Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Igen pörgősen indult a hét a megszokottakhoz képest, sok váratlan feladatot kellett megoldani, szerdán sem fogunk unatkozni, egy igazán mozgalmas, és egyben izgalmas nap áll előttünk, lássuk, horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

A mai napon ezúttal rengeteg tennivalót akasztanak a nyakadba, így eleinte azt hiheted, soha nem érsz a végükre. Kollégák, főnökök, üzletfelek, sőt, a végén még egy barát, vagy rokon is a te segítségedet kérheti, és nagyon fontos, hogy mindenkivel légy lojális. Tény, hogy rengeteg apró-cseprő ügy sok időt és energiát vesz el tőled, de jó tervezéssel átvészelsz mindent.

Bika:

Ha azt érzékeled, hogy egyesek a bátorságodat, kitartásodat, odaadásodat is igyekeznek tesztelni, hát ne riadj meg! Olyan helyzet teremtődik, amiben jó eséllyel másvalaki helyett kell teljesítened s megoldanod a feladatokat. Könnyen lehet, hogy olyan tennivaló adódik, s amihez hasonlóban még sosem vettél részt. Nagy jelentősége lesz ma a merész vállalásoknak!

Ikrek:

Egy barát vagy családtag telefonhívása vagy üzenete könnyen megváltoztathatja ma a hangulatodat. Ám, szerencsére épp a lehető legjobb irányba indulnak el a dolgok, s így, ami reggel még döcögősen indult, az garantáltan derűsen, és sikeresen végződik! A jó hírek mosolyra késztetnek, s arra inspirálnak, hogy te is tervezz új dolgokat, formálj át régi koncepciókat.

Rák:

Egész napodra rányomhatja bélyegét az, ha kedvetlenül indulsz útnak, ha nem figyelsz a részletekre, ha hóbortos vagy kelekótya leszel. Próbálj erőt venni magadon, és mihamarabb fuss neki nagy lendülettel a napi teendőknek. Délelőtt csak a rutinfeladatok találnak meg, ám később akár egy olyan ajánlattal állhat valaki elő, amihez bizony gyors reakcióra les szükség.

Oroszlán:

A sors váratlan helyzet elé állít, döntened kell, nem húzhatod az időt. Nincs kibúvó, nincs mellébeszélés, cselekedni kell, ha a magad javára is akarod fordítani az adandó alkalmat! Figyelj oda, mert most miden azon múlik majd, hogy mennyire vagy gyors, logikus, kreatív. Ötvözd a tapasztalataidat, a merészségedet és a kapcsolati tőkédet, megéri!

Szűz:

Miért ne lennél feldobva? Mosolyogj, s légy kreatív, tálald fel ötleteidet tálcán, s figyeld meg, összehoz a sors valakivel, akit bizony nagyon is fog érdekelni most, hogy mit gondolsz, mit szeretnél megvalósítani. Bizony jól érzed azt, hogy ideje kimozdulni a komfortzónádból! Nem is akármilyen sebességgel cikáznak benned a jobbnál jobb ötletek, rajta!

Mérleg:

Ez a szerdai nap sokkal jobban alakul a reméltnél, úgyhogy ragadd magadhoz a kezdeményezést s vegyél részt mindenben, amit a sors felkínál számodra. Mindenféle magánjellegű és hivatalos ügyet érdemes ma elővenni és rendezni. Az égi hatások gördülékennyé teszik majd a kommunikációt, akadályok pedig nem keresztezik az utadat.

Skorpió:

A mai napon sok feladat kerül az asztalodra, s ha jót akarsz magadnak, akkor neki is állsz ezeknek, mert holnap is érkeznek újak még. Próbálj olyan időbeosztást készíteni, amely segíti a gyors cselekvést logikus felépítésével. Szánj kellő figyelmet a részleteknek, nem legyinthetsz az apróságokra. Légy ura a különféle helyzetnek, jelentős döntéseket ne engedj át másoknak.

Nyilas:

A mai nap, a különféle történések eleinte nem dobnak fel, leginkább azért, mert sokan csak a gondjaikkal találnak meg téged, és tőled várnak tanácsot, sőt, egyesek már a megoldást is. Feltartanak a munkában, s hivatalos ügyeid intézésében, te pedig nem is akarsz senkinek nemet mondani se. Találj arany középutat! Hallgasd meg, adj tanácsot, de a megoldást ne vállald magadra!

Bak:

Rengeteg különféle impulzus érkezik ma a külvilágból, és izgalmakból nem lesz hiány, viszont figyelned kell, hogy mit vállalsz magadra, s mert neked is vannak határaid. Mozgalmas órákra készülj, akad majd bőven tennivalód, de ne feledd, hogy a nap neked is csak 24 órából áll A válladat nyomó terhek ellenére is sikereket tudsz elérni, ha okosan tervezel.

Vízöntő:

Nem férsz most a bőrödbe? Ugyanakkor nem tudod megindokolni, mi izgat fel? Vízöntő létedre pörögsz, forogsz, jössz és mész, ügyeket is intézel elképesztő tempóval, s bizony a siker sem marad el. Lehet, hogy egyszerűen élvezed Jupiter jótékony hatását? Ismerd be ezúttal, hogy jól esik kicsit másképp viszonyulni dolgokhoz, más ritmusban végezni a feladatokat.

Halak:

Reggel még nem tudod megmagyarázni, hogy miért, de ma úgy tűnik, hogy csak húzod az időt. Jönnek a feladatok, te pedig elsősorban ma kifogásokat keresel. Tény, hogy a Hold kedvezőtlenül hat ma rád, ezért próbáld átstrukturálni a dolgaidat. Mindegy, mit csinálsz most, s mely feladatot helyezed prioritásba, de látszódjon, hogy haladsz előre. Kapd össze magad, ne okozz zűrzavart!

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.