Érdekességek

Törőcsik Mari nemet mondott Orbánnak, nem tér vissza!

- Hirdetés

Legutóbb frissítve

A kormányfő hiába kérlelte a Nemzet Színészét, hogy engedélyezze átszállítását egy budapesti kórházba, a művésznő határozottan elutasította azt. Információink szerint Orbán azért javasolta Törőcsiknek a visszatérést a fővárosba, hogy közelebb legyen barátaihoz, és ott folytassák a kezelését, ahol korábban félbehagyták.

Kárász Róbert (47), az ATV Start műsorvezetője – aki rendszeresen látogatja Szombathelyen a színésznőt – össze is futott a miniszterelnökkel a kórházban, amikor Orbán váratlanul Törőcsik Marihoz érkezett, ám együttes erővel sem sikerült meggyőzni a színésznőt a Budapestre szállításról.

– Öt-hat éve mellette vagyok már, a Fogadj örökbe egy macit! Alapítványt együtt csináljuk. Jól ismerem, és be kell vallanom, aggódom a sorsáért. Amikor csak tehetem, meglátogatom, a legutóbb éppen a miniszterelnökkel, Orbán Viktorral találkoztam a folyosón – nyilatkozta lapunknak Kárász.

Váltottunk pár szót a miniszterelnök úrral arról, hogy vajon a művésznő állapotához képest jó helyen van-e, és biztos, hogy hallgatni kellene-e rá, hiszen nem engedi, hogy esetleg egy még a szombathelyinél is jobban felszerelt intézménybe szállítsák. Az is szóba került, hogy a távolság miatt esetleg helikopterrel szállíttatnánk át. Azonban ő nemet mondott, Velem közelében szeretne maradni – mesélte Kárász.

Lapunk megkereste a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetőjét, hogy miről beszélgetett Orbán és Törőcsik, ám Havasi Bertalantól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy mivel ez egy magánlátogatás volt, a részletekről nem kívánnak nyilatkozni. Kárász szerint Törőcsiknek hatalmas erőt ad az emberek szeretete.

Jólesik, hogy sokan hívnak, és azt mondják nekem: „Vigyázz magadra, visszavárunk, szeretünk, Mari!”. A szeretet gyógyít, ezt egyszer már megtapasztalhattam, amikor öt napig voltam a klinikai halál állapotában – mesélte a Storynak a színésznő, aki a lapnak azt is elárulta, nincs jól, ám mindent megtesz a gyógyulá­sáért. Ezt azonban csakis Szombathelyen tudja elképzelni, hiszen amióta velemi házában rosszul lett, itt ápolták, és a lánya is ide jár be hozzá. Korábban Budapesten a Honvédkórházban kezelték a betegeskedő művésznőt.

Néhány hete a Blikk is meglátogatta a művésznőt a kórtermében. – Igazán nagyon szép maguktól, hogy eljöttek, és még csokoládét is hoztak – mondta akkor halkan, de elszántan Törőcsik, aki mellett ott volt a lánya is.

Forrás: http://www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/

Csatlakozzon a beszélgetéshez