Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Rövid, de annál mozgalmasabb, és egyben eseménydúsabb hétköznapokon vagyunk túl, és még pénteken sem lazíthatunk, mert egy igazán pörgős, meglepetésekben gazdag nap vár ránk, lássuk horoszkópod mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Reménykedtél egy csendes és békés napban? Hát, ez most nem jön be, és ugyanis mintha hétfő vagy épp kedd lenne, s oly sok függőben lévő dolog vár rád, és bizony nem tolhatod el ezeket a jövő hétre. Hát láss neki, tedd most, amit tenned kell, viszont mindig csak egy üggyel foglalkozz, így biztos nem keversz össze semmit. Ez segít a tökéletes feladatmegoldásban.

Bika:

Ne aggódj, ezúttal nem lesz semmi gond a mai napon! S bár lehet, hogy reggel még úgy futsz neki ennek a napnak, hogy most semmi kedved dolgozni, s valahogy mégis jön egy inspiráció, egy pozitív hír, s végül belendülsz. Olyannyira, s hogy többet dolgozol, mint azt tervezted, mégsem fáradsz bele. Ne feledd, hogy nem kell sehová rohannod, s jó az is, ha előkészíted a hétfői feladatokat.

Ikrek:

Reggel valahogy többször is megakadtál? Semmi nem haladt gördülékenyen? Akkor ehhez illeszkedj, ne kapkodj délelőtt sem! Ha mindenbe csak belekezdesz, úgy talán semmit nem fejezel be, ez pedig árthat a hírnevednek. Ha bizonytalan vagy, és ha nem boldogulsz valamivel, akkor kérdezz bátran, jön mindenre válasz. A Nyilasok és Bakok ma fontos segítőid lehetnek!

Rák:

Szép napnak néz ki ez a mai? Talán nem szeretsz előre inni a medve bőrére, de most megteheted! Ezért a napért dolgoztál serényen egész héten, igaz? Vedd fel a ritmust, örülj a nyárnak, az esti szórakozásnak, és egyébként is kapj fel egy dögös ruhát, ha szingli vagy, csábítsd el a neked tetsző férfit, vagy éppen nőt. A közelgő Telihold energiái segítik szándékaidat!

Oroszlán:

Valami befészkelte a fejedbe magát? Egy fura gondolat, amit ugyan eleinte próbálsz elhessegetni, de csak nem akar távozni? Talán nem kellene a bolondságnak tűnő ötletet sutba dobni, és hanem végiggondolva kiderülne, hogy egy nagyszerű tervvel állsz szemben? Bármilyen üzleti, anyagi ügy kerüljön ma terítékre, azzal foglalkozz, mert gyorsan profitot hozhat!

Szűz:

Máris péntek van? Hurrá, ennél jobb hírünk nincs mára! Neked fel sem tűnt, milyen gyorsan elment ez a hét? Az nem lenne csoda, hisz elég zsúfoltra sikeredett a hét dolgosabb része is. Ahhoz, s hogy a hétvégéd nyugalmas és számodra kielégítő legyen, ne halassz semmit hétfőre! Ha nem teszed, még szombat este is jutna eszedbe bepótolni a lemaradást. Ugye nem?

Mérleg:

Teljes békében és így elégedettségben telik ez a péntek, semmi nem történhet, ami elveszi a jó kedvedet. Mérlegként tisztában vagy azzal, hogy mit, s miként tegyél azért, hogy megkönnyítsd a saját életedet. Ha változáson töröd a fejedet, számíthatsz a családod, és barátaid bölcs iránymutatásaira. Az egészséged ma kerüljön fókuszba, sétálj vagy fuss egyet este!

Skorpió:

A hétvége ismét elérkezett, ezúttal a kedved nagyszerű, sokat mosolyogsz, fütyülsz a világra, és ha akad is bármilyen gond, azt most képes leszel gyorsan megoldani. Nem baj, ha kicsit kilógsz a sorból, engedd ki bátran a fáradt gőzt, és aztán keresd a lehetőségét annak, hogy ismerkedj, beszélgess az emberekkel, s ha teheted, dicsérd is meg őket!

Nyilas:

Túl vagy a hét fárasztó részén, ezért most jöhet a buli, a lazítás kedved szerint! Szerencsésnek érezheted magad, hiszen, és ha voltak is gondjaid a napokban, azokat sikerült megoldanod, és nincsenek hatással a mai nap eseményeire sem. Átadhatod magad a repkedésnek, szárnyalj bátran, tervezd a hétvégét s a jövő hetet. Olyan feladatot ne vállalj, mely nem a te dolgod!

Bak:

A hét eleje nem volt zökkenőmentes, és de mára mindent rendbe tettél, elsimítottál. Szépen elengedted a gondokat, és feldolgoztad a feszültséget. Minden lenyugodott körülötted, a harmónia került fókuszba, és elsősorban szellemileg vágysz valamilyen felfrissülésre. Péntek lévén ne kezdj komolyabb feladatba, s ne strapáld magad. Majd hétfőn!

Vízöntő:

Eredményes napokat tudhatsz magad mögött, és szinte mindenki elégedett veled, negatív kritika talán el sem jutott hozzád most. Jutalmazd meg magadat valami aprósággal, mert a lelkednek szüksége van némi kompenzációra! Ne hallgass ma a spórolósabb, előrelátóbb énedre, vegyél valami szépet, aminek nagyon fogsz tudni örülni! Néha igenis kellenek ezek a pillanatok.

Halak:

Reggel még abban reménykedtél, hogy ma könnyed napod lesz? Felejtsd el, nem menekülhetsz a munka elől. Hirtelen több, sürgős feladat kerül majd az asztalodra, s egyik sem tűr halasztást. Szerencsére topon leszel, jó ötletekkel, s úgyhogy este megpihenhetsz, és mehetsz bulizni. Egész este pörögsz majd, anélkül, hogy gondolnál a reggeli macskajajra.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.