Horoszkóp

Szilveszteri horoszkóp mindenkinek!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Elérkezett az év utolsó napja, nehéz, de egyben izgalmas éven vagyunk túl, az eredmények azért igencsak biztatóak a jövőre nézve, az év utolsó napja bővelkedni fog a meglepetésekben, lássuk, horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Szívesen kockáztatsz ezúttal szilveszterkor. Persze most a legnagyobb kockázat pont az, hogy rossz bulit választasz, vagy nem a legvidámabban búcsúzol az évtől. Ezek pedig olyan kockázatok, amelyek máskor is vállalhatónak tűnnének. Tudod mit? Kockáztass nagyobbat, és vegyél egy sorsjegyet, vagy tölts ki egy lottószelvényt!

Bika:

A búcsúzás mindig szomorúvá tesz, még akkor is, ha az évtől búcsúzol. Most meg kellene keresned magadban azt a vidám gondolatot, amelyik segít vidáman átlépni az új évbe. Keresd meg azt a vidám kis hangocskát, amely azt mondja a szíved mélyén, hogy minden rendben lesz, és minden pontosan úgy alakul, ahogyan az neked jó.

Ikrek:

Lehet, most jött el az ideje, hogy őszintén bevalld, mit is gondoltál 2018-ról. Bármit is gondoltál erről az évről, biztos lehetsz, a következő sokkal jobb lesz. Jövőre minden egyszerűbb lesz. Vagy inkább tavasztól minden egyszerűbb lesz. A kikelet új energiákkal, új ötletekkel talál rád, és segít megújítanod az életedet is.

Rák:

Kinek kell segítened abban, hogy összeszedje magát? Ki az, aki nélküled el sem jut a szilveszteri buliba? És ki az, aki nélküled haza sem jut onnan? Az év utolsó napján segítő üzemmódban vagy, mindenkinek segítesz, akinek csak lehet. Tudod mit? Ezt is hagyd az óévben. Jövőre annak segíts, akit szeretsz, és aki viszontszeret téged.

Oroszlán:

Tele vagy arra vonatkozó vágyakkal, mi mindennek kell megtörténnie szilveszterkor. Viszont nem biztos, hogy minden úgy is alakul, ahogy szeretnéd. Ne felejtsd el, ez jelentheti, hogy a dolgok jobban alakulnak. Egyszerűen csak hagyd, hogy a terveidet sokkal jobb ötletek váltsák le, és engedd meg magadnak, hogy végül jobban érezd magad, mint hitted volna.

Szűz:

Meg kell mondanod őszintén, mire vágysz ezúttal az új évben. Be kell vallanod őszintén, mi az, aminek a teljesülése a legjobb lenne a számodra. Azzal, ha ezt kimondod, segíted a kérésed megvalósulását. Ma bátran mondd ki koccintás közben, hogy mit szeretnél. Bátran mondd ki, mit akarsz megvalósítani 2019-ben.

Mérleg:

Szeretnéd, ha több és mélyebb baráti kapcsolatod lenne? Jó, ha tudod, hogy igazán mély barátságunk nem lehet túl sok, csak néhány. Arra azonban van lehetőséged, hogy elmélyítsd a meglévő barátságaidat. Például kezdheted azzal, hogy a szilvesztert a barátokkal töltöd. Egy olyan társaságban, akik mindig inspiráltak és segítettek téged.

Skorpió:

Az óévnek vége, és azok táborát gyarapítod, akik ezt nem is bánják annyira. Könnyűszerrel engeded el 2018-at, mindazt, amit hozott neked. Könnyűszerrel lépj túl, ami történt az elmúlt 365 napban. Holnap pedig ugyanilyen könnyű szívvel kezdd el az új évet, mert tudod, hogy mindig minden fejlődik, mindig minden egyre jobb lesz, ha odafigyelsz rá.

Nyilas:

Szeretnél nagyon szerencsés lenni az új évben. De ugye feltűnt, a barátaid szerint Fortuna a tenyerén hordozott az óévben is? Hidd el, a szerencsével jövőre sem lesz gondod. Annyit kell csak tenned, hogy haladsz a szerencsés események áramlásával, és most megragadod azokat a lehetőségeket, amelyeket a szerencse sodor az utadba.

Bak:

Gyakorolnod kellene, hogyan érd el a céljaidat. Ennek a gyakorlására pedig most jobb alkalmat nem is találhatnál a szilveszternél. Most egyszerűen csak figyelj arra, hogy elérd a mai célodat, legyen az békés szunyókálás otthon, vagy éppen fergeteges táncparti a kedvenc szórakozóhelyeden. Ma érvényesítsd az akaratodat, mert ezzel már a jövőre gyakorolsz.

Vízöntő:

Ott kellene segítened, ahol a legkevésbé gondoltad volna. Különösen akkor lesz nagy szükséged a segítő képességedre, ha valaki a közeledben házibulit szervez. Ha házibuliba vagy hivatalos, előbb-utóbb úgyis átveszed a házigazda szerepét. Előbb-utóbb úgyis te oldod meg a felmerült problémákat, és te leszel a buli valódi lelke és motorja.

Halak:

Nem vagy benne biztos, mégis hogyan szeretnéd elbúcsúztatni az évet. Nem vagy benne biztos, milyen érzelmekkel gondolsz vissza az elmúlt 365 napra. Abban azonban biztos vagy, a következő napok, hetek, hónapok ezúttal már sokkal több lehetőséget, sokkal több szeretetet tartogatnak számodra. 2019 az erőd visszaszerzésének az éve lesz.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.