Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Bizony igen fárasztó, és eseménydús napok állnak mögöttünk, s de végre közeleg a hétvége, azonban még előttünk áll egy igazán pörgős, s egyben izgalmas pénteki nap meglepetésekkel, és lássuk is, horoszkópod mit ígér a mai napra számodra.

Kos:

Úgy érzed most, nagyon sok energiát fordítottál valamilyen feladatra, de az eredmény még mindig várat magára. Nos, a mondás szerint “lassú víz, partot most”, de még fogalmazhatnánk úgy is, “ami késik, nem múlik”. Ne gondold, hogy nincs eredménye és látszata a munkádnak, csak még várnod kell rá egy picit.

Bika:

Pénteken nagyon jól haladsz a feladatokkal és most kifejezetten kedvet is érzel a munkához. Feldob, hogy csapatban dolgozhatsz, és hálát érzel a munkatársaidért, a munkahelyedért is. Jól is teszed, hiszen a hála érzése segít, hogy biztos helyed legyen ott ahol, épp vagy, ez lehet a jövő kulcsa, tarts ki!

Ikrek:

Bármilyen családi ügy foglalkoztat épp, a mai nap ideális, hogy előreléphess benne. Pénteken könnyedén megtalálod a hangot a családtagokkal és ők is nyitottak a javaslataidra most. Könnyen köthetsz mindenki számára elfogadható egyezséget. Érdemes élned a kínálkozó alkalommal, ne habozz lépj.

Rák:

A péntek tökéletes nap a beszélgetésekhez akár. Főleg az olyan témákat érdemes ma előszedned, amelyek hosszabb ideje okoznak gondot az életedben. Bárkivel is kell ma tiszta vizet önteni a pohárba, tedd meg s hiszen nagyon összeszedetten képviseled az álláspontodat. Meg is lepődsz, hogy mindenki egyetért majd veled.

Oroszlán:

Nagyon tisztán és józanul is látod magadat, a lehetőségeidet pénteken. Talán eddig reménykedtél, hogy a helyzet sokkal jobb mint ahogy gondolod és érzed. Ma ugyanakkor elfogultság nélkül látsz át mindent, és rájössz arra, s bár nincs nagy baj, azért a valóság árnyaltabb a képzeletnél. Jól fog esni a felismerés, hogy működik a megérzésed.

Szűz:

Pénteken minden és mindenki a kezedre játszik már. Bármit is terveztél, határoztál el, szinte csettintésre válik valóra. Persze most sem varázslatra változik a környezeted, egyszerűen csak beérik végre az eddigi szorgalmas munka gyümölcse. Jó nap lesz a péntek. És még előtted az egész hétvége s ami igen kellemes meglepetéseket tartogathat.

Mérleg:

Talán most csak az dobja fel valamelyest a hangulatodat, s hogy péntek van. Kicsit még mindig keresed a helyedet, és próbálod visszaszerezni a belső harmóniát valahogy. Nem kell rá sokáig várnod, már holnap megkönnyebbülést érezhetsz. Tarts ki még, a hétvége biztosan jól sikerül, jók a csillagállások, ne aggódj.

Skorpió:

Egyre jobban érzed magadat, és egyre bizakodóbb is vagy. A bolygók támogatnak téged,s  az elkövetkező hetek nyertese kétségkívül te leszel. Ma még ugyan a munkádra érdemes elsősorban koncentrálnod, s de este már nyugodtan gondolkozhatsz, mi mindenben újítanál, változtatnál a közeli jövőben. Hétvégére is érdemes valami pihentető programot szervezned ezúttal.

Nyilas:

Kicsit lassúnak érzed magad pénteken, viszont kifejezetten jót neked tesz ez a lassulás. Összeszedettebb, átgondoltabb vagy ezúttal, s ezért ha bármivel kapcsolatban kétséged lenne, ma biztosan választ találsz a kérdésre. Nagyon pontosan látni fogod a megoldás kulcsát ma. Lehet, elsőre nem tűnik túl vidámnak, de végül rájössz, most is a lehető legjobb történt veled.

Bak:

Magad is meglepődsz s ma mennyire hatékonyan végezted el a feladatokat ezen a rövid héten. Valójában négy nap alatt megcsináltál mindent, ami máskor öt napba fér bele csak. Jár a dicséret s az elismerés. Mi lenne ha megjutalmaznád magadat valamivel végre? Mire vágysz a leginkább most? Ne gondolkodj, hogy tényleg kell-e. Megérdemled, jár neked.

Vízöntő:

Nem bánod, hogy péntek van, és hamarosan itt a hétvége. Még ha most nincs is okod panaszra, jól esik a gondolat, hogy újra két napot lazíthatsz, pihenhetsz. Viszont, ha most nem fejezed be a feladatokat, egész hétvégén ezen járnak majd a gondolataid. Szóval, koncentrálj nagyon még arra, amit csinálsz. Ma nagyon hatékony vagy, miért hagynád ki ezt a lehetőséget?

Halak:

Pénteken úgy érezheted, a főnököd nem igazán kedvel téged. Az, s hogy kényelmetlenül érintett a kérése, még nem jelenti, hogy ellenséges lenne veled. Talán csak te vagy ma nagyon érzékenyebb a szokottnál. És egyébként sem biztos, s hogy veled van problémája. Várj néhány napot, és ha még mindig ezek az érzések kavarognak benned, érdemes beszélnetek a továbbiakról.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.