-Hirdetés-

Rekord hideggel indul a csütörtök Békés, és Csongrád megyében, újabb havazás közeleg! Részletek!

A mögöttünk álló szerdai nap a délutáni órákra elhagyta térségünket a mediterrán ciklon maradványfelhőzete, kitisztult az égbolt, de csak átmenetileg, és annak is ára lesz, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka folyamán részben a kitisztult égboltnak, részben a stabil északkeleti légáramlásnak köszönhetően igen mélyre süllyednek a hőmérsékletek, Békés, és Csongrád megye szerte -15 fok alatti értékeket mérhetünk a hajnali órákban, az idei tél leghidegebb reggelére ébredhetünk.

A csütörtöki napunk első fele a napsütésről szól majd, a légmozgás térségünkben mérsékelt lesz, azonban a reggel így is igazán fogcsikorgatónak bizonyul majd.

Csütörtökön délután délnyugat felől újabb felhősödés kezdődik, és bizony a péntek hajnali órákra újabb csapadékzóna érkezik Békés, és Csongrád megyébe, melyből újabb 4-5 cm friss hóréteg várható, így a péntek reggeli órákban ismét közlekedési fennakadásokkal kell számolnunk térségünkben.

Jelentősebb enyhülésre csak vasárnaptól van kilátás, de azért tavaszias időjárásra hétfőn sem számítsunk, lassú, mérsékelt felmelegedés veszi kezdetét.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.