-Hirdetés-

További jelentős havazás várható pénteken Békés, és Csongrád megyében! Részletek!

Időjárásunk igen zord, kemény jelleget öltött, sokan már a tavaszt várták, azonban tavasz helyett havazások egész sora érkezett Békés, és Csongrád megyébe, és még most jön a java!

A reggeli órákra -6 fokig süllyedtek a hőmérsékletek Békés, és Csongrád megye szerte, és sok helyen közepes intenzitású havazás tapasztalható, az éjszaka folyamán újabb 3-4 cm friss hóval lettünk gazdagabbak.

Az előttünk álló pénteki nap, egy kiterjedt, masszív csapadékzóna vonul át térségünk felett, egész napos fagyra számíthatunk, -1 fokon tetőznek a hőmérsékletek, és bizony további jelentős havazás várható térségünkben!

Békés megyében a pénteki napon további 5-7 cm friss hóval számolhatunk, Csongrád megye déli részén akár 10 cm-t meghaladó friss hóréteg is képződhet!

Az egész napos havazás komoly közlekedési fennakadásokat, és balesetveszélyes útviszonyokat okoz majd, nagyon óvatosan a közlekedéssel, mérsékelt északkeleti légmozgás jellemzi majd térségünket.

A csapadékzóna csak a péntek éjszakai órákban távozik térségünkből, így időjárás szempontjából igen kemény nap áll előttünk!

Szombaton marad az egész napos fagy, napsütéssel a hétvége első napján sem számolhatunk, említésre méltó enyhülés hétfőn érkezhet csak Békés, és Csongrád megye térségébe, azonban a tavasz még várat magára.

Az előrejelzés osztható, az oldalon található facebook jelre kattintva.

306 Shares