Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Igazán pörgős, szorgos, dolgok állnak mögöttünk, unalomra nem volt, és nem lehet hiány, de a szombati nap is igazán eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik lássuk, hogy vajon horoszkópod mit ígér számodra a szombati napra.

Kos:

Az újhold számodra új ismeretségeket jelez ezúttal. Rajtad múlik, s milyen jellegű új kapcsolatokat kötsz. Valójában bármi megtörténhet ma, akár új szerelem, új munkatárs, új barátok, de még eddig nem látott rokonnal is összetalálkozhatsz. Persze, ha párkapcsolatban élsz, nem biztos, hogy jó ötlet egy új szerelem azt azért nem vennék jó néven.Bika:

Számodra valami egészen új hobbit, és szabadidős kikapcsolódást ígér az újhold. Mi az, amit még sosem csináltál, de szívesen kipróbálnád? A mai napnál megfelelőbb időpontot nem is találhatnál hozzá. Vedd elő a bátorságodat, feszegesd kicsit a határokat. Nem fogod megbánni, sok élmény élhet ma, s pozitívan indulat a jövő heted.

Ikrek:

Az újhold nagyszerű lehetőséget kínál neked. Persze csak akkor, ha tudod, miben is akarsz újítani. Mi az, amit szíved szerint újrakezdenél, így megváltoztatnál az életedben? Miben szeretnél megújulni? Még ma gondold át, és lehetőség szerint tedd is meg az első lépést, sok kicsi sokra megy, és célba érsz.

Rák:

Szombaton rádöbbensz majd, mennyire értelmetlen volt az egész heti vita, feszültség a pároddal. Ez az új felismerés mélyen érint most téged. A lehető legjobbkor eszmélsz fel, csak mert így a hétvégéd pompásan alakul. Visszatér a szeretet, a meghittség, a béke és a nyugalom. Ugye, mennyivel jobb ez így?

Oroszlán:

Szombaton felébred benned a vágy az utazáshoz. Ma talán inspiráló úti filmet látsz, talán érdekes könyv kelti fel a figyelmedet valamilyen különleges,akár egzotikus hely iránt. Tudod mit? Ne csak vágyakozz az utazásra, kezdd el szervezni is. Amit újhold napján indítasz el, s előbb-utóbb össze is jön, nem kérdés, és csak légy bátor.

Szűz:

A pénzzel kapcsolatosan lehetnek benned most ellenérzések szombaton. Aggódás helyett érdemes lenne pénzügyi tervet készítened. De azzal is sokat teszel akár a jövődért, ha veszed a fáradtságot, és pénzügyi kalauzt, szakértői javaslatokat olvasol. Ragyogó ötletekre bukkansz, és így nem is érted, hogy nem jutott mindez eddig az eszedbe.

Mérleg:

A szombat s az újhold legnagyobb nyertese kétségkívül te vagy most. A Mérleg újhold számodra kínálja a lehető legtöbb újdonságot ezúttal. Olyan ez a nap, mintha most kezdődne az éved. Gyújts ma halványzöld gyertyát, és gondold át, mit szeretnél kívánni magadnak az elkövetkező évre. Hamarosan meg is valósul.

Skorpió:

Az egész heti borús hangulatod szerte foszlik szombatra. Nemcsak a te szerencsédre, de a környezeted is boldog lesz, s hogy jobb kedvűnek láthat téged végre. Érdemes végiggondolnod az egész hetet, mit tettél, gondoltál, hogyan viselkedtél valójában? Nagyon fontos összefüggésekre jöhetsz rá, amelyek segítenek a változásban is.

Nyilas:

Vajon mire vágysz most a szíved mélyén? A kérdést azért érdemes boncolgatnod, s mert ez a mai újhold téged is támogat a céljaidban. Szóval, ha tudod, mit szeretnél a közelebbi, vagy éppen távolabbi jövőben megvalósítani, érdemes már ma valami kicsit tenned is érte. Ültesd el a magot, és a növény látványosan kihajt szó szerint és átvitt értelemben is.

Bak:

Szombaton úgy érezheted ezúttal, s mintha új dimenziók nyílnának meg előtted. Igen, a mai nap nagyon különleges. Bármilyen új célt, és gondolatot is forgatsz a fejedben, érdemes leírnod egy papírlapra, hogy nyoma maradjon. Ha pedig ráadásul látványos helyre is tűzöd, és sokszor rápillantasz a nap folyamán, a megvalósítás is elkezd érlelődni benned.

Vízöntő:

Szombaton a legváratlanabb pillanatban hallasz, olvasol, látsz valamit, és ami egészen új megvilágításba helyezi mindazt, amit önmagadról, az életedről, a lehetőségeidről gondoltál. Ne lepődj meg, de úgy fogod érezni magadat, mintha megvilágosultál volna. A lehető legjobbkor érkezik ez a felismerés. Legyél majd hálás érte.Halak:

Furcsa dolgok történnek veled szombaton. Mintha valamilyen más szemüvegen keresztül szemlélnéd a világot, valamint a körülötted élőket. Talán most ismered fel, s hogy milyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, vagy mennyivel jobb emberek, mint eddig feltételezted. A szeretet szemüvegén át valóban egészen más a világ.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.