Hírek

Szuper Daf kamionokat szerzett be a Derby cégcsoport!

- Hirdetés

Szvitek László vállalkozásai igen sokrétű fuvarozási tevékenységet is végeznek. Ugyanis még az 1996-ban alapított Derby Trans Kft. hűtős és dobozos nyerges szerelvényekkel jellemzően gyógyszeripari és nagy értékű árukat szállít, míg a Derby Logistics Kft. ponyvás mega nyerges szerelvényekkel főként autóipari beszállítást végez Nyugat-Európa területén.

A járművek általában 12-18 tonna rakománnyal is közlekednek és évente átlagosan bizony 180-200 ezer kilométert futnak. A két cég flottájában összesen 92 nyerges vontató dolgozik, ezeknek körülbelül a fele DAF márkájú.Meggyőző érvek:

DAF járműveket 2007 óta üzemeltetünk kedvező szervizköltségeik és megbízhatóságuk miatt, továbbá gépkocsivezető kollégáink szeretik a Super Space Cab fülke tágasságát. Emellett elégedettek vagyunk a DAF szervizkiszolgálásával is.

Az új generációs, 480 lóerős modellek pedig már másfél literrel kisebb átlagos üzemanyag-fogyasztással dolgoznak, mint a korábbi 460-asok, így még előnyösebbek a fenntartási költségeik.

Ezért most tíz XF 480-ast szereztünk be, három év utáni visszavásárlási garanciával, valamint három év garanciával és karbantartási szerződéssel. Idén még további körülbelül tíz DAF XF 480 Super Space Cab vontató forgalomba állítását tervezzük”, mondta Szvitek László, a Derby Trans Kft. és a Derby Logistics Kft. tulajdonosa.

Forrás, és kiemelt kép: DAF / DAH Hungary Kft.