Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Fárasztó hétköznapok állnak mögöttünk, s nem mondhatjuk, hogy unalmas volt ez a hét, már nyakunkon is a pénteki nap, ami bizony nagyon izgalmas, mozgalmas eseményeket tartogat, lássuk is, horoszkópod mit ígér a pénteki napra számodra.

Kos:


Készülj fel már reggel minden eshetőségre, mert lesznek bizony pillanatok, melyeket lent, másokat pedig fent töltesz, s nem kiszámítható, hogy mikor, melyik következik be. Ez a nap kissé zűrzavaros lesz, sok impulzussal, de az öröm sem marad el. Érdekes híreket kapsz, melyek egy része feldob, és más része viszont egyenesen lelomboz. Ne csüggedj, a hétvége jól sikerülni, akár még egy jó programot is beiktathatsz.

Bika:


A bolygók ereje ma komoly hatással lesz rád, így szerencsére csakis pozitív értelemben! Szárnyalsz, igen jó a kedved, mosolyogsz, szabadon engeded a fantáziádat, és nagyszerű döntéseket hozol. Ezt az állapotot jegyezd meg, és rendszeresítsd életedben! Képes vagy mindent szépnek és jónak látni? Nos, ezt hívják optimista gondolkodásmódnak! Kövesd ezt, és meglátod, bizony sokra viszed, csak az elveid mellett állj ki.

Ikrek:


Légy ma körültekintőbb a megszokottnál, ugyanis péntek van, így ilyenkor már nem figyelsz annyira a dolgaidra se! Nem engedheted meg magadnak, hogy felületes légy! Ne halogass semmit. Utasítsd el annak lehetőségét, hogy valaki beléd kössön ezúttal! Ha meg is történik, akkor állj ellen a konfliktus csábításának, ne bonyolódj vitába senkivel. Egyszerűen nem éri meg. Ez a te napod, ne hagyd magad felbosszantani senki által.

Rák:


A munkádba temetkeztél a magánéletedre már alig jutott idő ezen a héten? Akkor ma fordíts ezen a helyzeten, most ne vállalj fel újabb tennivalókat, a kötelezettségeidet tudd le, utána pedig helyezd önmagadat középpontba. Ha valaki mégis olyan tennivalóba akar bevonni, s ami időt, energiát és komoly odafigyelést fog tőled követelni, mondj rá nemet hétfőig! Ez a hétvége most rólad szóljon, keresd meg azokat a dolgokat, amikben örömödet leled.

Oroszlán:


A délelőttöd ezúttal gyorsan elrepül, akadályok nem tartanak vissza céljaid elérésétől, s ha felmerül valami probléma, arra is gyorsan találsz megoldást. Az égiektől bőséges energiát kapsz akár ahhoz, hogy mindennel időben s jó eredménnyel végezz. Itt a péntek délután is hamar, és már vártad, végre a családoddal vagy a barátaiddal töltheted ezt a délutánt, s majd a következő napokat. Kapcsolódjatok ki, élvezzétek az élet örömeit.

Szűz:

Kicsit morcosan indult ez a nap most? Sebaj, igyekezz apró örömforrásokat találni, hogy kompenzáld magadat a téged ért kellemetlenségek miatt! Tele vagy feszültséggel, dolgozni sincs kedved végül is péntek van, ezen nem kell csodálkozni. Szerencsére ez az érzés azért nem tart soká, legkésőbb délre új lendületet veszel, pozitív tartalmú hírek érkeznek, melyek felvidítanak, meg felvillanyoznak, így a délutánod csodásan telik majd, meglátod.

Mérleg:


Még ha nem is áll nálad középpontban a szépség és a külsőségek, ma akkor is komoly hangsúlyt kell fektetned erre! Az öltözködésed, a hajad és persze a mosolyod legyen tökéletes! Ma ezek jelentős döntések esetén is a javadra lehetnek, s úgyhogy figyelj önmagadra! Vegyél le mindenkit a lábáról azzal, hogy más arcodat mutatod, hisz ez is te vagy!

Skorpió:


Valakit zavar ma veled kapcsolatban valami. Érzed, hogy nem stimmelnek a dolgok, de mivel kimondatlanul maradnak a sérelmek, és ezért egy darabig nem oldódik meg a helyzet. Később mégis kapsz egy fülest vagy önmagadtól egy inspirációt, feltárod a probléma forrását, kommunikálsz, elrendezel ma mindent, így pedig szépen fog kezdődni a hétvége, és a vége is jó lesz, majd meglátod.

Nyilas:


Valaki benned látja most a megmentőjét, és azt szeretné, hogy egy számára kényes szituációban a támasza légy. Ő úgy véli, megoldhatnád a gondját. Te légy résen, ne hagyd, hogy mások a nyakadba aggassák a saját feladataikat, így kibújva a felelősség és a cselekvés alól. Kérjenek tanácsot, útmutatást, de ne akarjanak belőled rabszolgát csinálni, inkább élvezd, hogy péntek van, s egy karnyújtásnyira van a hétvége.

Bak:


Ez a nap kicsit nyomasztó lesz, eleinte nem leled az okokat, mert nincsenek válaszok a kérdéseidre, így ma valahogy semmi nem halad gördülékenyen. Sok az akadály és még több a rád aggatott terhek száma is. Eszedbe sem jut, hogy péntek van, s ezúttal ezért történik mindez? Még szerencse, hogy kora délutánra találsz valakit, akivel beszélgethetsz, és felszabadulsz mellette. De azért vigyázz, a titkaidat ne áruld el senkinek, nem mindenki barát, és ezt jó szem előtt tartanod.

Vízöntő:


A mai napon mindenfelé járnak a gondolataid, s csak ott nem, ahol kellene? Ennek az az oka, hogy az elmúlt napokban már több kérdésre sem találtad a választ, s ezért vagy most kissé görcsös. Ám szerencséd van, ugyanis ezt ma mindenki elnézi neked, és bizony ráadásul péntek van, a számonkérések is elmaradnak. Legalább a rutinfeladatoknak járj a végére! utána pedig élvezd a hétvégét, jó előjelek vannak kilátásban.

Halak:


A mai napon körültekintően bánj a vagyontárgyaddal! Ne hagyj semmit ma elől, ne felejtsd el bezárni az ajtót, mert megnő az eltulajdonítás lehetősége! Közben ne nyitogasd feleslegesen a pénztárcádat se, azaz ne költekezz, ilyen formában is könnyen hibát véthetsz. Több olyan ajánlattal találhatnak meg, melyek mindegyikében lesz valami csábító is, de ne hagyd magad! Az üzleti dolgokat mindenképp hagyd a jövő hétre, inkább pihenj, szórakozz, és mert bizony megérdemled.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.