Horoszkóp

Szombati horoszkópod ígérete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Pillanatok alatt elillantak a dolgos, munkákkal megtűzdelt hétköznapok, már nyakunkon is a hétvége, és bizony, a mai, szombati nap igen eseménydúsnak, mozgalmasnak ígérkezik, lássuk is, hogy horoszkópod mit ígér a mai napra?

Kos:

Akaratlanul is olyasmit mondhatsz vagy tehetsz, amivel megbotránkoztatsz valakit. Ez pedig nem jön jól szombaton, hiszen épp ma határoztad el, hogy egész nap kedves, aranyos és cuki leszel mindenkivel. Ne felejtsd el, ha te kedves vagy, de valaki így is megsértődik, az nem a te hibád., ennek így kellett történnie.

Bika:

Ma komolyan elgondolkodsz a lehetőségen, hogy kellene neked egy újabb kutya vagy macska. Esetleg egy sün, nyúl vagy görény. Ma rajongsz az aranyos állatokért, és mindent megteszel, hogy egyre több cukiság lehessen az életedben. Igen nehéz lesz nemet mondanod, ha a gyerekeid is most akarnak kiskutyát, lehet nem tudsz majd ellenállni.

Ikrek:

Érzed magadban az erőt és a felszabadultságot, de nem vagy benne biztos, hogy szabad-e is használnod. Nyugalom, ma pontosan a feladatod, hogy legyél minél felszabadultabb, s ne figyelj azokra a korlátokra, amelyekre máskor figyelni szoktál, és ne hallgass azokra, akik gátolni akarják a szabadságodat,a mai nap a boldogságról szól.Rák:

Van egy barátnőd, aki mindig csak panaszkodik, és ott is a nehézséget látja meg, ahol mindenki más már hálás lenne a lehetőségekért. Na ő az egyetlen, aki ma le tud rángatni a földre, és ő az is, aki észrevétlenül leszívja az energiáidat. Érdemes lenne másik napra ütemezni a találkozásotokat, minden jobb lenne.

Oroszlán:

Itt az ideje, hogy mély lélegzetet vegyél, és belevágj a változtatásba! Vágj bele abba, hogy megváltoztatod az életkörülményeidet. A szombat ugyanúgy alkalmas a költözés megtervezésére is, mint a kivitelezésére, és arra is, hogy elkezdd felújítani a házadat, vagy megtervezd a kertet olyannak, amilyennek szeretnéd az idén.

Szűz:

Sokkal szabadabb lennél, ha elengednéd a kényszeredet, hogy neked kell felelősséget vállalnod ezúttal is mindenkiért. Hidd el azt, csak a gyerekeidért s önmagadért tartozol igazából felelősséggel. Esetleg még a szerelmedért. De a szomszédokért, szerelmed családjáért, a makacs rokonokért már biztos nem tartozol felelősséggel.

Mérleg:

A legszívesebben szárnyalnál egész nap. Ebben csak az akadályoz meg, hogy meglehetősen fáradt vagy a szárnyaláshoz. Érdemes szombaton jól kialudnod magadat, vasárnapra időzíteni a szárnyalást. Érdemes úgy intézned, hogy ma legyen elég időd pihenni, mert repülni csak kipihenten lehet, erre ügyelj.

Skorpió:

Egy pillanatra se érdemes elengedned azt a tervedet, hogy szombaton egész hétnyi lemaradást hozol be. Sőt! Forradalmi ötletem van, azokat a feladatokat, amelyeket már egy hónapja csak tologatsz, hogy majd valamikor megcsinálod, nyugodtan felejtsd el. Amelyik feladat nem oldja meg magát 30 nap alatt, nem érdemli meg, hogy foglalkozz vele.

Nyilas:

A vicceidet néhányan azért értik félre, mert nem ismerik a humorodat se. Pedig sokkal könnyebb lenne a helyzet, ha végre megismerkednének ezzel az oldaladdal is. A humorod sokaknak segít, hogy életkedvet, erőt és energiát nyerjenek. Őrizd meg a humorodat, csak épp figyeld, kik azok, akik nem vevők rá, és ott ne erőltesd.

Bak:

Ne kockáztass szombaton! Nincs értelme ma kockára tenni a pénzedet, az idődet, a kapcsolataidat, vagy ami a legrosszabb, a boldogságodat. A legjobb, amit tehetsz, ha biztosra mész. A biztos pénzre, s a biztos időre, a biztos kapcsolatokra és biztos boldogságra, ezek a jövőben meghálálják, hogy foglalkozol velük.Vízöntő:

Új fejezetet kellene nyitnod ma az életedben azzal, hogy egyszerűen csak megváltoztatod, ahogy a világra nézel. Ma minden helyzetben tedd fel magadnak a kérdést: Hogyan láthatnám máshogy ezt a helyzetet? Gondolkozz el, milyen más, a te nézőpontodhoz képest elszállt vagy épp lila nézőpontok léteznek ebben a helyzetben!

Halak:

Ki az, akivel most szívesen vagy együtt, és ki az, akit inkább elkerülnél szombaton? Ma ne felejtsd el, te válogathatod meg a társaságodat, és ne felejtsd el azt, úgy alakíthatod a programodat, hogy csak azokkal találkozz, akiket valóban szeretsz. A szombat szóljon a szeretteidről, és a szerelem projektjeidről.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.