, inkább lazíts.

Rák:

Pénteken reggel fontos álomképpel ébredhetsz. S ha emlékszel az álomra, mindenképpen írd le a lehető legrészletesebben. Ez az álom ugyanis most a jövőből mutathat meg neked valamit, vagyis nagyon fontos  információkat képvisel. Talán elsőre nem érted a szimbólumokat, nem baj de hamarosan tisztán láthatsz mindent.

Oroszlán:

Várod már nagyon a hétvégét, mert szeretnél kicsit magadba merülni, és egyedül lenni. Rád nem igazán jellemző az elvonulás s most tényleg hasznos lehet. Lelked kicsit lemerült az elmúlt napok feszültségétől, így rád férne egy jó nagy alvás is. Péntek este jobb, ha tényleg otthon maradsz. Pihenj, és lazíts, gondold át a jövődet.

Szűz:

Pénteken érdemes lenne ezúttal alaposan átszámolni a pénzedet. Lehet, több mindent is terveztél erre a hétvégére de jobban tennéd most, ha most még várnál néhány napot a vásárlással. Sokkal jobb árakon, s sokkal jobb minőséget vehetsz. Legyél türelmes, semmiről sem maradtál le, van még időd átgondolni.

Mérleg:

Pénteken váratlan esemény történhet, és kicsit felforgatja az elképzeléseidet. Próbálj minél rugalmasabb lenni, és nem dől össze a világ, ha változtatsz a terveiden. Talán épp azért jött ez a hirtelen változás, mert sokkal több örömet hoz, mint az eredeti programod, így érdemes hozzá igazodnod.

Skorpió:

Nagyon különleges álmot hoz neked a péntek. Ha reggel bármire emlékszel az éjszakából, mindenképpen jegyezd fel. Könnyen lehet most, nem alszol ma igazán jól, de az álmaid kétségtelenül intenzívek lesznek. Minél több marad meg, annál jobb. A jövőddel kapcsolatosan kaphatsz most nagyon fontos üzeneteket. S ezért légy résen, koncentrálj álmaidra.

Nyilas:

Érdemes pénteken végiggondolnod az egész hetet. Feszültséggel indult, most aztán érzelmekbe váltott át. Legalábbis kívülről így láthattad, hiszen szerencsés módon téged ez a hullámzás nem igazán érintett már. Vajon átvetted a többiek hangulatát? Mennyire hatott rád a viselkedésük? Milyen következtetések vontál le mindebből? Érdemes felismeréseket tehetsz ma.

Bak:

Pénteken nagyon megértő, és empatikus leszel. Bárki is fordul hozzád, segítőkészen viselkedsz vele. S ez egy igazán fontos felismerés lehet számodra, nem mellesleg nagyon tölti most a lelkedet. Rájöhetsz, van egy igazán kedves és figyelmes oldalad is, nemcsak a szigorú és visszafogott. gyakorold azt sokkal többet érhetsz el vele.

Vízöntő:

Várod a hétvégét, s hiszen nagyon sok teher nehezedett rád egész héten. Nos, jól is teszed, ha lelkiekben felkészülsz, ugyanis ez a hétvége nem olyan lesz, mint amilyennek látni szeretnéd. A higgadtságodra, az empátiádra, a segítőkész hozzáállásodra nagyon nagy szükséged lesz. Pénteken erre tréningezz. Pörgős, s egyben mozgalmas hétvége vér Rád.

Halak:

A pénteki Hold-Neptunusz együttállás a jegyedben különös álmokat ígér ezúttal. Ma nagyon fontos, hogy feljegyezz minden megérzésedet, s minden sugallatot, az álmokat, ha emlékszel rájuk, mert mind-mind a jövődre vonatkozó jósló információkat tartalmaznak. Sok mindent megérthetsz már, amikor néhány nap múlva visszaolvasod a feljegyzéseket.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.