Horoszkóp

Szerdai horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Végre túl vagyunk a hét legnehezebb napjain, minden kezdet nehéz, de már nyakunkon a szerda, s így az események egyre jobban felpörögnek, igazán mozgalmas nap áll előttünk, lássuk, hogy horoszkópod mit ígér a szerdai napra?

Kos:

Egy pillanatra ma azt hiszed, elvesztettél vagy elhagytál valamit, esetleg mások vették el tőled. De ez nem igaz. Valójában csak ideiglenesen kellett lemondanod róla, hogy ennél sokkal, de sokkal jobbat kapj majd cserébe. Ma tartsd észben, a veszteséged csak ideiglenes, de szegje kedvedet semmitől, nem ér annyit.

Bika:

Érdemes lenne az interneten rákeresned, hol is van a legközelebbi bolt, nagy áruház, bank, és így tovább. Tudom, azt hiszed, ismered a környékedet. De olyan sok változás történt mostanában, hogy érdemes újra ellenőrizned a tudásodat, hiszen érhetnek meglepetések, és egy különös emberrel is találkozhatsz ma.

Ikrek:

Csak annyit kellene tenned szerdán, hogy megdicsérsz valakit. Csak észre kéne venned, milyen sokat és milyen ügyesen dolgozik. Talán nem is neked és nem érted dolgozik. Mégis a dicséreted most életmentő lehet a számára, és a te számodra is. Ha megdicsérsz másokat, ők is szívesebben dicsérnek meg téged.

Rák:

Meg se vagy lepődve már, hogy valaki sokkal keserűbb és sértettebb, mint hitted. Ha úgy érzed, csak rád önti a lelki szemetét, nyugodtan megkérheted, hogy hagyja abba. Nyugodtan megkérheted, s hogy ezúttal ő hallgasson meg téged, és ne csak te hallgasd őt egész nap, ez így korrekt, neked is lehetnek gondjaid.

Oroszlán:

A csodákat nem irányíthatod. Nem is mondhatod meg a csodáknak, hogy mikor és hol jelenjenek meg. A csodákat csak elfogadhatod vagy visszautasíthatod. Felkészültél a csodák elfogadására? Akkor is, ha azok a csodák nem ott, nem úgy, és nem akkor jelentkeznek, mint képzelted? Hidd el, csodák pedig vannak.

Szűz:

Vedd észre, hogy milyen fontos az életedben a szabadság. Most az a legfontosabb, hogy szabadnak érezd magad, és megkapd azt a szabadságot, hogy azt teheted, amit csak szeretnél. De ha még nincs is meg ez a szabadság, dolgozhatsz azért, hogy elérd ezt az állapotot, erőfeszítésedet siker koronázza majd.

Mérleg:

Hogyan válhatnál te a csodává valaki életében? Hogyan tehetnél csodát valakivel? Ne arra gondolj, hogy erődön felül kell csodát tenned, hiszen a feladat nem ez. Gondolj arra, mi az, amit könnyedén és szívesen megteszel, másnak mégis megkönnyebbülést és valóságos csodát jelent? A mai napon pedig, ügyelj most nagyon értékeidre.

Skorpió:

Dönthetnél úgy, hogy ennek a helyzetnek most a jó oldalát látod. Dönthetnél úgy, nem csak a nehézséget nézed, de a könnyebbségeket is. Ma tedd fel magadnak a következő kérdéseket. Mit is tanulhatok ebből a helyzetből? Miben segít nekem ez a helyzet? Hogyan visz közelebb a célomhoz ez a helyzet?

Nyilas:

Csodálatosan érzed magad szerdán, és ez a csodálatos érzés egész nap elkísér és veled marad. Talán attól félsz, váratlanul elillan, de éppen ezzel a félelemmel teszed valóban illékonnyá a csodás hangulatot. Most tudatosítsd magadban, hogy az a természetes, ha jól érzed magadat és nem az, ha rosszul, ez így helyes.

Bak:

A régi barátaid nem véletlenül kerülnek elő, hanem azért, hogy segíthessenek neked. Azért vezeti őket az univerzum az utadba, hogy segíthessétek egymást. Ezúttal ma figyeld meg, kik azok a régi barátok, akik előkerülnek, és figyeld meg azt is, ők mihez értenek. Észreveheted, hogy neked pont ilyen szakértőre van most szükséged.

Vízöntő:

Szinte csodával határos módon megoldasz egy bonyolult helyzetet, és talán könnyű lenne valóban a mai nap csodájának betudni ezt a helyzetet, de ezzel elfelejtenénk, te milyen sok energiát, tudást, tanulást és gyakorlást tettél ebbe az ügybe. Felkészültél, gyakoroltál, ezért a csodának valójában könnyű dolga volt.

Halak:

Amikor valaki tanácsot kér tőled szerdán, nyugodtan bazírozz a mai nap csodás hangulatára. Egyszerűen csak kérd meg, kérjen csodát ebben az ügyben. A csodák mindenkinek járnak. Amikor csodát kérünk, az egész univerzum összefog az érdekünkben. Tudod mit? Magadnak is kérhetnél ma csodát, teljesülni fog.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.