Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Minden szempontból igazán eseménydús, és egyben mozgalmas hétköznapokon vagyunk túl, nyakunkon a hétvége, s a szombati nap pörgős, élményekben gazdag napot tartogat meglepetésekkel, s lássuk is, hogy horoszkópod vajon mit ígér a szombati napra.

Kos:

Szombaton minden összeáll a fejedben. Végre megérted az összefüggéseket is, ami megnyugtatja a lelkedet. Az előző napok pörgése után nem is baj, ha kicsit lenyugszol végre. Írj le mindent ma, ami jár a fejedben most, holnapra a kép teljesen letisztul, és a legjobb döntést hozhatod a téged foglalkoztató kérdésben is.Mozdulj ki kicsit a természetbe is, hiszen így feltöltődhetsz igazán.

Bika:

A szombat végre nyugalmasnak, valamint békésnek ígérkezik, főleg, ha a családdal töltöd az időt. Ma érdemes közös programokkal tölteni az időt. Ha otthon maradnál és akár aktuális, a kertészkedés nagyszerűen kikapcsol, ahogyan a pároddal a közös főzés élménye. Készítsetek most ma valami különleges ételt. Ne feledd, nemcsak hozzád vezet az út gyomrodon át.

Ikrek:

Milyen programot terveztél szombatra? Talán jobb lenne ezúttal, ha újraterveznél, és inkább otthon maradnál ma. A lakásodra már nagyon ráférne a rendrakás, így a takarítás. Igen, nem hangzik valami izgalmasan, de ha megcsinálod, hihetetlenül jó érzések töltik fel a lelkedet. Nemcsak magaddal kerülsz harmóniába, s de a környezeteddel is.Ez pedig nagyon fontos, hogy a lelki harmóniád megmaradjon.

Rák:

Neked egyáltalán nem kéne most otthon maradni szombaton. Épp az lenne a legokosabb program, és ha elindulnál a természetbe, és kirándulnál egy nagyot. A keskenyen kanyargó patakok látványa, s így az erdő kellemes hűvös közege nagyon jót tenne ma neked. Beszéld rá a kedvesedet is. Nem lesz nehéz, ha csomagolsz némi finomságot is az útra. A mai nap semmikép ne marad otthon, és ne zárkózz be, térj vissza kicsit a természetebe, meglátod, csodát tesz.

Oroszlán:

Ha kimaradtál a tegnapi vitákból, így akkor remekül alakul a szombatod. Ha nem, akkor biztosan még ma is pufogsz, amivel a párodat is erősen bosszantod. Próbálj lehiggadni és megnyugodni minél előbb, mert a szívednek sem teszel jót az idegeskedéssel. Menj edzeni, biciklizz, mozgasd ki magadból a feszültséget. Felejts el a munkát, elvégre hétvége van, sokat dolgoztál a napokban, jár a pihenés.

Szűz:

Szombaton még feszültséget okoz, hogy nem látsz tisztán. Érzed, és tudod, hogy valami zajlik a háttérben, de előtted még titkolják a részleteket. A folyamatos gondolkodás helyett inkább szánd ezt a napot magadra, no és a szeretteidre. Engedd el a munkát, úgy sem tehetsz ma semmit. Akkor meg minek agyalnod, s miért rontanád el a hétvégét? Neked is jár a pihenés, sőt ajánlott, mert a jövő hét igen pörgősnek ígérkezik.

Mérleg:

Szombatra lustálkodást rendelnek a csillagok. Igen, mintha receptre írná fel az orvos, s hogy ma pihenned kell. Miért ne engedhetnéd meg magadnak a teljes lazítást, amikor nem csinálsz semmit? Aludj minél tovább, aztán, ha kedved tartja, reggelizz az ágyban, olvasgass, sportolj. Sőt, még az ebédet is futárral rendeld meg. Ez a nap a tiéd, s ez nem is vitás, csak tarts ki az elveid mellett, ne hagyd, hogy eltántorítsanak.

Skorpió:

A szombat akkor alakul a legnagyszerűbben, ha a barátokkal töltöd. Ma tényleg ne ücsörögj egyedül otthon. Hívd fel a szívedhez legközelebb állókat, s találjatok már ki valamilyen közös programot. Városnézés, múzeum, séta, piknik a parkban. Bármi jöhet. Úgy is van egy csomó minden, ami a lelkedet nyomja. Ideje kibeszélni magadból mindent, s ez a barátok körében a legalkalmasabb, te is megkönnyebbülsz, és hidd el, nem leszel terhükre.

Nyilas:

Lassíts szombaton. Bármilyen nehéznek is tűnik, s a jelszó: “slow down”. Biztosan hallottál már erről a mozgalomról. Ma pontosan ezt érdemes gyakorolni. Tudatosan csinálj ma mindent önmagadhoz képest lassabban. Eleinte biztosan nem lesz könnyű, így talán még fel is bosszantod magadat rajra. Estére rájössz, mennyivel tartalmasabban telt ezzel a gondolkodásmóddal a napod.

Bak:

Szombaton eszedbe se jusson a munka. Belső késztetést érzel, hogy még átnézd, ellenőrizd az előző napok feladatait. Tényleg jobban fogod érezni magadat ezúttal, s ha rájössz, mit és hol rontottál el? Vagy kiderül, hogy mennyi minden feladatod van még? Nem valószínű. Na jó, de fontossági listát azért írhatsz, de aztán kapcsold ki a gépet, és tedd el a munkahelyi papírokat, add át magad a pihenésnek, és a hétvégének.

Vízöntő:

A semmiből pattanhat most ellentét a családban szombaton. Talán az bosszantja a párodat, s hogy megint a monitort bámulod. Persze máskor csinálod, akkor mégsem robban a bomba. De ma szombat van, s ezért vedd észre, mennyire szüksége lenne rád, a figyelmedre. Ne érezd már áldozatnak, hogy együtt töltitek a hétvégét. Mozduljatok ki ezúttal, s csavarogjatok, menjetek el a cukrászdába, lényeg, hogy tartalmasan töltsétek el a szombatot.

Halak:

Megteheted, hogy egész nap tévézel, a fotelben gubbasztva sorozatmaratont tartasz. És megteheted, hogy összekapod magadat, kirándulsz és a természetben töltöd a szombatot. Sőt, a szívedhez legközelebb állókkal is találkozhatsz ma. Nos, melyik program tűnik a leghasznosabbnak? A döntés a te kezedben van, bár az, hogy otthon ülsz nem jó tanács, mert sok élménnyel leszel szegényebb, és így inkább válaszd  a második verziót.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.