Üdvözlöm időjárás előrejelző oldalamon.

Gubár András vagyok, 35 éves, és Orosházán lakom.

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam.

Jómagam 14 éve foglalkozom meteorológiával, természetmegfigyeléssel. Mindig is érdekeltek a természetben tapasztalható változások, és az ezt kiváltó légköri tényezők közötti kapcsolatok, összefüggések kutatása. Gyerekkorom nyarait Borsod megyében töltöttem, ahol papámtól sokat tanultam. Jártuk az erdőket nap mint nap, és Ő volt az, aki felkeltette bennem a természetkutatás, és meteorológia iránti érdeklődést. Több mint 2 éve egy több ezer Tagot számláló csoportot vezetek, ahol reggel, este, és mozgalmas időjárás esetén nap közben is friss információkkal szolgálom a Békés, és Csongrád megyei embereknek.

Tevékenységemre egyre nagyobb volt az igény, így jött az ötlet, hogy előrejelzéseimet Mindenki számára elérhetővé tegyem, de ezúttal már weboldal formájába öntve. Előrejelzéseim a visszajelzések alapján 85-90 % beválással, térben, és időben egyaránt helytállóak Békés és Csongrád megye területére, de sok Tag volt Időjósdás oldalamon határon túlról is.

Weboldalam elsősorban Békés és Csongrád megye várható időjárását hivatott pontosan, és hitelesen előrejelezni.

Éljen a lehetőséggel, tartson Velem, győződjön meg előrejelzéseim hitelességéről, nem bánja meg. Reggel, este, és mozgalmas időjárás esetén nap közben is friss információkat találhat oldalamon a hét minden napján.

Köszönöm szépen, hogy elolvasta bemutatkozásomat, és üdvözlöm látogatóim között.

Tisztelettel: Gubár András Időjós

E-mail cím: gubarandras34@gmail.com

9 Shares