-Hirdetés-

Tovább tombol a tavasz Békés, és Csongrád megyében, kedden azonban változás érkezik!

Igazán kellemes, már-már kora nyári hőmérsékleteket jegyezhettünk vasárnap Békés, és Csongrád megye szerte, a déli órákhoz közeledve árnyalatnyit megélénkült a légmozgás, lássuk a folytatást!

Az előttünk álló éjszaka igen enyhének, csillagfényesnek ígérkezik, 10 fokra, és mérsékelt déli légmozgásra ébredhetünk a hét első munkanapján, és ez igaz lesz az egész napra, tovább fokozódik a melegedés, hétfőn már 25 fokot mérhetünk Békés, és Csongrád megye szerte, sok napsütés várható.

A hétfő késő esti órákban délnyugat felől felhők érkeznek, és elsősorban eleinte Szeged térségében számolhatunk záporok, zivatarok kialakulásával, majd kedd hajnalban Békés megyére is átterjedhetnek a csapadékgócok, dörgés, villámlás sem kizárt, mindez majd a kedd hajnali órákban lehet aktuális.

A hét második napján pár fokot visszaesnek a hőmérsékletek, de így is 20 fok körül maradunk, a keddi nap kissé szelesnek ígérkezik.

Szerdán, csütörtökön tetőzik a meleg, ekkor már Békés, és Csongrád megye szerte nyárias hőmérsékletek várhatóak, akár 27 fokig is emelkedhetnek a maximum hőmérsékletek.

Péntektől zivatarokkal ( hevesebbekkel is) tarkított időjárással számolhatunk.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

Az időjárásjelentés főtámogatója a Békés Takarék Szövetkezet.

 

Shares 187