Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Rövid, de annál mozgalmasabb, és egyben eseménydúsabb hétköznapokon vagyunk túl, és még pénteken sem lazíthatunk, mert egy igazán pörgős, meglepetésekben gazdag nap vár ránk, lássuk horoszkópod mit ígér a pénteki napra.

Kos:

Reménykedtél egy csendes és békés napban? Hát, ez most nem jön be, és ugyanis mintha hétfő vagy épp kedd lenne, s oly sok függőben lévő dolog vár rád, és bizony nem tolhatod el ezeket a jövő hétre. Hát láss neki, tedd most, amit tenned kell, viszont mindig csak egy üggyel foglalkozz, így biztos nem keversz össze semmit. Ez segít a tökéletes feladatmegoldásban.

Bika:

Ne aggódj, ezúttal nem lesz semmi gond a mai napon! S bár lehet, hogy reggel még úgy futsz neki ennek a napnak, hogy most semmi kedved dolgozni, s valahogy mégis jön egy inspiráció, egy pozitív hír, s végül belendülsz. Olyannyira, s hogy többet dolgozol, mint azt tervezted, mégsem fáradsz bele. Ne feledd, hogy nem kell sehová rohannod, s jó az is, ha előkészíted a hétfői feladatokat.

Ikrek:

Reggel valahogy többször is megakadtál? Semmi nem haladt gördülékenyen? Akkor ehhez illeszkedj, ne kapkodj délelőtt sem! Ha mindenbe csak belekezdesz, úgy talán semmit nem fejezel be, ez pedig árthat a hírnevednek. Ha bizonytalan vagy, és ha nem boldogulsz valamivel, akkor kérdezz bátran, jön mindenre válasz. A Nyilasok és Bakok ma fontos segítőid lehetnek!

Rák:

Szép napnak néz ki ez a mai? Talán nem szeretsz előre inni a medve bőrére, de most megteheted! Ezért a napért dolgoztál serényen egész héten, igaz? Vedd fel a ritmust, örülj a nyárnak, az esti szórakozásnak, és egyébként is kapj fel egy dögös ruhát, ha szingli vagy, csábítsd el a neked tetsző férfit, vagy éppen nőt. A közelgő Telihold energiái segítik szándékaidat!

Oroszlán:

Valami befészkelte a fejedbe magát? Egy fura gondolat, amit ugyan eleinte próbálsz elhessegetni, de csak nem akar távozni? Talán nem kellene a bolondságnak tűnő ötletet sutba dobni, és hanem végiggondolva kiderülne, hogy egy nagyszerű tervvel állsz szemben? Bármilyen üzleti, anyagi ügy kerüljön ma terítékre, azzal foglalkozz, mert gyorsan profitot hozhat!

Szűz:

Máris péntek van? Hurrá, ennél jobb hírünk nincs mára! Neked fel sem tűnt, milyen gyorsan elment ez a hét? Az nem lenne csoda, hisz elég zsúfoltra sikeredett a hét dolgosabb része is. Ahhoz, s hogy a hétvégéd nyugalmas és számodra kielégítő legyen, ne halassz semmit hétfőre! Ha nem teszed, még szombat este is jutna eszedbe bepótolni a lemaradást. Ugye nem?

Mérleg:

Teljes békében és így elégedettségben telik ez a péntek, semmi nem történhet, ami elveszi a jó kedvedet. Mérlegként tisztában vagy azzal, hogy mit, s miként tegyél azért, hogy megkönnyítsd a saját életedet. Ha változáson töröd a fejedet, számíthatsz a családod, és barátaid bölcs iránymutatásaira. Az egészséged ma kerüljön fókuszba, sétálj vagy fuss egyet este!

Skorpió:

A hétvége ismét elérkezett, ezúttal a kedved nagyszerű, sokat mosolyogsz, fütyülsz a világra, és ha akad is bármilyen gond, azt most képes leszel gyorsan megoldani. Nem baj, ha kicsit kilógsz a sorból, engedd ki bátran a fáradt gőzt, és aztán keresd a lehetőségét annak, hogy ismerkedj, beszélgess az emberekkel, s ha teheted, dicsérd is meg őket!

Nyilas:

Túl vagy a hét fárasztó részén, ezért most jöhet a buli, a lazítás kedved szerint! Szerencsésnek érezheted magad, hiszen, és ha voltak is gondjaid a napokban, azokat sikerült megoldanod, és nincsenek hatással a mai nap eseményeire sem. Átadhatod magad a repkedésnek, szárnyalj bátran, tervezd a hétvégét s a jövő hetet. Olyan feladatot ne vállalj, mely nem a te dolgod!

Bak:

A hét eleje nem volt zökkenőmentes, és de mára mindent rendbe tettél, elsimítottál. Szépen elengedted a gondokat, és feldolgoztad a feszültséget. Minden lenyugodott körülötted, a harmónia került fókuszba, és elsősorban szellemileg vágysz valamilyen felfrissülésre. Péntek lévén ne kezdj komolyabb feladatba, s ne strapáld magad. Majd hétfőn!

Vízöntő:

Eredményes napokat tudhatsz magad mögött, és szinte mindenki elégedett veled, negatív kritika talán el sem jutott hozzád most. Jutalmazd meg magadat valami aprósággal, mert a lelkednek szüksége van némi kompenzációra! Ne hallgass ma a spórolósabb, előrelátóbb énedre, vegyél valami szépet, aminek nagyon fogsz tudni örülni! Néha igenis kellenek ezek a pillanatok.

Halak:

Reggel még abban reménykedtél, hogy ma könnyed napod lesz? Felejtsd el, nem menekülhetsz a munka elől. Hirtelen több, sürgős feladat kerül majd az asztalodra, s egyik sem tűr halasztást. Szerencsére topon leszel, jó ötletekkel, s úgyhogy este megpihenhetsz, és mehetsz bulizni. Egész este pörögsz majd, anélkül, hogy gondolnál a reggeli macskajajra.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.