Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Lassan a hét derekához érünk, a hétfői, valamint keddi nap sem volt eseménymentes, de a szerda igazán sok izgalmat, valamint meglepetést tartogat számodra, igazán pörgős nap körvonalazódik, lássuk is, hogy horoszkópod vajon mit ígér a szerdai napra.

Kos:

Szerdán légy körültekintő, ugyanakkor engedd már szabadjára a fantáziádat is. Ma ne csak gondolkodj és ötletelj, hanem cselekedj is. Nem halogathatod tovább a feladatokat, és mert csak egyre feszültebb leszel. Végül már egyetlen apró megjegyzésből is óriási vita kerekedhet. Ma tanúsíts önmérsékletet, és ne legyél nagyon negatív, a holnap kárpótol mindenért.

Bika:

Hidd el ezúttal, a világ nem csak fekete s fehér. Számtalan árnyalat létezik, ahogyan nemcsak neked lehet igazad, hanem a többiek érvei is megállják a helyüket. Szerdán vedd észre, mennyire is színes és sokféle a világ. Ma könnyen rádöbbensz, mennyi mindenhez ragaszkodtál eddig teljesen fölöslegesen. El is kellene engedni a múltat, és a jövőre koncentrálni, mert sok lehetőséget hordoz magában.

Ikrek:

Ha most részletesen megvizsgálod a veled történteket, könnyedén rájössz az ok-okozati összefüggésekre. Barátaidnak is sokat segíthetsz ma, ha világosan és érthetően elmondod a tapasztalataidat. Viszont csak annak mesélj, aki kifejezetten kéri tőled. Nem kell a többiekre erőltetni a gondolataidat, és nem mindegy kinek mondod el például titkaidat, mert a barátból hirtelen ellenség lehet, légy óvatos.

Rák:

Használd fel ezúttal a képességedet, hogy az összegyűjtött élményeket hasznos tapasztalatokká alakítod. Intuíciód most rendkívül jó segítő, ha figyelsz a megérzésekre, akár olyasmire is rájöhetsz, amire logikus gondolkodással talán sosem. Persze, ne vessz el a gondolatok spiráljában se. Kicsit lazíts, a természetben járva is megtalálhatod a jövőbe vezető boldogság kulcsát.

Oroszlán:

Tudatossággal, és szervezettséggel ragyogó eredményeket érhetsz el szerdán. Viszont ma a csapatmunka hatékonyabb, mint ha magadban egyedül haladsz. Érdemes meghallgatni a többiek javaslatait is, és építő kritikáit is. Fogadd el, mások ötletei is legalább olyan jók, mint a tieid. Néha önkritikát kell gyakorolni, s másokra is érdemes hallgatni, de a kettő ötvözete is jó eredményt hozhat.

Szűz:

Szerdán a túlzott óvatossággal akadályozod magadat. Bármennyire is távol áll tőled, így mégis a spontán reakciók hozzák ma a legjobb eredményeket. A váratlanul kapott információk a jó információk, ezért ma csak hagyd, hogy minden a maga rendjében haladjon. Érdemes délután kicsit kikapcsolódnod, mondjuk a természet erre a célra kitűnő választás.

Mérleg:

Szerdán ezúttal nagyon könnyen észreveszed mások hibáit. Soha ne felejtsd el, te sem vagy hibátlan, meg egyébként is, hibázni emberi dolog. Szóval legyél elnéző és nagyvonalú, s ne ragadj el minden apróságon. A hibákat ki lehet javítani, add meg a lehetőséget a többieknek. Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, s ezt jó szem előtt tartani.

Skorpió:

Szerdán tudatosan figyeld meg, kik vagy mik jönnek veled szembe. Az éberség ma nagyon sokat ér, olyan titkokra derítesz fényt, amiről eddig talán nem sejtetted, hogy léteznek. Szóval, kifejezetten szórakoztató nap lesz a mai, érdemes bevetned a nyomozói énedet, térképezd fel környezetedet, barátaidat, és az akár azok viselkedését, mire, és hogyan reagálnak.

Nyilas:

Ma különösen furdalja az oldaladat a kíváncsiság. Ahelyett, hogy ezúttal kutakodnál mások után, inkább kérdezd meg, ami akár valóban érdekel. Meglepődve tapasztalhatod, a többiek nyitottak lesznek feléd, és elmondják a válaszokat. Az információkat viszont tilos továbbadni, különben elveszíted a bizalmat. Ezért légy óvatos, barátokat veszíthetsz, és igaz barátot nagyon nehéz találni, ne rontsd el.

Bak:

Szerdán a személyes életed fontosabb a munkánál. Ha teheted, vegyél ki mára szabadnapot, vagy kérd el magadat a munkahelyedről, intézz el minden olyan feladatot, vizsgálatot, amit hosszabb ideje halogatsz. Ma az egészséged és önmagad legyen a legfontosabb.A mai napon légy kicsit önző, magaddal foglalkozz, mert szükség is van rá, és meg is érdemled.

Vízöntő:

Szerdán olyan cselekvési formát is érdemes keresned, amelyben kamatoztatni tudod a képességeidet. Új ötleteiddel, s egyéni látásmódoddal ezúttal könnyedén felkelted valaki figyelmét és érdeklődését. Hogy ez a szimpatikus beszélgetés megmarad-e a munkakapcsolat szintjén, akár esetleg randivá érik, néhány nap múlva kiderül.

Halak:

Szerdán állj ki önmagadért, s ezúttal ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit kell tenned. Ha úgy érzed, tarthatatlan a helyzet az életed valamely területén, most érdemes elgondolkodnod a tovább lépésen. Ma kifejezetten tisztán látsz magadra és az életedre, élj a lehetőséggel. Képzeld el jövődet, valósítsd meg azt, képes vagy rá, hidd el.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.