Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Igazán fárasztó, mozgalmas hétköznapok állnak mögöttünk, de végre nyakunkon a hétvége, és érkezik is a szombat, mely igen eseménydúsnak, és pörgősnek ígérkezik minden szempontból, lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra számodra.

Kos:

A szombat ezúttal akkor sikerülhet nagyszerűen, ha kimozdulsz otthonról. Még csak eszedbe se jusson a házimunka, már inkább utazz el valahova. Ha csak a következő településre biciklizel, már azzal is nagyon sokat teszel magadért. Ha pedig beülsz a családdal az autóba is, és spontán elindultok például valamelyik vízpartra, a felhőtlen öröm és kikapcsolódás sem marad el. Megérdemled.

Bika:

Szombaton erősen foglalkoztat a pénz. A hó vége felé közeledve talán úgy is érzed, nem engedheted meg magadnak a luxust, nagyon be kell osztanod a pénzedet. Tudtad, hogy a pénz élményekre váltva gazdagít téged? Szóval ma nem kéne most a fogadhoz verni a garast. Persze esztelen költekezésbe sem kezdj, mert akkor a jövő héttől tényleg sokat fájhat a fejed.

Ikrek:

Elemedben érzed magadat szombaton. Visszatér már a jó hangulatod, optimistán szemléled magadat, és mindenki mást is a környezetedben. Töltsd a mai napot a barátokkal, és a lelkedhez legközelebb állókkal. Rendezhetsz kerti partit, de kirándulhatsz is akár, ha épp ahhoz lenne kedved. A szombat a szórakozásé, szóval, most ne fogd vissza magadat, ma bármi megtörténhet, jó értelemben.

Rák:

Nem kéne otthon maradnod szombaton. Persze, fontos a család, az otthoni feladatok is, de ma csak egyre feszültebb leszel a négy fal között. Miért is ne tölthetnéd a kultúra jegyében a mai napot? Így a többiek is örömmel csatlakoznak hozzád, ha kiállításra, koncertre mennél. Töltsd fel a lelkedet ezúttal szépséggel, s szórakozással. Aztán ebédeljetek együtt valami finomat a kedvenc éttermedben.

Oroszlán:

Ez a szombat a pihenésről, a teljes lazításról szól. Töltheted az időt a barátokkal, de kettesben a pároddal is. Engedd el magadat végre. Mikor is tehetnéd ezt, ha nem most? Hallgass a szívedre, tedd, amit belülről a legerősebben érzel már. Mire vágysz a lelked mélyén? Most nyugodtan megengedheted magadnak ezt a luxust. Elvégre ez most a te időszakod!

Szűz:

Szombaton tele vagy tervekkel, s talán már karácsonyi ötletek is eszedbe jutnak. Figyelj, most van a nyár egyik legszebb hétvégéje, s élvezd a napsütést, a jó időt, a vidám pillanatokat. A tervezés jó, de ne felejtsd el a jelen örömeit is megélni. Karácsony még messze van, bőven ráérsz ezen később is gondolkodni. Most a jelennel törődj, és hogy kellemesen érezd magad.

Mérleg:

Szombaton remek a hangulatod, és nemcsak a hétvége miatt. Felszabadult vagy, és ismét pozitívan látod magadat. Töltsd akár társaságban a mai napot. Ma különösen jó lehetőségeid nyílnak az ismerkedésre is, persze csak akkor ha ez aktuális ma az életedben. Ha párban élsz, nem kéne féltékennyé tenni a társadat. Igaz, talán épp ez kavarja fel köztetek az állóvizet.

Skorpió:

A tiszta levegő csodát tesz ma veled. Ha teheted, olyan helyen töltsd a napot, és ahol valóban igazán friss levegővel töltheted meg a tüdődet. Érdemes erdőbe, parkba, vízpartra menned, és kirándulhatsz is ma, a lényeg ezúttal, hogy minél érintetlenebb környezetet keress. A tested mellett a lelkednek is nagyon sokat segítesz, hogy ismét formába hozhasd magadat.

Nyilas:

Aktívnak, frissnek érzed magad szombaton. Ugye, milyen sokat jelentett a tegnapi lassítás? Ma rájöhetsz, tényleg jó időnként kicsit visszafogni magadat. Ma ugyanakkor élhetsz a kedvteléseidnek. S sportolhatsz, mozoghatsz, kirándulhatsz, vitorlázhatsz, bármit tehetsz, s amire a szíved vágyik. Egy dolgot kivéve, nem tespedhetsz a tévé előtt, az neme közvetlen élmény.

Bak:

Te még ma sem vagy képes igazán lazítani, pedig megengedhetnéd magadnak a nyári szórakozást is. Ha mindenáron dolgozni akarsz, rendben, de ma csak akkor teheted, ha szabadban végezhető tevékenységet választasz. Hidd el, ha a lakásban töltöd a hétvégét ezúttal, csak egyre feszültebb leszel, és a végén szinte belefulladsz a teendőkbe. Na ez az, amit biztosan nem akarsz.

Vízöntő:

Nagyszerű napnak ígérkezik a szombat. Töltheted az időt a barátokkal, és a családdal, de mindenképpen mozdulj ki otthonról. Valójában nem is lesz kedved a négy fal között maradni, s most levegőre, mozgásra vágysz. Nyár van, hisz tényleg most kell élvezni a jó levegőt, a szabadságot. Tényleg, kivetted már a nyári szabadságodat? Mert ha neme, akkor épp itt az ideje.

Halak:

A szombatot a családdal szeretnéd tölteni most. Ma őket is boldoggá teszik a közös programok. Bármit is javasolsz, ma mindenki egyetért az ötleteiddel. Sőt, ha bármilyen nézeteltérés akadt volna köztetek a mai napi ideális, hogy mindent megbeszéljetek egymással, és tisztázzátok a félreértéseket. Ma te tartod össze a családot, és sikerülni is fog, mert képes vagy rá, ezt tartsd szem előtt.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.