Hírek

Tovább csökken az üzemanyagok ára!

- Hirdetés

Az üzemanyagárak még tavaly év végén az egekben szárnyaltak, azonban az utóbbi hetekben meredeken zuhanni kezdtek sokak örömére, nem csoda, itt a nyár, közeleg a nyaralások ideje, amikor nem mindegy, hogy mennyiért tankolhatunk.

A következő időszakban sokminden befolyásolhatja az olaj árának mozgását, például a június végi OPEC ülés, Kína és USA közti kereskedelmi konfliktus alakulása.

Egyenlőre biztatóak a hírek, és jótékony hatással vannak az üzemanyagárak változására, és hiszen ezúttal a pénteki napon ismét csökkennek az árak a benzinkutakon, így aki hétvégén nyaralni indul, kifoghat egy kedvező időszakot.

Még mindig csökken a benzin ára, péntektől bruttó 2 forinttal literenként. A gázolaj ára a héten már nem változik, aminek átlagára marad 386 forint. A benzin átlagára a hét végére 375 forintra változik.

Az autósok 50 forintos különbséget is tapasztalhatnak a töltőállomások árai között. A benzin ára 2012. április elején érte el csúcsát, s akkor egy liter átlagosan 451 forintba került. A gázolaj literje 2012. január közepén volt a legdrágább, átlagosan 449 forint.

A cikk osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.