Hírek

Szuper kamionokkal bővült a Transemex flottája!

- Hirdetés

A törökországi fuvarozás specialistájának számító Transemex Kft. ismét a DAF vontatóit választotta flottája korszerűsítésekor. A cég ezúttal újabb tíz darab, XF vontatót szerzett be, elsősorban gazdaságossági szempontok és a sofőrök elvárásainak figyelembevételével.

A Dunaharasztiban saját irodaépülettel, raktárral, kamionparkolóval, mosóval és szervizzel rendelkező vállalkozás jelenleg 80 járművet üzemeltet, amelyekből így már 35 DAF márkájú.

Változások a cég életében:

A Sismanoglu Melih által alapított vállalatnál a közelmúltban szervezeti változások voltak.

A török származású híres üzletember cégvezetőként a stratégiai célok megvalósításán dolgozik tovább, a vállalat mindennapi működését pedig már egy új háromtagú menedzsment koordinálja, amelynek tagjai, Papp Gabriella szállítmányozási vezető, Hajdú Béla fuvarozási vezető Magyar István ügyvezető igazgató.

Nem titok, hogy ezúttal egy másik márka vontatói helyett szereztünk be DAF tehergépkocsikat. Az elmúlt két évben már kétszer is vásároltunk a holland tehergépjárművekből. 2017-ben is 10, 2018-ban 15 darab XF érkezett a flottánkba.

Az azokkal, na és valamint a legújabb generációhoz tartozó tesztjárművekkel szerzett tapasztalatok után döntöttünk ismét a DAF mellett.  A jelenlegi korszerűsítési projekt eredményeként átléptük a 80 darabot a DAF márkájú vontatók beszerzéséből a Transemex Kft elmúlt 30 évének működésének során”  mondta Papp Gabriella szállítmányozási vezető.

Járműveink átlagos életkora 2-3 év között van és ezekkel a vontatókkal is három évre tervezünk. A DAF MultiSupport Full Care csomagjának köszönhetően a költségek kiszámíthatóak, s a vételár kedvező volt, ráadásul az előnyös visszavásárlási garancia is a szerződés részét képezi.

Ismerve a fuvarozó vállalkozások mai helyzetét, természetesen nem csupán csak ez volt fontos tényező a választás során. Sofőrjeink nagyon szívesen dolgoznak a holland márka járműveivel ami szintén lényeges szempont volt a beszerzésnél”, árulta el Papp Gabriella.

A cég a török-magyar viszonylat mellett Belgiumba és Hollandiába is irányítja majd a frissen beszerzett járműveket és három év alatt a tervek szerint átlagosan 420 000 kilométert futnak majd az új járművek. Bővítésben egyelőre nem gondolkodnak, de a korszerűsítés folyamatos, így akár középtávú terveik között szerepel egy újabb DAF kontingens beszerzése.

Jó néhány olyan előnyt kínál a márka, amelyet máshol nem tapasztaltunk. Az üzemeltetési tapasztalatok azt mutatják, hogy a lecserélt járműveknél már jelentősen jobb fogyasztást érnek el sofőrjeink az új DAF tehergépkocsikkal (azonos viszonylatban vizsgálva).

E mellett az alacsony kapcsolási magasságú, úgynevezett mega szerelvények a 480 lóerős erőforrással is bőven teljesítik az elvárásokat, sofőrjeinknek pedig a tágas Super Space Cab fülke és a LED technológiás fényszóró is megkönnyíti a munkáját, mondja Hajdu Béla fuvarozási igazgató.

Legyen szó a sofőrök képzéséről, a járművek minőségéről, vagy a szolgáltatások színvonaláról, jelenleg minden szempontból a DAF teljesít a legjobban a magyar piacon.

Minden esetben pedig segítőkész csapattal na és valamint ügyfélközpontú gondolkodásmóddal pontos és igényes munkafolyamatokkal találkoztunk, legyen szó a beszerzésről, a karbantartásról, s vagy a váratlan helyzetek kezeléséről, zárta gondolatait Hajdu Béla.

Forrás: DAF / DAF Hungary Kft