Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Végre elérkezett a hétvége, s aminek már ideje volt, igazán mozgalmas, eseménydús hétköznapok vannak a hátunk mögött, azonban a szombat is minden szempontból izgalmasnak ígérkezik, lássuk horoszkópod mit ígér a mai napra számodra.

Kos:

A legjobb, ha ezen a hétvégén közösen döntesz a programokról a pároddal, és a családdal. Lehet, ők most inkább nyugalomra vágynak. Ha nem akarnak most veled tartani, fogadd el a döntésüket. Ma különösen aktívnak érzed magadat. Szóval, a tétlenkedés biztosan feszültséget okoz benned ezúttal, amit mozgással könnyedén levezethetsz.

Bika:

Szombaton ezúttal a természetben töltsd lehetőség szerint az időt. Ma nemcsak feltöltenek és nyugalmat árasztanak a színek, a fák, és a növények, de a mozgásból sok energiát is nyerhetsz. Légy résen, könnyen rád törhet az édesség utáni vágy, érdemes ezért gyümölcsöt fogyasztani ma mert ma a kilók is könnyedén felpattanhatnak. A természetben egyúttal kiváló gondolataid támadhatnak, hát cselekedj így.

Ikrek:

Szombaton igazi nyári nap vár rád. Éppen ezért igazi nyári programokkal töltsd az időt. Ha teheted, akár fürdőzhetsz, napozhatsz, de legalábbis  most mozdulj ki otthonról ma. Egyébként sem lesz kedved otthon gubbasztani. Ha mást nem, legalább a barátokkal nézz meg valamilyen filmet a moziban, a lényeg az lesz, hogy tölt tartalmas programokkal a szombatot, mert a jövő hét kissé fárasztónak ígérkezik, töltődj fel.

Rák:

A szombatot töltsd végre a hobbiddal. Bármilyen tevékenység is legyen, s amit szíved szerint csinálsz ma, lényeg, hogy kikapcsold magadat. Ne törődj vele, ha rohan a lakás, majd takarítasz, pakolsz akár máskor. Megérdemled a pihenést végre. Gondold csak végig, mikor engedted meg magadnak utoljára az alkotást? Alkoss valami maradandót ma, amire évek múlva is büszke leszel majd.

Oroszlán:

Élvezd ma szabadon végre az élet napos oldalát. Engedd a felszínre bukkanni a valódi gyermeki részedet. Vajon ismerik a többiek ezt az örömteli oldaladat? Miért is ne mutathatnád meg nekik ezúttal, s te sokkal életvidámabb és optimistább típus vagy, mint ahogy eddig ismertek. Nem szégyen ez, s mindenkiben ott lapul a gyermeki én, csak elő kell hozni, sokat segít a feltöltődésben.

Szűz:

Végre itt a hétvége, és ideje lenne kicsit kirúgni a hámból. Mikor szórakoztál utoljára, úgy igazán? Mikor töltötted az időt a barátokkal? Talán fel sem tudod idézni, s olyan régen történt. Ha már a szabadságodat töltöd, akkor főleg felejtsd el a munkát, és csak önmagadra szenteld az idődet. Megérdemled. A nyaralás, és a kikapcsolódás idején ne a munkára, és hétköznapi gondokra koncentrálj.

Mérleg:

Vállald bátran a döntésedet ma. Ha meg döntöttél, minek gondolkozol rajta fölöslegesen? Lesz, ami lesz. Engedd el, és hagyd, hadd történjen, aminek történnie kell. Hidd el, jól döntöttél, bárhogyan is döntöttél. Minden döntésed téged segít minden döntésből fejlődsz. Ebből is, most pedig még igen pozitív előjelek is mutatkoznak, tehát légy bátor!

Skorpió:

Ez a hétvége a szerelemről szól. Ha már van párod, töltsd vele a szombatot. Tegyetek úgy, mintha először randiznátok. Imádni fogod, nagyon izgalmas program lesz. Ha még keresed is a párodat, még fontosabb, hogy kimozdulj otthonról. A csillagok komoly találkozást jeleznek, ami egész életedre kihathat, ne hagyd ki ezt a napot, ezt az alkalmat, élj vele bátran.

Nyilas:

Nagyon aktívnak érzed magadat. Elemedben vagy ismét. Ha teheted, utazz el rövid, mini hétvégére. Nem baj, ha semmit sem terveztél meg, te egyébként is spontán és könnyen döntesz. Bármilyen úti célt találsz, szállásod is lesz. Szombaton valahogy mindent nagyon könnyen megold helyetted az élet. Ezért is nagyon jó az időzítés, élj vele, útra fel.

Bak:

Ez a szombat a pihenésről szóljon. A legjobban tennéd, ha a telefonodat is kikapcsolnád, és az üzeneteid is elfelejtenéd, és csak magadra, a párodra, vagy a családra figyelnél. Eszedbe se jusson a munka, bármit is hagytál félbe, és ne aggódj, a feladatok megvárnak. Akkor meg minek munkával elrontani ezt a szuper hétvégét, kapcsolódj ki, tervezz valami szuper programot, töltődj fel.

Vízöntő:

A kulturális programok villanyoznak fel igazán szombaton. Kiállításra, tárlatra is mehetsz, de talán még jobb lenne a szabadtéri előadás, s koncert. A csillagok támogatnak téged, és még az utolsó pillanatban is tudsz jegyet venni. Valódi élményekkel tölt fel ez a nap téged. Keress akár új hobbit, ami leköt, kikapcsol, és kiszabadít a dolgos hétköznapok fogságából.

Halak:

Alkalmazkodóképességed csodákra képes. Ahogy a víz felveszi bármilyen edény alakját, úgy tudsz te is a külső körülményekhez igazodni. Ha kedvet érzel, csatlakozhatsz a barátokhoz, a családhoz, de valójában te magad is kitalálsz szórakoztató nyári programokat szombaton, mozdulj ki, alkoss valami maradandót, foglald le magad, jót fog tenni a lelkednek.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jele kattintva.