Horoszkóp

Szombati horoszkópod üzenete!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

Izgalmas, és egyben eseménydús hétköznapokon vagyunk túl, nyakunkon a hétvége is, s ami most ezúttal igen mozgalmasnak, s meglepetésekben gazdagnak ígérkezik, minden szempontból, lássuk, horoszkópod mit ígér a szombati napra.

Kos:

Jobb lenne most túllesned a nehezén. S szombaton gyorsan tudd le azokat a feladatokat, amelyeket meg kell csinálnod, pedig semmi kedved hozzá. Ha ezekkel megvagy, sokkal felszabadultabban és lazábban is folytathatod a szombatot, és a vasárnapod is könnyebb és felszabadultabb lesz., így ne habozz!

Bika:

Ma úgy érezheted, egyedül maradtál egy helyzetben és nincs már senki, akihez fordulhatnál. Ez azonban csak illúzió és óriási tévedés. Mindig van valaki, akitől kérhetsz segítséget is. Ma nem is az a fontos, hogy segítsenek neked emberek, hanem, hogy valaki csendben végighallgasson, és végre kibeszélhesd magad!

Ikrek:

Fel kellene rúgnod végre a megszokott kereteket, és teljesen újat kellene kipróbálnod. Nem lenne szabad mindig a jól bejáratott minták szerint működnöd, hiszen azok nem hozhatnak új dolgokat és változást az életedbe. Itt az ideje, hogy változtass, és nyiss az újdonságokra, s a szokatlan megoldásokra, és számtalan örömteli élményben lehet részed.

Rák:

Mélyen hiszed, hogy minden rendeződni fog, és minden jó lesz a végén. Szombaton a hitedet öntsd most cselekedetekbe. Ma ne az eseményekre reagálj, s hanem a mély, és belső meggyőződésed szerint válaszd ki, amit teszel. Ha a hited szerint cselekszel, úgy a világ is a hitedhez igazodik körülötted, így nem kérdés hogy jó napod lesz.

Oroszlán:

Szombaton találd meg mindenben a jót. Találd meg azt, amit szeretsz, ami örömet kölcsönöz neked, ami boldoggá tesz téged. Ha a boldogságon keresztül közelítesz a feladatokhoz, könnyebben és egyszerűbben végzel velük. Ráadásul így minden sokkal jobban sikerül, mint máskor, jobb kedvvel zárod a napod.

Szűz:

Fontos, hogy hova helyezed a fókuszodat szombaton. Érezheted is, hogy épp most záródik be előtted egy lehetőség, és azt érezheted úgy is, hogy sok új lehetőség nyílik meg. Vedd észre, a bezáruló lehetőség már nem okozott örömet neked, és nem tudtál valóban kiteljesedni benne. Az új lehetőségek azonban jobbak testhezállóbbak lesznek!

Mérleg:

Mindig mindenki arról beszél, hogy ki kell lépned a komfortzónádból. De valójában ott érzed jól magad, hiszen épp ez a komfortzóna lényege. Ma szívesebben maradsz a megszokott dolgoknál is, és tartod távol magadat a változástól. Jogod van, hogy a könnyebb utat válaszd, de nem biztos, hogy célravezető.

Skorpió:

Sokkal bölcsebb vagy, mint azt hiszed, vagy mint azt mások elismerik. Ma a belső bölcsességedre kellene hallgatnod. A belső bölcsességed olyasmit is tud, és olyasmit is észrevesz és figyelembe vesz, amit mások nem tudnak, nem vesznek észre. Ezért nem érdemes ma másokra hallgatnod.

Nyilas:

Meg kell változtatnod a véleményedet valakiről. Na jó, azért nem kötelező, csak érdemes lenne. Érdemes belegondolnod, őt milyen folyamatok, valamint helyzetek változtatták meg. Ha előveszed az empátiádat, könnyedén megérezheted, milyen folyamatok és helyzetek tették őt azzá, aki most, nem az ő hibája.

Bak:

Új inspirációkra van szükséged szombaton. Már unod, ami van körülötted is, de nem vagy benne biztos, mit akarsz helyette csinálni. Most nézz körül olyan helyeken, ahol nem jártál évek óta, s beszélgess olyan emberekkel, akikkel nem beszélgettél évek óta. Ez segít, hogy új inspirációkra tegyél szert, s változtass az életeden.

Vízöntő:

Ne ártsd magad bele mások dolgaiba! Erős a kísértés, hogy ma mások dolgaival is foglalkozz, de ez csak pótcselekvés lenne. Ehelyett valójában csak a saját dolgoddal kéne foglalkoznod, amivel ma csak te tudsz időben végezni. Most fordítsd az energiáidat önmagadra, mert ez lesz a legjobb megoldás mindenkinek.

Halak:

Éleszd fel a szívedben a reményt szombaton! Úgy tűnik, kezded már feladni a reményt, s azt hiszed, már semmi sem alakulhat jól. Valójában nem ez a helyzet. Valójában a remény sohasem hal meg, még mindig felélesztheted. Ha pedig feléleszted, minden megváltozik körülötted, új kapuk nyílnak meg előtted.

A horoszkóp osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.