Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete

- Hirdetés

Végre valahára vége a pörgős, dolgos hétköznapoknak, nyakunkon a hétvége, a pihenés, és kikapcsolódás ideje, ami rád is fér, hiszen eseménydús napokon vagy túl, a szombati nap azonban csodás dolgok fognak történni, lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra?

Kos:

Töltsd most a szombatot társaságban. Mindegy, hogy a barátokkal találkozol, s esetleg idegen társaságba keveredsz, remekül érzed ezúttal magadat. A mai a felhőtlen kikapcsolódás napja. Ma, eszedbe se jusson a munka, csak a jelen pillanatra figyelj, a terveken ráérsz hétfőn gondolkodni.Mindenkinek szüksége van pihenésre, a te időd most jött el.

Bika:

Szombaton élj a kedvenc hobbidnak ma, amibe a családodat is bevonhatod. Mikor alkottál utoljára? Na, látod, épp ideje, és hogy a szépérzékedre hagyatkozz. Hallgass a szívedre, és tedd, amit belülről érzel. Ha sütni-főzni vágysz, miért is ne, ahogyan a rajzolás örömének engedhetsz ma. Ma megismersz egy embert, aki a jövőben még kulcsszerepet tölthet be életedben.

Ikrek:

Szombaton ezúttal keresd a nyugalmat. Mindegy, miben találod meg, csak törekedj a belső csendességre. Találkozhatsz a legjobb baráttal, a szerelmeddel is töltheted az időt, lényeg, hogy most ne csapongj, csak figyelj arra, amit éppen teszel. Igazi harmóniára találsz a jelen pillanatban. A kritikus, negatív embereket pedig messze kerüld el, mindenki saját sorsa alakítója.

Rák:

A szombatnál megfelelőbb napot nem találhatnál a feltöltődésre, az aktív pihenésre. Kirándulj, biciklizz, töltsd az időt vízparton, bármit, amire most leginkább vágysz. Este a naplementében is gyönyörködhetsz a pároddal például a Balatonnál, vagy a Duna parton, vagy ahol éppen laksz, nem a hely számít, hanem a szeretet, ami pótolhatatlan érték.

Oroszlán:

Árad belőled az életöröm. Viszont légy óvatos, mert ilyenkor hajlamos lehetsz a túlzott nagyvonalúságra, és a felhőtlen szórakozás közepette felelőtlenül költekezhetsz is. Az persze nem baj, ha ebédre, vacsorára hívod a barátokat, de a mérték az mérték. Ugye te is tudod? Ma egy igazán boldog nap vár rád, felhőtlen jókedvvel, amit semmi, és senki nem vehet el tőled.

Szűz:

Nem szereted ugyan a váratlan helyzeteket, ma mégis jól teszed, ha előveszed a rugalmasságodat. Hidd el, nem kell mindig mindent előre megtervezni, s próbáld ki, mennyire jó érzés a könnyedség, a spontán meghozott döntés. Engedd meg, hogy az élet írja a mai napodat. Nem fogod megbánni, az élet bizony jó tanácsadó, hagy, hogy sodródj kicsit az árral.

Mérleg:

Tökéletesen alakul a szombat, ha társaságban töltöd az idődet. Ma különleges a kisugárzásod, valósággal ragyogsz. Ne lepődj meg, s ha kifejezetten keresik a társaságodat a többiek. Talán tanácsot kérnek tőled, talán valamilyen javaslatot várnak, használd született bölcsességedet, s az korábban is bevált már. Azért vigyázz, csak jó embereknek, és jó céllal adj tanácsot.

Skorpió:

Lelki feltöltődésre vágysz ma. Talán szívesebben töltenéd a napot egyedül, ami természetesen rendben is van, de ne a négy fal közé zárva tedd. Menj ki a természetbe, a színes virágok, a fák látványa már alapból is feltölt téged. Csendre, nyugalomra, valódi lelki békére lelsz ma, hát használd ki ezt a hétvégét, s most igazán nagy ötletek születhetnek a fejedben, ami a jövődet is meghatározhatja.

Nyilas:

Ma fontos felismerésre jutsz. Szombaton s mintha kitárulna előtted egy ajtó, és teljes egészében látnál rá az életedre. Az apró mozaikdarabkák összeállnak, és végre megkapod a választ, amire oly régóta keresed. Ugye sokkal jobb a helyzet, mint gondoltad? Az életedre csak te lehetsz hatással, tedd is meg, és ne hagyd hogy bárki más hatást gyakoroljon rád, és életedre.

Bak:

A szombat a kézzel fogható tevékenységek napja most. Szóval, ma nem érdemes agyalni, tervezni, hanem olyasmit csinálj, amihez a kezedre van a legnagyobb szükséged. Vedd elő híresen jó gyakorlatiasságodat, és alkoss, vagy gyakorlatias ötletekkel segítsd a többieket, a kreativitásnak segít a mai nap, alkoss valami maradandót, nem fogod megbánni.

Vízöntő:

A szombatot mindenképpen a szabadban töltsd. Biciklizhetsz, s sétálhatsz, és épp kirándulhatsz, sőt akár vitorlázhatsz is. Persze, ha ma lazítanál, és a teraszon üldögélnél, olvasgatnál, az is remek ötlet. A lényeg, hogy szívd magadba a friss levegőt. S ha lehet, ne a belváros közepén tedd, hanem a természetben, mert ott jöhetnek a legjobb ötletek, amik jelentősen megváltoztathatják életedet, jövődet.

Halak:

Légy ma kitartó és következetes. Bármivel is töltöd az időt ma, ne add fel amit éppen teszel. Vidd véghez, fejezd be, szombaton ez lehet a mottód ezúttal. Nemcsak hihetetlenül jó érzéssel tölti el a lelkedet, s hogy létrehoztál valamit, de nagyon megerősíted az önbizalmadat is. Ma az is jót tehet, s ha ezúttal kimozdulsz valahová, mondjuk a természetbe, kirándulj, talál új hobbit, egyszer élünk, nem mindegy, hogyan élünk.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.