Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Lassan a hét derekához érünk, és unalmas napok után azonban kifejezetten pörgős, eseménydús napok jönnek, meglepetésekben sem lesz hiány, s most a szerdai nap is igen izgalmasnak ígérkezik, lássuk, horoszkópod mit is ígér a szerdai napra.

Kos:

Ma egész nap keresed ezúttal mások társaságát, beszélgetésre vágysz most, eszmecserékre, megértő fülekben reménykedve. Nem akarsz egyedül lenni, magányosan dolgozni s ez bizony jó irány, ugyanis tényleg jobban tudsz ma csapatban teljesíteni. Az egymásnak adott energiák, akár javaslatok, remek eszmecserék és tanácsok mindenkinek hasznára lesznek.

Bika:


Remek nap ez a mai, s a dolgok éppen úgy alakulnak, ahogyan azt reméled. Figyelj oda a hozzád érkező üzenetekre, jelekre most, mert ma mindennek kiemelkedő jelentősége lesz. A legérdekesebb információk is elsőre teljesen érdektelennek fognak tűnni, s csak később veszd észre majd, hogy mekkora lehetőségek kopogtatnak az ajtón. Tégy valamit önmagadért!

Ikrek:


Vedd elő ma azokat a függőben lévő ügyeket, melyeket teljesen tudatosan is halogattál az elmúlt hetekben. A hivatalos, esetleg jogi témák rendezése ma gördülékenyen halad, akár meg is lepődsz, milyen könnyedén jársz a végére mindennek. Ha kell, a megfelelő segítségre is rálelsz, most csak kérned kell. Vegyél nagy levegőt és fuss neki a sürgős elintézni való feladatoknak.

Rák:


Szinte sziporkázol, s ezt mások is észreveszik. Figyeld csak meg, hogy egyik kiváló ötletet követi a másik. Ezek közül sok bizony nem elvetendő, hanem érdemes lenne azonnal leírni, kitalálni a részleteket, s akár bele is kezdeni egyikbe, másikba! Határozottságod, vidám kedved másokra kiváló hatással lesz, sokan keresik ma a társaságodat.

Oroszlán:


Kiváló energiákkal ölel körbe az ég ezúttal, és a közelgő Telihold egyenesen káprázatossá tesz téged mások szemében. Olyan dolgoknak is akár a végére jársz ma, amelyek régóta a szőnyeg alatt pihennek. Közben légy nyitott az új információkra, s fontos tudásanyaggal gyarapodsz ma. Akár pénzügyi téren gyarapodhatsz, s egy biztos, mindenféleképpen hosszú távon lesz hasznodra ez a nap.

Szűz:


Dúskálsz ma az ötletekben, és oszd meg ezek legjavát környezeted tagjaival, mert az egyikre itt, a másikra pedig ott lesznek vevők. A végén már Te fogod kapkodni a fejed, hogy egyszerre több dologban is részt tudj venni. Jelentős dolgokat alkothatsz, ezzel sokakat meglepve! Tucatjával érkeznek a dicsérő szavak, szinte alig tudod megköszönni mások figyelmét.

Mérleg:


Ma szakmai téren, illetve pénzügyekkel összefüggésben várhatók bonyolult pillanatok. Összetett s fontos döntések elé kerülhetsz, s bizony talán rosszul választasz ám ha nem gondolod át alaposan a lehetőségeidet. Olyan ígéretet tehetsz, amit ezúttal nem biztos, hogy teljesíteni tudsz. Figyelj környezeted tagjainak intő szavaira, s kivételesen fogadd is meg azokat!

Skorpió:


Ma hagyatkozz ösztönös megérzéseidre, most különösen figyelj oda a jogi és üzleti ügyekre! Megtévesztés, félreinformálás lehetősége áll ezúttal fenn, az aktuális égi állások nem kedveznek neked. Ha utánajársz minden téma apró részleteinek, gyorsan kiderül akár, hogy hol van a hiba, s tudod korrigálni a problémákat. Ne a szíveddel dönts, hanem az eszeddel!

Nyilas:


Tele vagy energiával, és ami nem csoda! A Növőhold energiái téged teljesen feltöltenek, ez pedig minden pillanatot lehetőségekkel telivé tesz. Már-már másokat is zavar, hogy pörögsz, mint egy búgócsiga. Magad sem tudod, hol vezesd le a felesleges tartalékokat? Hát végezd el aktuális feladataidat dupla sebességgel, aztán pedig segíts másoknak is.

Bak:


Vénusz különleges energiákkal ölel körbe, s egyszerűen sugározni fog rólad, hogy jól vagy, valamint öröm az életed s még elégedettség is jellemez. Olyan kisugárzásod lesz, ami sokak figyelmét felhívja, az emberek keresni fogják a társaságodat. Mindegy, hogy ezúttal egyedül vagy, s keresed az igazit, netán elköteleződtél, s nyugodtan használd ki ezt a spontán lehetőséget arra, hogy ismerkedj.

Vízöntő:


Eseménydús nap lesz a mai, ma nem választhatod a lassúságot a kényelmet, hanem turbófokozatra kapcsolva kell lenyűgöznöd a világot. Alig lesz időd megpihenni, tán még az ebédidőt is munkával töltöd, de egy percig se bánd! Mindaz, amit akár ma teszel önmagadért, gyorsan a javadra válik, és pozitív eredmény formájában köszön vissza.

Halak:


Ma érzelmileg fizikailag egyaránt harmóniában leszel, mindezt látványosan sugárzod a világ felé, így pedig szerencsére elkerülnek azok, akik vitatkozni akarnak, mert érzik, ma feleslegesen tennék, falba ütköznének esetedben. A bolygóállások több nagyszerű lehetőséget kínálnak számodra, de döntened neked kell, akarsz-e élni egyikkel, netán másikkal, vagy sem.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.