Horoszkóp

Újabb 10 Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Eljött a péntek, a várva  várt péntek, a hét utolsó, elméletileg munkanapja, a hét eddigi része is izgalmas,  igen mozgalmas perceket tartogatott, de a péntek is igen eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra számodra?Kos:

Két lábbal állsz a földön ma pénteken. Ma nagyon tudatosan cselekszel, ami kifejezetten jó is lehetne, ha nem azt éreznéd, hogy ólomlábaid nőttek épp. Vagy belegyökereztél a földbe. Néha nagyon is szükséges megtapasztalni a valódi stabilitást, még ha ezt lassúságnak érzékeled.

Bika:

A péntek a te napod, és nemcsak azért,s  mert hamarosan itt a hétvége is. Jó érzéssel tölt el a tudat, hogy minden feladattal időben végzel. Aztán valóban hátradőlve várhatod a megérdemelt pihenést. Sűrű volt ez a hét, délutántól tényleg lazítanod kéne, találj ki valami jó programot délutánra.

Ikrek:

Önmagában a péntektől is igazán remek a hangulatod. Nagyon vártad a hétvégét, s így már tényleg csak karnyújtásnyira van tőled. S ma még a problémásabb feladatokkal is könnyedén boldogulsz majd. Látod, pontosan ez történik, amikor bizakodóan, optimistán tekintesz a lehetőségekre.

Rák:

Vitákra pénteken is számítanod kell. Te is érzékenyebb vagy a szokottnál, de viszont sajnos a kritikákat is meggondolatlanabbul szórod. Nem kéne megmérgezni a hétvégét. Ma ugyanis csúnyán összeveszhetsz a pároddal, és valamelyik barátoddal, esetleg a munkatársakkal. Te is tudod, nagyon nyomorultul éreznéd magadat utána.

Oroszlán:

Pénteken elönt az érzés már, hogy jó lenne valamit ismét tanulni. Nagyszerű ötlet! Mihez lenne kedved? Miben fejlesztenéd magadat a legszívesebben? Érdemes a művészetekben, és a kreatív önkifejezésben is gondolkodnod. Megérdemelnéd már az én-időt, amikor csak a saját lelkeddel törődsz.

Szűz:

Pénteken a pénz miatt aggódsz a leginkább. Lehet, s már nagyon várod a következő hetet, amikor végre megkapod a fizetésedet. Ha nem voltál kellően körültekintő, könnyen lehet, túllépted a keretedet. Akkor viszont jogos az aggodalmad. Ideje lenne némi tartalékot képezned, még ha átmenetileg lemondással is jár.

Mérleg:

A péntek valójában a te napod, s hiszen vénuszi nap. Te pedig a Vénusz bolygó szülötte vagy. Ráadásul a jegyedben jár a Nappal együtt szóval ma tényleg a legjobb formádat hozhatod akár. Munka után érdemes lenne szépségszalonba menned. Ha kedvet érzel, át is változtathatod magadat.

Skorpió:

Pénteken csak a tiszta megoldásokat válaszd. Például, ha autóban ülsz, ma mindenkinek adj elsőbbséget, véletlenül se menj át a piroson sem, és csak szabályosan parkolj. Ha pedig a tömegközlekedést választod, eszedbe se jusson bliccelni ma ugyanis igen nagy az esély, hogy a szabályok megszegését nem úszod meg. Biztos nem akarsz büntetést kapni.

Nyilas:

Úgy érzed, mintha megállna az idő pénteken. Nem könnyen koncentrálsz a munkára, és a szíved szerint inkább élveznéd a szabadságot, a szabad levegőt. Ha megteheted, kérd el magadat előbb, és tedd, amit a szíved diktál. Csak egyre feszültebb leszel, ha magadra erőlteted a feladatokat.

Bak:

Bármilyen döntést kellene pénteken meghozni, mindenképpen kérj gondolkodási időt, és ha lehetséges, várj vele legalább hétfőig. Ma képtelen leszel teljességében és tisztán látni az ügyeket, ezért elveszhetsz az apró, de fontos részletekben. Ne akarj dönteni, ha nem muszáj, hétfőn reálisabban látod a dolgokat.

Vízöntő:

Ne lepődj meg, s de pénteken nem nagyon fognak érteni téged a többiek. Legalábbis a mondandódat. És nem azért, mert körmondatokban fogalmazol, éppen ellenkezőleg, mert kifejezetten a lényegre törekedve beszélsz. Ma sokkal részletesebben kell elmondanod mindent, mint szoktad.

Halak:

Pénteken érzékenyen reagálsz minden megjegyzésre úgy érzed már ma valamiért mindenki téged támad. Hidd el, ez egyáltalán nincs így, egyszerűen csak nincs most annyi türelmük, mint máskor. Neked viszont van, és szóval csak hallgass mindenkit figyelmesen, és semmiképpen se vedd a szívedre, amit mondanak. Nem neked szólnak ezek a megjegyzések.A horoszkóp osztható az oldalon található facebook jelre kattintva.