Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Végre elérkezett a hétvége, a jól megérdemelt pihenés ideje, s bizony igen eseménydús napokon vagyunk túl, és a szombat kiválónak ígérkezik, hiszen pörgős, izgalmas nap áll előttünk, s lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra.

Kos:

Még ha különösen fontosnak is érzed a függetlenséget, az önállóságot, akkor is érdemes ma a kitartás és a hűség értékét is megtapasztalnod. Az állandóságban is változásra találhatsz, sőt valójában rajtad múlik, mennyire izgalmas, változatos és boldog a párkapcsolatod, vagy akár a hétvégéd, a jövőd kovácsa te vagy, s bizony rajtad múlik, hogy mit teszel ma a jövődért.

Bika:

Az aktív pihenés csodát tesz veled ezen a hétvégén. Ne is gondolkodj hosszasan, hogy otthon maradsz-e, avagy kimozdulsz az otthonodból. Kirándulj a természetbe, sőt, ha kedvet érzel hozzá, öleld meg a fákat. Ha picit lazítva, befelé figyelve teszed, megérezheted a csodás energiákat is, amik benned is ott lapulnak, csak elő kell csalogatni őket, és csodákra leszel képes.

Ikrek:

Ez a hétvége kétségtelenül a szerelemről szól most. Könnyen lehet, szó szerint is belebotlasz ma valakibe. Talán akár épp szembe jön veled az utcán, vagy valamilyen üzlet ajtajában pillantjátok meg egymást. Ha azonnal érzed a gyomrodban, a torkodban a fura bizsergést, tudni fogod, igen ő az, ne szalaszd el, s mert nem biztos hogy ez a lehetőség valaha is visszatér.

Rák:

Nem baj most, ha az otthon biztonságában távoli egzotikus tájakról, napfényes utazásokról, érdekfeszítő emberekről ábrándozol, de azért ez a magadba mélyedés ne menjen a kapcsolatod, a család rovására. Mi lenne, ha kimondanád inkább ezeket a gondolatokat, aztán közösen összerakhatjátok az álomutazást, és minél hamarabb cselekedjetek, mert a nyár gyorsan elrepül.

Oroszlán:

Optimizmusod egyszerűen lehengerlő tud lenni most. Szombaton igazán vidámnak, s elégedettnek érzed magadat. Ma tényleg minden összejöhet, móka, vidámság, kacagás, s pláne, ha a pároddal, a gyerekekkel töltöd az idődet. Nemcsak a gyerekek, te is imádni fogod a vizes programokat.Igaz ez barátaidra is, a mai napot használd ki pihenésre, nem fogod megbánni, ebben biztos lehetsz.

Szűz:

Szedd össze minden bátorságodat, hogy nekimehess a megoldandó helyzetnek, ami magától valószínűleg sosem jönne rendbe. Végül is a legrosszabb, ami történhet már, hogy valami nem az elgondolásod szerint alakul. És akkor mi van? Nem dől össze a világ. Akkor biztosan úgy kellett mindennek történnie, s sorsát senki nem kerülheti el, legyen az jó, vagy éppen rossz.

Mérleg:

Ezen a hétvégén valósággal felvillanyoznak a barátok. Ha kaptál társasági meghívót mára, nem is kérdés, hogy ott a helyed. Ma akkor érzed a legjobban magadat, s ha kimozdulhatsz a négy fal közül. A bezártság csak idegessé tesz, arra meg semmi szükséged, így lazíts, engedd el magad, engedj a csábításnak, s mert a szórakozás, kikapcsolódás mindenkinek jár.

Skorpió:

Kifejezetten jó hírt kapsz ma. De az is lehetséges most hogy olyan helyen bukkansz dugipénzre, amit már nagyon régen elfelejtettél. Ez a plusz pénz akár még az ünneplésre is okot adhat neked. Viszont ne költsd el, inkább tedd félre, nagyon jól jön majd a közeli jövő váratlan kiadásaira, mert sajnos lesznek. S most, a mai napon szánj időt egy kis pihenésre, kikapcsolódásra, jót fog tenni.

Nyilas:

Ma könnyedén meglátod másokban a pozitív értékeket. Talán olyan tulajdonságokat is felfedezel most a körülötted élőkben, amikről maguk sem tudtak eddig talán. Minden dicséretet sokszorosan kapsz vissza. Szóval, ma érdemes önzetlenül osztogatni a pozitív megerősítéseket, jó tett helyébe jót várj, a mondás is így tartja, és bizony ez az életben is igaz.

Bak:

Bármilyen kimerítő is volt a hét, mégse töltsd a szombatot akár lustálkodással, semmittevéssel. Ma akkor érzed magadat a legjobban, ha megmozdulsz, ha a szabadtéri programokat választasz. Már egy laza séta is jót tesz, az viszont nagyon nem, s ha ma a négy fal közé száműzöd magadat. Legyen ez a kikapcsolódás napja, rászolgáltál, dolgos napok állnak a hátad mögött.

Vízöntő:

A barátokkal töltött idő mindig is igazán nagy kincs volt a számodra. Te az a típus vagy, aki bármikor és bármiről képes a többiekkel beszélgetni. Az évekkel korábban abbamaradt beszélgetést is könnyedén ma ugyanonnan folytatod. Már csak ezért is töltsd a szombatot a barátok között. Lesz bőven témátok, és lesz amiről beszélni, amiből még te is tanulhatsz, az meg soha nem árt.

Halak:

Ne feledd, csak látszólagos helyzet, és amikor úgy érzed, az élet óceánján hánykolódsz. Valójában mindig képes vagy megtalálni az optimális lehetőséget, akár utat. Előbb-utóbb most is megtalálod a megoldást a helyzetre, amiben épp vagy. Figyelj a megérzéseidre, hiszen sosem hagynak téged cserben ne hallgass ma mások tanácsára, esetleg okoskodásaira se, mert azok tévútra vihetnek.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.