Érdekességek

Pénzt vonnának ki az egészségügyből, magánkórházaké a jövő. Részletek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Az egészségügy a kormány számára egyre megterhelőbb probléma, így jelentős átalakításokat terveznek, magánkórházakat hoznának helyzetbe, ami nem biztos, hogy mindenki számára elérhető lesz! Lássuk a részleteket!

2008-ban a párt szlogenje még az volt, hogy az egészségügy nem üzlet, ma egész máshogy gondolják – vélte Karácsony Gergely.

Pénzt vonna ki a jövőben az egészségügyből a Fidesz – állítja a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje. Karácsony Gergely szerint a kormány a magán-egészségügyet hozná helyzetbe. A politikus emlékeztetett: 2008-ban a párt szlogenje még az volt, hogy az egészségügy nem üzlet, ma pedig már Karácsony szerint másképp gondolkodik a kormánypárt.

„Mégis, hogyha egy kicsit a mélyére nézünk annak, ami ma Magyarországon történik az egészségügy területén, akkor egészen világosan kirajzolódik az a jövőkép, amit a Fidesz a gondol: forráskivonás az állami egészségügyből és helyzetbehozása a magán egészségügynek. Igenis úgy tűnik, hogy az egészségügy a Fidesznek csak akkor nem üzlet, amikor ellenzékben van. Amikor kormányon van, akkor meglátja ebben az üzleti lehetőséget” – jelentette ki Karácsony Gergely.

Forrás: www.hirtv.hu

Csatlakozzon a beszélgetéshez