Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Végre szombat van, már mindenki ezt várta, nyakunkon a hétvége, dolgos, pörgős, és nehéz hétköznapok állnak mögöttünk, a szombat is igen eseménydúsnak, izgalmasnak ígérkezik, lássuk is,  horoszkópod mit ígér számodra a szombati napra.

Kos:

Ha mára utazást, költözést, s vagy valamilyen mozgással összefüggő tevékenységet szerveztél magadnak, hát mihamarabb mondd le! Halaszd el most! Ma nem kedveznek az égiek ilyen tevékenységeknek, ám ha kénytelen vagy bevállalni, és akkor legyen a mottód az, hogy lassan járj, tovább érsz! Mert másképp nem fog menni, s lehet, hogy hibát hibára halmozol.

Bika:

Megtévesztőek lehetnek ma a megérzéseid ezúttal, s mivel elég változékony hangulatban vagy. Nem kell elnyomnod magadban ezeket ma, de azért ne az első benyomásod alapján ítélj, mindenkinek adj még egy esélyt! Ha hirtelen haragú vagy ma, később még megbánhatod, és akaratlanul sérthetsz meg barátokat, s akik nem ezt érdemlik.

Ikrek:

Szeretsz a középpontban lenni, de azért nem állandóan, főleg ha melóról van szó. Ma viszont úgy alakul, hogy többször is prezentálnod kell sok ember előtt, vagy épp levezetned egy-két fontos meetinget. Szedd össze minden bátorságodat, simán megoldod! Délután jöhet a lazulás, irány a természet, az kikapcsol, és energiával tölt fel, melyre a következő héten nagy szükséged lehet.

Rák:

A mai napon akadályokba ütközhetsz, és amelyek megoldása sajnos nehezebb lesz, mint gondolnád, sőt, most még segítségre sem számíthatsz a problémák megoldásához. Szerencsés csillagzat alatt születtél, és így időben jönni fog a segítség, és délutánra minden a helyére kerül, és megoldódik, megnyugodhatsz, és este még egy kicsi kikapcsolódásra is lesz időd.

Oroszlán:

Rengeteg tennivalód gyűlt fel erre a napra, bár te még mindig szívesebben töltenéd az idődet az otthonod szépítésével. Valószínűleg erre nem marad idő, s de ne bánd ezt egy percig sem, kell a mozgás, és hétvége ide, vagy oda, a felhalmozódott problémákat meg kell oldani, azt pedig csak te tudod, rajta, láss neki, így meglátod, jutalmad sem marad el.

Szűz:

Ma felül tudsz emelkedni olyan problémákon, és amelyek eddig nagy feladatnak tűntek. Ez erőt ad neked persze, s így lehetőséged van olyan számodra fontos emberekkel találkozni, akikkel eddig nem sikerült. A mai nap, kétségtelenül a te napod lehet, csak rajtad múlik, hogy miként alakítod a szombatot, s erre csak neked lesz hatásod bizony.

Mérleg:

Nem hagyhatod, hogy egy furcsa változtatás miatt elbizonytalanodj, s olyan feladatokat vállalj el, amiket nem szeretnél, amiket nem tudsz megfelelően ellátni! Légy kitartó, és ragaszkodj a saját elveidhez, most ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen, vagy eltántorítson céljaidtól, és meglásd, minden sikerülni fog, s ez lesz a szerencsenapod a végén.

Skorpió:

Ma megismerhetsz valakit, aki elsőre egyáltalán nem szimpatikus, de adj neki egy esélyt, mert ha többet meg tudsz róla, még az is kiderülhet, hogy totál egy hullámhosszon vagytok,és később még nagy hasznát is vehetitek új barátságotoknak, s nagyon fontos, hogy ne külsőségek alapján ítélkezz, gondolj át mindent alaposan, ma sok dolog eldőlhet hosszútávon is.

Nyilas:

Rengeteget dolgoztál mostanában s de sajnos úgy tűnik, más aratja le helyetted a babérokat. Akármilyen kellemetlen is számodra, állj ki magadért, a saját teljesítményed mellett, és ne add fel soha. Légy óvatos, és körültekintő, a barátaidat pedig alaposan válogasd meg, nem minden arany ami fénylik, bizalmat csak annak szavazz, aki már bizonyított feléd.

Bak:

Ma akár egy kis flörtre adódhat lehetőséged, ami ezúttal felpörgetheti az idő kerekét. Nemcsak általános közérzetednek, hanem önbizalmadnak is jót fog tenni ez, a flörtölésből nem lehet kiöregedni, ráadásul a mai nap kedvez a bak szülötteinek komolyabb kapcsolatok kialakításához is, ne vedd félvállról nem fogsz csalódni.

Vízöntő:

A büszkeséged nem engedi most s hogy rendezz egy régi konfliktust, pedig most lenne alkalmas az idő. Ő is nyitott rá, te pedig összeszedetten el tudod mondani, mi is a bajod anélkül, hogy megbántanád. Bizony sajnos ezzel nem is lehet semmit tenni, de ne is vitatkozz, legyen ez a béke, és megnyugvás napja, s kicsit végre lazíts, nehéz időszak áll mögötted, megérdemled a pihenést, mozdulj ki a természetbe.

Halak:

Ma muszáj lesz néhány nem szeretem feladatot elintézni, hacsak nem holnap akarsz ezekkel foglalkozni. S ugye nem? Fizesd be a csekkeket, intézd el a bevásárlást, vidd el az elromlott dolgokat szervizbe, vasalj ki, tegyél azért most, hogy a vasárnapod majd már a nyugalom jegyében teljen, inkább pörögjél fel, jobb megoldásnak tűnik minden szempontból.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.