Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

A hétfő, és a kedd igen pörgősen, és gyorsan eltelt, bizony, szorgalmas napokon vagyunk túl, s pedig még csak a hét derekához közeledünk, a szerdai nap is igen eseménydúsnak, mozgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra.

Kos:

A tegnap jó eredményekkel zárult, már ma viszont megeshet hogy elhagy az erőd, nincs kedved dolgozni, kerülöd majd az új feladatokat és nehezen találod meg másokkal a közös hangot. Nem kell titkolni s  hisz mindenki látni fogja, nem leszel a helyzet magaslatán, kapkodsz, és vagy kivonod magad a tennivalókból. Szeresd egy kicsit jobban önmagad.

Bika:

Minden, ami ma körülötted történik, azt a magad javára tudod fordítani! A különféle élethelyzetekben ne a rosszat vagy a kétkedést keresd, hanem most nézz mindent a jó oldaláról. Ma se feledd a régi mondást, minden rosszban van valami jó is! Az elmúlt napokban belesüppedtél a munkádba, ma viszont egy kicsit foglalkozz saját magaddal is. Talán épp ez hiányzik.

Ikrek:

A Fogyóhold energiái kellemes hatással lesznek rád most, lecsitítanak, visszatartanak, nem hagyják, hogy rossz vagy épp elhamarkodott döntéseket hozz. Épp ezért állj ma a különféle ügyekhez új szemlélettel, és mert kiváló teljesítményre leszel képes. Ha elő fordulnak bakik kommunikációs problémák éppen, simán megoldod azokat, főleg, ha a mosolyodat is beveted.

Rák:

Ma egy érdekes információ jut el hozzád, így ami komoly hasznot hozhat neked s ugyanakkor a csavar az lehet, hogy nagyon nehéz lesz magadban tartanod már. Tudd, hogyha kikotyogod a hírt, pórul járhatsz, s kellemetlen helyzetbe sodrod akár magad. Ne tégy olyat amit másvalaki esetében te magad sem néznél jó szemmel! Őrizd meg a titkot, csak így válhat később a javadra.

Oroszlán:

Ha még reggel nem volt minden rendben, és kissé reménytelennek vélted a helyzetedet, hát ne csüggedj! Részben azért ne, mert összességében nincs is okod az aggodalomra, aztán az órák múlásával lendületbe jössz, többet mosolyogsz, s a sok tennivaló magával ránt. Legkésőbb délre azon kapod majd magad, hogy eddigi törekvéseid meghozzák eredményüket.

Szűz:

Olyan információk juthatnak ezúttal el hozzád, amiket nem biztos, hogy tényleg tudni szerettél volna. A kedélyállapotod éppen ezért nem lesz feltétlenül emelkedett, s elgondolkodsz azon, vajon merre tovább? Jót fog tenni, s ha az elmédet lecsillapíthatod kissé, mert így fogod megtalálni a választ minden kérdésre. Ugyanis ez utóbbiból bőven akad ma.

Mérleg:

Az égi konstellációk támogatják ambícióidat, így pedig a közeli és távoli jövődre vonatkozó terveid végre letisztulnak. Amibe belefogsz, sikerrel kecsegtet, ugyanakkor kiemelten fontos, hogy higgy önmagadban! Ez a nap kiemelkedően kedvező lehetőségeket tár eléd már, s eredményesen fog telni, mert kétszer annyi munkát leszel képes elvégezni, mint máskor.

Skorpió:

Ez a nap jó energiákkal ölel körbe és garantáltan hoz számodra egy igen lényeges felismerést is. Rá fogsz arra döbbenni ezúttal, és hogy bizony akadnak a közvetlen környezetedben olyan emberek, akik teljesen elzárkóznak tőled, ám pedig nincs is okuk erre. Ma bátran kopogtatsz az ajtajukon, tudsz olyat tenni vagy mondani, ami az eddigi falakt végre lerombolja.

Nyilas:

Úgy érzed, ma elvesztetted a fonalat? Mely életterületen uralkodik benned bizonytalanság? Esetleg épp a szakmai fejlődés az, ahol akadályok tornyosulnak eléd? Karriered valamiért nem jó irányba halad, vagy a tanulással, szellemi fejlődéssel vannak gondjaid akár? Ülj le és tűnődj el a helyzeteden, s mert a csend és logikus gondolatok segíthetik a tisztán látást.

Bak:

Úgy érzed, ma valami hiányzik a mindennapjaidból? Esetleg beugrik, hogy elfeledkeztél valamiről, és azt sürgősen meg kell oldanod most? Akkor kapd össze magadat, gyorsíts a tempón, adj hozzá egy csipetnyi kreativitást és cselekedj. Ha fel is borul a napirended, akkor is próbálj mindennek a végére érni, senki ne kérhessen rajtad számon semmit.

Vízöntő:

Bármilyen ügy is, ami anyagiakkal függ össze, az ma alapos átgondolást igényel, semmilyen döntést nem siethetsz el. A változáson túl cselekvésre fog sarkallni az a tény, hogy valamiről elfeledkeztél mostanság, s ma ismét középpontba kerül. Hozd lendületbe magadat, így ugyanis az égi hatások jótékonyan segítenek tisztán látni, s a megfelelő irányba elindulni.

Halak:

Ma ne kezdj olyasmibe, s aminek a biztos és eredményes kivitelezhetőségével kapcsolatban igen jelentős kételyeid adódtak. Figyelj ma a remekül működő megérzéseidre, az önbizalmad is a helyén van, úgyhogy nagy sikerek várnak rád s de csak olyan ügyekben és helyzetekben, amelyeket megfelelő lelkesedéssel, és hozzáállással végzel.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.