Horoszkóp

Pénteki horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elmondhatjuk, hogy minden téren izgalmas, és mozgalmas hétköznapokon vagyunk túl, volt s tennivaló bőven, a pénteki nap pedig igen eseménydúsnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod vajon mit ígér a pénteki napra számodra?

Kos:

Ne hüledezz, ha kellemetlen helyzetbe kerülsz is, hanem állj a sarkadra! Képviseld az érdekeidet! Ha kell, hát emeld meg a hangodat, hogy mindenki meghallja a véleményedet. Ha csak csendben tűröd a kritikát, csak azért, hogy elkerüld a konfliktust, nem oldasz meg semmit! Az teljesen mindegy, hogy a történetben ludas vagy-e, vagy sem!

Bika:

Tarts ki, már nincs sok hátra a hétvégéig, s mivel szorgalmas voltál egész héten, most időben leteheted a lantot, így pedig mehetsz, ahová csak szeretnél. A pihenés neked is jár, s hát élj vele, ereszd szabadjára a fantáziádat, csinálj valami különleges dolgot! Tempósan, bár nem problémamentesen telik a mai napod, ám összességében minden helyzetet jól kezelsz.

Ikrek:

Ma kisebb és nagyobb döntéseid során is elsősorban az érzelmek, s nem pedig a józan ész fog vezérelni. Ezért nagyon fontos, hogy figyelj arra, nem szabad elhamarkodottan ítélkezned emberek vagy helyzetek felett, és ne engedd szabadjára indulataidat, különben olyat tehetsz, amit gyorsan meg is bánhatsz. Nem hiányzik az, hogy valakivel összeakaszd a bajuszodat!

Rák:

Többször is megeshet az, hogy saját magad ellenfelévé válsz, mert képtelen leszel eldönteni, jobbra vagy balra menj, a kicsi vagy a nagy mellett dönts. Mindegy, mi a kérdés, úgy viselkedsz, mint egy Mérleg, aki állandóan vacillál. Akadnak dolgok, amik kétségeket ébresztenek most benned, máshol viszont az anyagi kockázat túl nagy. Nehéz lesz ma határozottnak lenned.

Oroszlán:

Kiváló lesz ez a nap is, nem számítottál ekkora energiamennyiségre, főleg nem nagyszerű lehetőségekre. Látványosan szárnyalsz a boldogságtól és az elégedettségtől, panaszra nem lesz okod. Ne feledd, az öröm annál nagyobb s jobb, ha másokkal is megosztod! Amire oda kell figyelned most az, hogy akadnak majd irigyeid, akik nem nézik jó szemmel ezt a pozitív életérzést.

Szűz:

Nem kell hősiesnek lenned, nem szükséges magadra vállalnod mások munkáját. Ez nem kötelességed, s lehet, hogy egyesek elvárják tőled, de ne lépd túl a határokat, s ne engedd, hogy mások rád telepedjenek. Az, ami nem tartozik rád, ne vállald fel, s hisz így is épp elég teher lesz a válladon. Add ki részfeladatokat másoknak, oszd meg a munkát kollégáiddal!

Mérleg:

Ma nehezen bírod tartani a tempót másokkal, elképesztő gyorsasággal zajlanak körülötted az események, kapkodhatod a fejedet. Ne bánd ezt egy percig se, jól jön, hogy nagyobb fokozatra kapcsolsz, így legalább nem marad semmi hétfőre, tiszta lelkiismerettel kezdheted meg a hétvégét. Napközben csakis a munkára koncentrálj, ne járjanak másfelé a gondolataid.

Skorpió:

Minden energiádra, logikádra, türelmedre, összességében pedig belátásra szükség lesz, s mert változatos órák állnak előtted. lesz, amikor valaki felbosszant, de most hunyj szemet e felett! Aztán próbáld meg az energiádat ne apró-cseprő ügyekre pazarolni, hanem figyeld a nagy lehetőség megérkezését, nehogy még elszalaszd! Egy új üzleti kapu nyílhat meg előtted, kapj az alkalmon!

Nyilas:

Mosolyogj! Ez lesz ma a legjobb fegyvered a nehéz pillanatok, meg a vitás helyzetek ellen. Jó kedvedet ne hagyd elrontani! Tedd ezt annak ellenére is, hogy több akadály is az utadat állja, és ám mégis képes leszel mindent legyőzni, és bebizonyítani, bármit meg tudsz csinálni. Nem sikerül valami, és keresztbe tesz egy kolléga? Valaki borsot tör az orrod alá? Sebaj!

Bak:

Valaki felhánytorgathatja neked, hogy nem is foglalkozol vele annyit, mint amennyit Ő igényelne. Amint erre fény derül, vess számot és ismerd be azt, igaza lehet! Add meg neki azt az örömöt, hogy legalább egy kedves szóval, s mosollyal javítod a kedélyállapotát addig, amíg a munka után kellő időt tudsz rá szánni. Eközben beérkezhet egy érdekes információ, amit ne hagyj figyelmen kívül!

Vízöntő:

Fáradtságos és nehéz hetet zársz le a mai nappal, ám semmiképpen sem mondhatod eredménytelennek. Hétfőn és kedden még nem láttad a célszalagot se, mára viszont elérhető távolságba kerül, s a megfelelő időben át szakítod. Munkád gyümölcse learatható, az elismerések bezsebelhetők, és most kimondhatod örömmel, hogy érdemes volt sokat tüsténkedni!

Halak:

A mai nappal elérkezett az a pillanat, amikor tisztáznod kell szeretteiddel egy régebbi jelentős félreértés homályos részleteit. Ez sokatok érdeke is, de Te tudod úgy magadhoz ragadni a kezdeményezést, hogy az ne vitába torkolljon, hanem csendes egyeztetésbe, valamint jó eredményekkel. A Hold minden béküléssel összefüggő kezdeményezést támogat, élj a lehetőséggel!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.