Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Ha rövid is ez a munkahét, viharos gyorsasággal indult be a keddi napon, érkezik is a szerda, s mely kissé álmosan indul, azonban a délutáni órákra már eseménydússá válik gyorsan, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Ha nem értesz egy szót, s nem tudod egy tárgyról, hogy micsoda, az csak annyit jelent, hogy nincs dolgod azzal a fogalommal, tárggyal. Szerdán nem az a feladatod, s hogy új ismereteket tanulj meg, hanem hogy elfelejtsd azt a sok felesleges tudást, amelyet az elmúlt évtizedekben felhalmoztál. Keress új célokat, akár terveket, és más módon közelítsd meg őket, a siker nem marad el.

Bika:

Ez a nap rólad szól. Amikor szerdán valaki azt mondja, önző vagy, jusson eszedbe, ez ma így van jól. Ma az Univerzum azt kéri tőled most, hogy elsősorban önmagadra gondolj, és magadnak segíts. Ha rendben leszel, mindenki másnak is tudsz segíteni, így ne pazarold az idődet mások problémájának orvoslásával, mert csak időt veszítesz vele.

Ikrek:

Szerdán nehezen találod a helyed, és amitől egyre feszültebb leszel. A feszültség pedig boldogtalanná tesz téged, ami most könnyen tönkreteheti a napodat. Pedig ma épp azt kellene megtanulnod, hogyan lehetsz boldog ott, ahol vagy, attól függetlenül, hogy az milyen messze van attól, ahol lenni szeretnél. Becsülj ma meg minden sikert, s köszönd meg a sorsnak a lehetőségeket, ha megteszed, még ennél jobbak adódnak.

Rák:

A tökéletesség kicsit sem szórakoztató. A tökéletesség unalmas. Erre szerdán rájöhetsz, és ez a felismerés segít, hogy ne csak elfogadd a saját hibáidat, de meg is ünnepeld azokat ma. Ezek a hibák különböztetnek meg másoktól, és segítenek, hogy önmagad lehess. Próbálj meg kicsit lazítani, és elengedni magadat, rád is fér, és megújult erővel vághatsz neki a hónap hátralévő részének.

Oroszlán:

A szokásaid folyton változnak majd, s most itt az ideje, hogy tudatosan is változtass rajtuk. Vizsgáld meg, mely szokásaid visznek közelebb a céljaidhoz, s a vágyaidhoz, és melyek azok a szokások, amelyeket most kellene felvenned, s hogy megvalósíthasd az álmodat, a célodat. Ez az út, ha követed, elvisz a siker régóta várt kapujáig.

Szűz:

Fel kell ismerned a korlátaidat, a határaidat. Szerdán semmi olyasmivel nem kéne foglalkoznod, amihez nem értesz. Persze lehet, hogy az lenne a legjobb, és ha egész héten kerülnéd ezúttal azokat a feladatokat, amelyekhez valójában nincs kellő hozzáértésed. Összpontosíts, olyan feladatokra, és melyekhez te értesz igazán, így hozhatod ki a legtöbbet magadból.

Mérleg:

Olyan sokféle módszert kipróbáltál már, s mégsem találtad meg az igazán neked való életmódot. Szerdán valaki újabb életmódot ajánl neked,akár újabb étrenddel, újabb mozgásformával szeretne megismertetni téged. Könnyen lehet, még ez sem az, amire valóban szükséged lenne. Hallgass a megérzéseidre, és nem fog elmaradni a siker, ebben biztos lehetsz.

Skorpió:

Szívesen megtanítanál valakinek valamit szerdán, de úgy tűnik, ehhez a témához valójában te sem értesz. Úgy tűnik ezúttal, először neked is tanulnod kell, mielőtt tanítani kezdesz. Mi lenne, ha ma ezt felismerve elkezdenéd megtanulni mindazt, amit tanítani szeretnél. Az élet sajnos gyorsan elrepül, neme lehet elég hamar elkezdeni, minden órát meg kell becsülni.

Nyilas:

Figyeld meg, hogy mennyivel egyszerűbb lenne lazítanod, s ha nem tennéd mindig olyan magasra a lécet. A képzeletbeli lécet érdemes lenne ma kicsit lejjebb engedned. Legyél magaddal sokkal megengedőbb, és elfogadóbb s kedvesebb. Legyél magaddal olyan kedves, mint a szerelmeddel! Így megjön az önbizalmad, és olyan dolgokra leszel képes amikre még te magad sem gondoltál.

Bak:

Túl sok impulzus ér szerdán már, túl sok az inger, ami gyorsan túlterhelheti már az idegrendszeredet. Ha most fáradtabbnak érzed magad most a szokásosnál, annak pontosan ez az oka. A megoldás pedig, hogy csökkented az ingereket, kikapcsolod a telefonodat, becsuksz pár böngésző ablakot, és elcsendesedsz. Így tudsz igazán feltöltődni, és hihetetlen nagy dolgokat megvalósítani.

Vízöntő:

Úgy gondolod, hogy mindenkinek megvan a maga feladata az életben, s majd csak akkor lehet boldog, ha megtalálta és teljesítette ezt a feladatot. Épp ezért boldogan magyarázod mindenkinek, hogy szerinted mi a feladata, és mit kellene csinálnia most. Pedig mindenki önmaga fedezheti fel a legegyszerűbben a saját feladatát, és helyét az életben, ebbe nem szabadna beleavatkozni, nem vezet jóra.

Halak:

Nehezen fogadod el, hogy mindenkinek joga van a saját hibáihoz is. Nehezen fogadod el, például hogy az ismerőseid teljesen szabadon elkövethetik azokat a hibákat, amelyeket épp csak szeretnének. Pedig ezek a hibák vezetik el őket oda, s ahol lenniük kell. Szerdán engedd meg mindenkinek, hogy elkövesse a saját hibáit, érdemes ezt hagyni, hiszen ebből tanulnak majd, te pedig szépen haladj előre, céljaid felé.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.