Mezőgazdaság

Tovább enyhülő időre számíthatunk

- Hirdetés
0 SharesAktuális

2018. március 10., szombat • 07:15 Tovább enyhülő időre számíthatunk

-- Hirdetés

Nedvesebb levegő érkezik térségünkbe, így szombaton inkább csak rövid időszakokra süthet ki a nap, de csapadék csak kevés helyen eshet.

Általában közepesen vagy erősen felhős idő várható rövidebb napos időszakokkal. Az éjjel képződött ködfoltok délelőtt fokozatosan feloszlanak, de a következő éjszaka az északi megyékben ismét kialakulhatnak.

Napközben az északkeleti tájakon, majd estétől helyenként másutt is előfordulhat kisebb eső, zápor.

A délnyugati szél főként a Dél-Dunántúlon megerősödik, a magasabban fekvő helyeken viharos közeli (55-60 km/h) lökések kísérhetik a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 17, északkeleten 8 és 11 fok között valószínű. Késő estére 2 és 10 fok közé hűl le a levegő.

Távolabbi kilátások vasárnaptól szerdáig

Az erősen és gyengébben felhős időszakok mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Elszórtan várható eső, zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet kezdetben 4, 10 fokig emelkedik, majd 1, 6 fok közé csökken. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 12 és 18 fok között alakul, az időszak végére csökken, ekkor 9 és 14 fok között valószínű.

agrotrend.hu / OMSZ

nyomtatható verzió küldés e-mailben


-- Hirdetés
0 Shares

Csatlakozzon a beszélgetéshez

>