Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Sűrű, és egyben mozgalmas hétköznapokon vagyunk túl, már nyakunkon a hétvége, ami ezúttal igazán eseménydúsnak, és mozgalmasnak ígérkezik, s meglepetésekben sem lesz hiány, s lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra számodra?

Kos:

Szombaton talán kicsit csendesebb s bizony visszafogottabb is leszel, sokat gondolkodsz, eltűnődsz a közelmúlton is, eseményeken és eszmecseréken, s remekül át fogod látni ezúttal a saját ügyeidet, ami ahhoz segít hozzá, hogy megfelelő döntéseket hozhass a közeli és távoli jövőddel kapcsolatban. Hol hibáztál, s vagy épp hol alkottál nagyot? Ezekre a kérdésekre most ösztönös válaszok érkeznek. Ezen a hétvégén nem fog vonzani a zaj, a felfordulás, a mozgalmasság, inkább visszahúzódsz a csendességbe, és így pedig könnyen észreveheted a környezetedben zajló eseményeket, kianalizálhatod azokat, és ötleteket gyárthatsz arra, mit és hogyan tudsz átalakítani.

Bika:


Ez a hétvége kiválónak ígérkezik, és minden a kedved szerint alakul. Talán még jobban is a vártnál! A tervek, az álmok úgy valósulnak meg, ahogy azt lépésről lépésre megtervezted. Ezúttal rengeteg házimunkád gyűlt is össze? Legfeljebb szombaton foglalkozz ezekkel, s ne ess kétségbe, hogyha csak egy részének érsz a végére. A pihenés most bizony fontosabb a mosásnál, meg a vasalásnál! Kedved szerint lógasd a lábaidat, s menj wellnessezni vagy akár strandolni. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, szórakozz, csinálj olyasmit, amire rég nem volt alkalmad.

Ikrek:


Ez a hétvége minden szempontból gyökeres változást hozhat életedben, és minden jel arra mutat, hogy bizony pozitív irányba, legyen szó munkáról, s vagy éppen párkapcsolatról mindkét területen toppon leszel, és ezúttal akár komoly változásokról beszélhetünk, s melyek jövődet alapjaiban változtatja meg, ezért nagyon figyelj oda, hogy hogyan is döntesz bizonyos esetekben, s ne légy meggondolatlan. Kapcsolódj ki, kicsit lazulj el, hagyd, s hogy előtörő gondolataid szabadon csapongjanak, ihletet kaphatsz olyan dolgokra, amik eddig nem érdekeltek, pedig nagyon nagy tehetséged van hozzájuk.

Rák:

Szombaton nem leszel tökéletesen fitt, nem minden alakul a kedved szerint, és ennek az a legfőbb oka, hogy a fáradtságot nem tudod könnyen tovaűzni. Ne hagyd magadat legyűrni némi negatív energia által! Egy frissítő zuhany, hajmosás, egy kis napfürdőzés, strandolás, akár találka a legjobb barátokkal garantáltan és gyorsan emeli a kedélyállapotodat is. Hívd fel a legkedvesebb ismerőseidet, lepd meg őket egy remek programötlettel, menjetek ki akár a szabad levegőre. Persze, ha van kedvesed, ő is biztosan csatlakozik. Felejtsd el a nincsen kedvem semmihez hozzáállást!

Oroszlán:


A szorgos és dolgos munkanapokat követően még eszedbe se jusson további feladatokat vállalni! Neked is kijár most a teljes értékű kikapcsolódás, amit pihenésnek hívnak. Kedved szerint strandolással, és láblógatással vagy akár egy jó kirándulással telhet az idő. Ideje már önmagaddal foglalkozni, ne félj attól, hogy emiatt bárki is önzőnek tart! Ezen a hétvégén jól érzékelheted a magánéletedben elinduló, pozitív változásokat. Szokatlan, s ámde izgalmas dolgok történnek most veled és körülötted is, ezek egy része meglepetést is rejthet. Ezúttal a lényeg a, hogy légy ma befogadó mindenre! Az életed most garantáltan jó irányt vesz.

Szűz:


Szombaton közvetlen környezetedben valaki nem lesz ezúttal emelkedett hangulatban, s megeshet, hogy épp téged talál meg a bánatával, rád zúdítva minden baját. Ha nemet is mondasz a segélykiáltásra, jó eséllyel még meg is sértődik, vagy a fejedhez vág valamit. Amennyiben békére is vágysz, akkor hallgasd őt végig türelmesen. Talán tudsz neki segíteni, hisz teljesen őszinte, segítő szándékkal fel tudod akár nyitni az illető szemét rámutatva arra már, hogy minden problémára létezik megoldás akár több. S mutasd ezúttal meg, milyen bölcs vagy! Aztán gyorsan lépj tovább ezen az ügyön, mert a hétvége maradék része mindenben megfelel reményeidnek, épp ott leszel, s épp úgy történnek a dolgok, ahogy tervezed.

Mérleg:


Ezen a hétvégén most az emberi kapcsolatok középpontba kerülnek, bizony különösen igaz azokra amelyek bonyolultak, problémások, akár macerások. Lényeges, hogy légy nyitott és befogadó az új információkra, és ne futamodj meg a váratlan helyzetek elől sem, most figyelj az emberekre, kommunikálj mindenkivel, és hallgasd meg azokat, s akik téged keresnek fel gondjaikkal. Ne hagyj senkit pácban, még akkor se, ha kissé jobban bele kell folynod az életébe, függő ügyének elrendezésébe. Szerencsés helyzet az, hogy remekül megmutatod a kiutat kátyúból. A vasárnap könnyebb is lesz, végtelen béke ölel majd körbe.

Skorpió:


A hétvége első fele érdekes s mozgalmas lesz, meglepően sok dolog történik. Ugyanakkor jó hír most, hogy csakis pozitív élmények érnek ma, valamilyen formában gyarapodni fogsz, akár tanulhatsz valamit, tapasztalatot gyűjtesz vagy akár visszakapsz egy régi kölcsönt. Jössz-mész, intézkedsz, akár helyre raksz és lerendezel függő ügyeket, a környezeted tagjai pedig már örömmel figyelik látványos tetteidet. Készülj fel emellett arra, hogy a szombatod el is telik pihenés nélkül, és ha otthon töltöd az időt, akkor a házimunkát is vedd számba. Ám marad még egy csodás, békés vasárnap, amikor lazsálhatsz, és nem kell aggódnod semmiért.

Nyilas:


Szombaton a lelked kissé sérülékeny lesz, jobban magadra veszel különféle dolgokat, meg érzékenyebben érintenek az egyszerű témák, s azt sem tudod figyelmen kívül hagyni, ha másvalakit ér igazságtalanság. A kritikát ezúttal rettentő nehezen viseled, szinte senki véleményével sem fogsz egyet érteni. Szerencsére a vitahelyzeteket mégis ügyesen elkerülöd, de azonban a lelked megsínyli a helyzetet. Sebaj, néha le kell rombolni pár falat ahhoz, s hogy új dolgokat lehessen építeni, igaz? Vasárnap fordul ezúttal a kocka, feltöltődsz energiával, és jobban alakul a napod, mint remélted! A társasági élet ekkor különösen jót tenne neked!

Bak:


Szombaton reggel remek lesz a kedélyállapotod, ezúttal fittnek érzed majd magadat, megsokszorozódik a kitartásod, már a végére akarsz járni számos magánjellegű témának s szerencsére már semmi sem állja majd utadat, sőt! Támogatókra lelsz, akik további ötletekkel segítenek a tisztán látásban és a függő ügyek megoldásában. Jól teszed, ha felhasználod a Merkúr segítségét, így békében s eredményesen érhetsz célba. Lesz olyan pillanat, amikor még magadat is megleped, hogy a cél érdekében mindent elviselsz s már bármit megteszel, akár olyasmit is, amit eddig sosem. Környezeted ámulva figyeli, s hogy még vasárnap is csodákra leszel képes.

Vízöntő:


Sokszor tudsz szerencsére racionális lenni Vízöntő létedre is. Ám most majd biztosan elrugaszkodsz a földtől, szabadon engeded a fantáziádat, és bátran módosítasz több dolgon is, beleugrasz az ismeretlenbe is, ez pedig ráadásul mindenképpen hasznodra lesz. S akik jól ismernek, kicsit megrökönyödnek, hisz ez a fajta szárnyalás, és fantáziálás alapjában egyáltalán nem jellemző rád, hiszen földies jelleged miatt éppen inkább két lábbal is kellene állnod a földön. Ám, kit érdekel, hogy milyen vagy máskor? A jelen pillanat a lényeg, s alkalmanként ki kell lépni a komfortzónából, és másképp kell viszonyulni helyzetekhez, gondolkodni, s nem utolsó sorban cselekedni!

Halak:


Ezen a hétvégén most szinte minden teljesen másképp alakul a tervezetthez képest, ám ez egy pillanatra se szegje kedvedet, bátran hagyd magadat most sodortatni az árral. Szűkebb vagy épp tágabb családod, s baráti köröd igényt tart rád, neked is jól fog esni az ő figyelmük. Ne mondj nemet meghívásokra vagy értelmes eszmecserékre. Talán előkerül majd egy-két régebbi, szőnyeg alá sepert téma, amiket végre ideje is lerendezni. Ebben az égiek segítenek, kifinomult kommunikációt biztosítanak ma számodra a Merkúr hátszelével. Különösen fontos, hogy most ne kertelj, és ne beszélj félre, csak mondd, ami kiszalad belőled, a szívedből, a lelkedből.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.