Érdekességek

Szemed elárulja, milyen ember vagy, nézd meg párodét is!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A szem a lélek tükre, és milyen jól hiszik, a szem rendkívül sokat elárul egy ember személyiségéről, lássuk, neked milyen színű a szemed? Eláruljuk, milyen jellemek lapulnak benned? Eltaláltuk?

Fekete, vagy nagyon sötét barna szemek:

Valójában a feketének nevezett szem is a barna egy nagyon sötét árnyalata – valódi fekete szemet csak nagyon ritkán látni. Az ilyen sötét szemekkel megáldott emberekből gyakran válik vezető – akár egy országé is! A szervezetükben sok melanin található, aminek hatására borotvaélesen vág az eszük – semmiképp sem sötétek! Viszont titokzatosak – de pont annyira, hogy csak még vonzóbbak legyenek tőle!

Barna szemek:

A barna szín meleg árnyalatai együttérző, kellemes személyiségre utalnak. Hűségesek és jó érzés a közelükben lenni. Az alvással viszont lehetnek problémáik – és határozottan nem koránkelők!

Kék szemek:

A kék szemet rengetegen a legvonzóbb szemszínnek tartják. Akit tengerkék szemekkel áldott meg a sors, az gyakran magába forduló, teli titkokkal és érzelmekkel. A kétségeivel egyedül küzd meg. Független, erős személyiség, aki bármilyen problémát legyőz!

Zöld szemek:

A zöld szeműek valósággal magával ragadják az embert – de tény, hogy néha túl provokatívak és kiszámíthatatlanok is tudnak lenni. Igazi kalandorok, akik az élet minden pillanatát kiélvezik. Csak úgy lüktet bennük az életerő!

Szürke szemek:

Valahol a kék és a zöld határán helyezkednek el a szürke árnyalatú szemek. Viselőjük szenvedélyes típus, de komolyan veszi mind a munkáját, mind a magánéletét is. Együtt lenni velük megnyugtató – ha pedig a szerelmednek szürke szeme van, örülj, mert örökre melletted marad!

Mogyorószínű szemek:

A különleges, zöld és barna keveredéséből létrejött szemszínűek spontán élnek és határozottan nem szeretik a monotonitást! Az egészségüket tekintve a májuk rendetlenkedhet és emésztési zavaraik is lehetnek.

Forrás: www.nlcafe.hu / Trendingpost

A cikk megosztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

 

Csatlakozzon a beszélgetéshez