Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét közepéhez érünk a hétfő, és a kedd nem is sikerült valami fényesen, sok kihívással is kellett megküzdeni, a szerdai nap viszont már sok pozitív élmény, és meglepetés érhet, lássuk, horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Mindig meg kell tudnod határozni a céljaidat. De a céljaid néha változhatnak is, és ilyenkor tudnod kell követni a változást is. Hogyan és hova változtak a céljaid az elmúlt napokban? Milyen új célokat tűztél ki magadnak? És kik lesznek azok, akik támogatnak a megvalósításban? Ezen érdemes elgondolkodnod.

Bika:

A szerda bizony az igazság és a hazugság útvesztőjében telhet. Ma nem vagy biztos az igazságban se, de a hazugságok sem tűnnek teljesen valótlannak. Ha el akarod dönteni, mi is az igazság, és mi a hazugság, a szívedre kell hallgatnod. Hiszen a szíved pontosan tudja, ki hazudik neked, az eszed rossz útra vihet.

Ikrek:

Ma már sokkal többet tudsz, látsz az élet rejtett igazságaiból, mint mondjuk tegnap. Épp ezért ma sokkal könnyebben hozol jó döntést, mint tegnap. Így a mai döntéseidet alapozd főleg azokra az információkra, amelyeknek múlt héten, vagy tegnap reggel még nem voltál a birtokában. Mert ezek azok az információk vezetnek a jó irányba téged.

Rák:

Az otthonod olyan is gyógyító szentély, amelyben mindig feltöltődhetsz. Legalábbis te ilyen szentélyként gondolsz az otthonodra, ezért érdemes szerdán azon dolgoznod, hogy az otthonod valóban gyógyító szent hely legyen. Ma ezúttal vedd körül magad olyan tárgyakkal, amelyek a gyógyulást, meg a pozitív változást szimbolizálják neked.

Oroszlán:

Sokkal könnyebben valósítanád meg a vágyadat, ha könnyen megtehető, apró lépésekre bontanád az oda vezető utat. Most az lenne a legfontosabb, és hogy ne akarj egy lépésben elérni mindent, hanem sok kicsi lépésben gondolkodj. Elég, ha azt tudod, melyik lépés mi után következik. Tedd is meg ezt az apró lépést már ma.

Szűz:

Erős a kísértés, hogy másnak mutasd magad, s mint aki vagy valójában. Ma szívesen tünteted fel magad jobbnak, szebbnek. Legalábbis olyannak, ami szerinted jobb vagy szebb annál, mint amilyen te vagy. De valójában az emberek olyannak akarnak látni, amilyen vagy, és nem olyannak, amilyen lenni szeretnél.

Mérleg:

Olyan tudás van a fejedben, amely valaki számára igencsak hasznos lenne most. Ha valaki nem ismeri el szerdán akár szakértelmedet, tapasztalatodat, az csak annyit jelent, hogy neked nem kell vele dolgoznod. Keress olyan munkatársakat, valamint munkahelyet, ahol elismerik a tudást, s melyet az elmúlt években felhalmoztál, és a gyakorlatban is használtál.

Skorpió:

Itt az ideje most, hogy végiggondold milyen felesleges köröket futsz a munkahelyeden. Úgy tűnik, túl sok energiát, s időt pazarolsz, amire nem kellene. Úgy tűnik, ha kivonnád az energiádat a felesleges körökből, végre lenne elég erőd azokhoz a körökhöz, amelyek valóban előre visznek téged, koncentrálj hát erre.

Nyilas:

Ahelyett, hogy arra vársz már, valaki más megoldjon helyetted egy problémát, érdemes a kezedbe venni a dolgokat. Érdemes neked rendbe tenned, aminek a rendbetételével eddig másra vártál. Érdemes neked magadra vállalnod az irányítást, mert így lehetsz biztos benne, hogy végül minden úgy alakul, ahogy akár szeretted volna.

Bak:

Mondd ki az igazadat, mert ezt ma sokaknak kell hallania. Sokan vannak, akik biztos pontokra, és biztos utakra vágynak az életben. Ezt a biztonságot pedig csak azzal adhatod meg nekik, hogy kimondod a saját igazadat. Ez azonban nem jelentheti, hogy el kell várnod másoktól, hogy a te igazságodat kövessék., és ne járjanak pórul egy hibás döntés miatt, amit régebben már te is meghoztál.

Vízöntő:

Úgy érzed, mindenki teljesen kiszámítható, és csak az előre megszabott gondolatmeneteket követi. Ezért lassan kezded elhinni, mindenki minden mondatát és reakcióját előre tudni is fogod. Ma mégis okoznak neked meglepetést az emberek, hiszen senki sem egyetlen gondolatmenet alapján hozza meg a döntéseit.

Halak:

Érdemes végre elkezdeni a tavaszi lomtalanítást is. Ezúttal ne csak a felhalmozódott felesleges tárgyaktól szabadulj meg, de a fölösleges szokásoktól is. Figyeld meg, milyen sok szokást szedtél magadra a télen, és amelyek valójában nem segítenek, nem visznek előre. Ezektől a szokásoktól már ma megszabadulhatsz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.